Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 180 - S09E06 - Crossfire

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (8 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (1 głosów [14.29%] - Zobacz)

Procent z głosów: 14.29%

3. 8 (3 głosów [42.86%] - Zobacz)

Procent z głosów: 42.86%

4. 7 (3 głosów [42.86%] - Zobacz)

Procent z głosów: 42.86%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 20.10.2009 - |16:52|

Oliver postara się pomóc młodej dziewczynie, Mia alias Speedy która żyje na ulicy.
Lois prosi Clarka by ten pomógł jej w prowadzeniu programu na żywo. I oboje są w szoku kiedy stacja proponuje im obojgu pracę jako zespołowi.

Użytkownik biku1 edytował ten post 31.10.2009 - |07:23|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#2 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 591 postów
  • MiastoLublin

Napisano 31.10.2009 - |07:22|

W zasadzie odcinek fajny.. daje 8/10. Końcówka, aż nie smallvillowa, pewnie w następnym odcinku cofną czas, albo Louis umrze albo coś w tym stylu. Ciekawe kto pracuje dla Tess, czyżby Clark ? Czy może ktoś inny, bo ktoś tą koperte nie zauważalnie z prędkością światła musiał podrzucić.

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 31.10.2009 - |07:22|

• 0

#3 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 31.10.2009 - |19:25|

Ciekawe kto pracuje dla Tess, czyżby Clark ? Czy może ktoś inny, bo ktoś tą koperte nie zauważalnie z prędkością światła musiał podrzucić.

Raczej Tess pracuje dla Tess ;) -jak się podgłośni słychać charakterystyczny dźwięk upadającej koperty a za Zodem na szybie widać przechodząca postać kobiety akurat ja ten miał zamknięte oczy ;)))

Wracając do odcinka - nawet nawet - ogólnie ten sezon jakiś taki nie smallowillaty i całkiem fajnie się go niekiedy ogląda. Wyjaśnione relacje Oliver-Lois-Clark, jednak zaczyna dobiegać od historii o Supermenie a miałem nadziej ze w tej kwestii przynajmniej będą "wierni" oryginałowi. Chloe będzie mieć nowego chłopaka a w tym odcinku nawet nie denerwowała.

Ocena 8/10

Użytkownik rexus edytował ten post 31.10.2009 - |23:25|

• 0

#4 Pavlus

Pavlus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.10.2009 - |21:42|

Odcinek niezły ale wciąż nie widzę tego sezonu bo o ile wątek olivera odbudowującego ligę budzi optymizm i nadzieję na fajną zbiorową walkę pod koniec sezonu to wątek clarka i lois w programie o randkach w ogóle do mnie nie trafia. Owszem dzięki temu wyjaśnia się cała sytuacja trójkąta clark-lois-oliver ale jak dla mnie to z tego serialu powoli robi się telenowela :blink: Szczególnie ta końcówka bo jeśli twórcy chcą trzymać się w miarę komisku to będą to musieli jakoś odkręcać co wątpię żeby było udane.
Dobrze że w końcu posuwa się główny wątek, chociaż ten hologram wciąż mi nie pasuje ale już to pomine. Ta hakerska "walka" jak dla mnie trochę naciągana ale przynajmniej jest nowy członek ekipy więc nie będę się czepiał.
Trochę się wahałem z oceną ale daje 7 za to że tess daje sobie radę bez niczyjej pomocy z każdym :) oraz za fajną akcję ratunkową clarka
  • 0

#5 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 31.10.2009 - |23:16|

Oświeżyłem sobie Smallville ale jakoś nie porwał mnie ten odcinek. W sumie nie było źle ale te smęty z prowadzeniem programu przez Losi i Clark'a faktycznie zalatywały telenowelą. Ani to śmieszne ani interesujące. Daję 7 ale to ocena ogólna za jeden odcinek. Nie mam w tej chwili porównania do pozostałych z tego sezonu.
  • 0
don't try

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych