Odcinek 182 - S09E08 - Idol
Rozpoczęty przez
biku1
, 30.10.2009 - |16:46|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30.10.2009 - |16:46|
Zan i Jayna przybywają do Metropolis by pomagać Smudze walczyć z przestępczością.
Niestety ich pomoc wychodzi Clarkowi bokiem ponieważ kilka razy ich akcja kończy się fiaskiem.
Co w końcu prowadzi do kłopotów Clarka z prokuraturą okręgową.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 14.11.2009 - |07:09|
Co to się porobiło.. Smallville się odrodził. Odcinek był.. świetny! Oglądało się bardzo przyjemnie z napięciem ciekawie niestety na jednej rzeczy w tym odcinku się bardzo ale to bardzo zawiodłem, dlatego zamiast 9 będzie 8
Napisano 14.11.2009 - |17:16|
Kolejny dobry odcinek i jestem pozytywnie zaskoczony. Jak tak dalej pójdzie to faktycznie po słabszym początku 9 sezon może być jednym z lepszych.
Napisano 14.11.2009 - |22:12|
Jak widać twórcom udało się w miarę utrzymać poziom poprzedniego odcinka.
Piszę w miarę ponieważ powrót Lois znowu trącił mi telenowelą ale na szczęście o wiele mniej niż na początku sezonu.
Bardzo podobały mi się postacie Zan i Jayna, bo nie byli jakimiś maniakalnymi fanami których clark na końcu odcinka pokonuje i odsyła do paki. Mam nadzieję że jeszcze się pojawią choćby epizodycznie bo widać że liga się rozrasta. Małym minusem jest to że gdy zderzali się pięściami krzycząc "powers activated" trochę za bardzo mi się skojarzyło z power rangers ale chyba za bardzo się czepiam
Akcja odcinka bez zarzutu, trochę tylko chloe mnie przeraża ze swoją całkowitą kontrolą wszystkiego, a szczególnie clarka. Najpierw kamery na farmie a teraz podsłuchy ciekawe co będzie dalej.
Mimo wszystko mocne 8/10
Piszę w miarę ponieważ powrót Lois znowu trącił mi telenowelą ale na szczęście o wiele mniej niż na początku sezonu.
Bardzo podobały mi się postacie Zan i Jayna, bo nie byli jakimiś maniakalnymi fanami których clark na końcu odcinka pokonuje i odsyła do paki. Mam nadzieję że jeszcze się pojawią choćby epizodycznie bo widać że liga się rozrasta. Małym minusem jest to że gdy zderzali się pięściami krzycząc "powers activated" trochę za bardzo mi się skojarzyło z power rangers ale chyba za bardzo się czepiam
Akcja odcinka bez zarzutu, trochę tylko chloe mnie przeraża ze swoją całkowitą kontrolą wszystkiego, a szczególnie clarka. Najpierw kamery na farmie a teraz podsłuchy ciekawe co będzie dalej.
Mimo wszystko mocne 8/10
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »