Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 097-120 - S05 - Day 5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

Ankieta: Ocena sezonu (0 użytkowników oddało głos)

Ocena sezonu

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (0 głosów [0.00%])

3. 8 (0 głosów [0.00%])

4. 7 (0 głosów [0.00%])

5. 6 (0 głosów [0.00%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (0 głosów [0.00%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 14.10.2009 - |18:56|

Bardzo ciężki sezon. Nie ma chyba nic bardziej zawiłego niż spiskujący politycy. Chyba jeszcze w żadnym z dotychczsowych sezonów, które obejrzałem nie było tylu samozwańczych patriotów. Cały spisek trochę zbyt mocno zakręcony. Za każdym razem kiedy CTU jest bliskie rozwiązania sprawy okazuje sie że łapią tylko płotkę a wszystko sięga o wiele wyżej. Nawet kiedy na jaw wychodzą matactwa prezydenta to jednak stoi za nim ktoś jeszcze.

24 już mnie przyzwyczaiło że z nienacka giną bohaterowie związani z główną fabuła ale tutaj już pojechali po całości. Szkoda zwłaszcza Palmera to był facet z jajami nie bojący się podejmować trudnych decyzji. Obecnie urzędujący prezydent to jakaś pomyłka w ewolucji polityki. Takiej ciapy na tym stanowisku jeszcze nie widziałem. Przy każdym ważniejszym wydarzeniu patrzy tylko kogo zmusić do podjęcia za niego ważnej decyzji. Tym bardziej dziwi w co był zamieszany.

Jack jak zwykle w formie wychodzi cało z każdej opresji podczas gdy wokoło wszyscy obrywają. Słodkie ;)

Jako największa porażka sezonu obstawiam wydarzenia w skażonym CTU. Na siłę wszystko szło pod górkę. No i Edgar zginął w beznadziejny sposób.

Jeszcze małe ale co do końcówki. Złapali Jack'a, otłukli go, zaciągnęli na statek i zdążyli odpłynąć kontenerowcem w 7 minut :blink: Ci chińscy agenci to jakieś Upgrad'y po kuracji sterydami chyba :)

Ogólnie jednak i tak mi się podobało. Trochę akcji, trochę dramatu, mało nudzenia i zbędnych dłużyzn (poza przedostatnim odcinkiem).

Użytkownik johnass edytował ten post 12.05.2011 - |12:37|

• 0
don't try

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych