Skocz do zawartości

Zdjęcie

BONES - SEASON 4 [USA]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 17.10.2009 - |17:24|

• TYTUŁ: Bones
  • TYTUŁ POLSKI: Kości
  • SEZON: 4
  • REGION: 1
  • ILOŚĆ PŁYT: 6
  • DATA WYDANIA: 06.10.2009
  • RODZAJ PŁYT: jednostronne dwuwarstwowe
  • AUDIO: angielski 5.1
  • VIDEO: NTSC, kolor, anamorphic widescreen
  • NAPISY: angielskie (closed-captions), hiszpańskie, francuskie
  • POLSKA WERSJA JĘZYKOWA: brak
  • DODATKI, BONUSY, EXTRAS: gagi z planu; rozszerzone wersje odcinków: 4x05 The Perfect Pieces In a Purple Pond, 4x18 The Doctor In The Den, 4x23 The Girl In The Mask; sceny usunięte, Androgyny: Playing Haru Tanaka; Squints In Training
  • PRZYKŁAD MENU:
    Posted Image Posted Image
    Posted Image
  • ZDJĘCIA:
    Posted Image Posted Image
    Posted Image
  • DODATKOWE INFO: nie posiada zabezpieczenia RCE; jak zwykle znakomity transfer na DVD, jakość powala; szkoda, że zmienili opakowanie i tym samym rozwalili całą kolekcję; należy pamiętać, że odcinki 4x01-4x04 zostały dołączone do wydania DVD sezonu 3 i w związku z tym w tym wydaniu znajdują się epy od 4x05 do końca
  • DO KUPIENIA W: www.amazon.com

• 0
Dołączona grafika

#2 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 17.10.2009 - |18:01|

Jak to bez odcinków 1-4? A jak ktoś nie ma i z różnych powodów nie chce mieć sezonu 3 na dvd to jego problem? Takich zagrywek spodziewałbym się raczej po rodzimych dystrybutorach, ale jak widać chęć oszczędzania (pewnie całkiem sporo, bo jedna płytka mniej) na wszystkim co się da odbiera zdrowy rozsądek. Przynajmniej na pudełku nie napisali Complete season.
  • 0

#3 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 17.10.2009 - |19:16|

wydaje mi się, że dodanie tych 4 epów do sezonu 3 wiązało się z tym, że one były wyemitowane jakoś zaraz po sezonie 3 i właściwie chyba mogli od razu walnąć je jako ciąg dalszy 3, a nie oznaczać jako 4... tak chyba coś było... cały sezon 4, łącznie z tymi 4 pierwszymi, ukazał się na blu-ray, ponieważ sezon 4 jest pierwszym wydanym na BD, więc nigdzie wcześniej epów w tej jakości nie było :D

O ile zgadzam się, że ostatnio oszczędzają na czym popadnie, co zresztą widać po opakowaniach, które schodzą do poziomu naszego rynku, o tyle mnie osobiście takie rozwiązanie nie przeszkadza, jak ktoś lubi serial, to zbiera całość... sezon 4 był w ogóle dłuższy, więc powtórzenie tych 4 epów w pakiecie s4 oznaczałoby albo dołożenie 7 płyty, a co za tym idzie, wyższą cenę... albo upychanie po 5 epów na płycie, co z kolei oznaczałoby obniżenie jakości - żadne z tych rozwiązań by mi nie leżało :D

Kości mają jeden z najlepszych transferów na DVD, jakie widziałam, jakby to zmienili, to kogoś bym przetrąciła :D
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych