Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 178 - S09E04 - Echo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (10 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (2 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

3. 8 (3 głosów [37.50%] - Zobacz)

Procent z głosów: 37.50%

4. 7 (2 głosów [25.00%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.00%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (1 głosów [12.50%] - Zobacz)

Procent z głosów: 12.50%

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 16.10.2009 - |21:06|

Odcinek 9x04

Tess zmusza Olivera do pojawienia się na gali Queen Industries aby uspokoił zarząd ,że wciąż panuje nad firmą.
Niestety na przyjęciu pojawia się niejaki Toyman wraz z bombą aby zemścić się na Oliverze.
Chce go zmusić by ten przyznał się do zamordowania Lexa albo inaczej wysadzi miejsce gdzie odbywa się przyjęcie.
A tym czasem za górami, lasami ;) Jor-El trenuje Clarka i w końcu daje mu możliwość podsłuchiwania ludzkich myśli. :o
No to się będzie działo...

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#2 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 17.10.2009 - |19:18|

To jakas rewolucja , 4 odcinek i naprawde "w normie".

Jedyne minusy :
-Tez wpadajaca do baru z uzi...
-Motyw toy mana.
-No i cala ta smallvillnosc , czyli mlodziezowe rozmowy przez okolo 10 koncowych minut wogole nie powiazanych z watkiem , rozumiem ze mozna takie perypetie wrzucic raz dwa...ale to juz trwa 8 sezonow.Najpierw lana potem chloe i jimmy teraz louis...

Użytkownik Dellirium edytował ten post 17.10.2009 - |19:20|

• 0

#3 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 17.10.2009 - |19:46|

Tak z niedowierzania objeżdżałem jeszcze raz odcinek bo w końcu coś na przyzwoitym poziomie . Fakt - uzi Tes irytuje i w zasadzie tyle (czepiać się zawsze można w nieskończoność).
  • 0

#4 Idanow

Idanow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 17.10.2009 - |21:54|

Cóż, było trochę lepiej niż tydzień temu, ale niewiele. Clark zyskuje telepatię (lol whut Jor-El?) i "przypadkiem" umawia się na twór randkopodobny z Lois? Aż poczułem powiew "świeżości" circa 1-2 sezon. :blink: Choć przyznam, że uśmiałem się z faktu, że LL jest fanką monster trucków oraz jej ubioru (:D). Byłaby idealna towarzyszką dla House'a. :lol: Katowany też był arcynudny motyw emo Oliviera oraz wtf odcinka - Action Heroine Tess Mercer. Może w każdym odcinku będzie wcielać się w inną "postać"? W zeszłym była bohaterką Kill Billa, w tym Larą Croft, w przyszłym obstawiam Chucka Norrisa albo Jacka Bauera. :rolleyes: A oprócz ogólnej lamowatości Toymana to nie mogę przestać myśleć, że zaraz zaoferuje nowe ciastko w Carpe Diem. ;) Chloe pojawiła się wyłącznie, żeby aktorka coś powiedziała i zainkasowała czek, ot tyle o niej.
  • 0
I wake up in the morning and piss excellence.

#5 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 591 postów
  • MiastoLublin

Napisano 17.10.2009 - |23:43|

Szaleją.. odcinek oglądało się z przyjemnością i zaciekawieniem. Wywarł na mnie dużo lepsze wrażenie niż SGU. Trochę przesadzony ten robot. Bardzo dobry motyw z czytaniem w myślach no i ruszyli związek Clarka i Louis. Dziś jakiś dzień połówek, i dałbym 8.5 na 10 ale nie ma połówek to dam 9.
  • 0

#6 Józek

Józek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów
  • MiastoTychy

Napisano 22.10.2009 - |14:35|

Dawno już nie oglądałem odcinka tego serialu z zaciekawieniem. Ten był dość dobry. Parę "głupot" jak zwykle było. Tess z uzi :o Mam nadzieje, że to początek i się ten sezon rozkręci.

W skali Smallvillowej 8/10
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych