Odcinek 067 - 04x08 Once Upon a Time in Texas
Rozpoczęty przez
psjodko
, 13.10.2009 - |10:57|
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13.10.2009 - |10:57|
Once Upon a Time in Texas
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 03.11.2009 - |11:48|
Chociaz mamy tu wiele niescislosci jesli chodzi o czas i implikacje zmian, niepotrzebna historia Benneta i w ogole to jednak odcinek byl dobry
no i nareszcie jakis cliffhanger na poziomie
no i nareszcie jakis cliffhanger na poziomie
You are what you believe yourself to be
Napisano 03.11.2009 - |11:56|
no i się suresh znalazł
Napisano 03.11.2009 - |20:57|
Jestem w szoku, Hiro mnie nie denerwował. Jednak brakowało mu powagi przez te wszystkie sezony. Podobało mi się jak nazwał swoją młodszą wersję kretynem Cała historia z ratowaniem Charlie nawet ciekawa. Hiro fajnie zmanipulował Sylar'a. Tylko końcówka jakaś nie do rzeczy. Samuel porwał Charlie żeby nakłonić Hiro do pomocy w odwróceniu pewnego zdarzenia z przeszłości. Tylko po co tyle zachodu skoro miał gościa od przenoszenia w czasie pod ręką?
Ogromnny plus dla odcinka. Wiemy już dlaczego Suresh był nieosiągalny do tej pory. Cieszy myśl o jego powrocie
Jako przecinek dla wątku Hiro - Charlie mamy historię niedoszłego romansu Noah w tym samym okresie. Fascynująca historia tylko tak naprawdę kogo to interesuje? Zawiodłem sie w tej kwestii mogli wymyślić coś ciekawszego.
Ogromnny plus dla odcinka. Wiemy już dlaczego Suresh był nieosiągalny do tej pory. Cieszy myśl o jego powrocie
Jako przecinek dla wątku Hiro - Charlie mamy historię niedoszłego romansu Noah w tym samym okresie. Fascynująca historia tylko tak naprawdę kogo to interesuje? Zawiodłem sie w tej kwestii mogli wymyślić coś ciekawszego.
don't try
Napisano 03.11.2009 - |22:26|
Świetny odcinek. Odcinek prawie w całości poświęcony Hiro. Nie zabrakło zabawnych sytuacji - zabawa w kotka i myszkę z Sylarem, a także rozmowa Hiro z przyszłości z tym młodszym i podsumowanie starszego: Moron
Niewątpliwie kolejne odcinki będą ciekawsze (widać to po zapowiedzi kolejnego odcinka). 9/10
Niewątpliwie kolejne odcinki będą ciekawsze (widać to po zapowiedzi kolejnego odcinka). 9/10
Napisano 05.11.2009 - |10:46|
No a ja ten odcinek obejrzałem w 20 minut przynajmniej kilka scen przewijając. Hiro nie znoszę w tym sezonie, nudzi i irytuje. O ile sceny z Samuelem były w miarę okej razem z cliffhangerem, tak reszta - na poziomie całego sezonu, czyli słabo. Fajna końcówka jednak nie wiem czy do niej nawiążą za tydzień. Skakanie po wątkach w tym sezonie z odcinka na odcinek jest regułą.
Napisano 05.11.2009 - |11:47|
pewnie następny odcinek będzie o peterze i głuchej
Napisano 05.11.2009 - |18:18|
Odcinek zapychacz. Poza końcówką nic ciekawego się nie wydarzyło (w końcu rozwiązana zagadka Suresha!).
Napisano 06.11.2009 - |19:44|
To samo i u mnie - jestem szczerze zaskoczony, że odcinek kręcił się wokół Hiro, który nie tylko mnie nie irytował, ale także sam odcinek uważam za dobry. ^^
Historia Benneta bezsensownie zapychała odcinek. Za to duży plus za powrót Charlie. Ona jest taka fajna. :> Przez chwilę rozważałem, czy po wyleczeniu Charlie Sylar nie stanie się dobry. Co spowoduje kaboom w czasoprzestrzeni. Niestety (albo i stety) Sylar pozostał zły.
Nie rozumiem jak porwanie Charlie może zmusić Hiro do współpracy. Na jego miejscu pierwsze co, to podarowałbym sobie Charlie i zabił Samuela za ten numer. Tak dla zasady.
Powrót Suresha.
Jak dla mnie 7/10
Historia Benneta bezsensownie zapychała odcinek. Za to duży plus za powrót Charlie. Ona jest taka fajna. :> Przez chwilę rozważałem, czy po wyleczeniu Charlie Sylar nie stanie się dobry. Co spowoduje kaboom w czasoprzestrzeni. Niestety (albo i stety) Sylar pozostał zły.
Nie rozumiem jak porwanie Charlie może zmusić Hiro do współpracy. Na jego miejscu pierwsze co, to podarowałbym sobie Charlie i zabił Samuela za ten numer. Tak dla zasady.
Powrót Suresha.
Jak dla mnie 7/10
The Darkness That Lurks In Our Mind
Napisano 08.11.2009 - |23:02|
Skoro Hiro jest taki sprytny, tak ładnie zrobił w balona Sylara to czemu nie może Samuela ?
cofa się na moment gdzieś zaraz po uratowaniu jej przez Sylara i w niewiadome miejsce teleportuje.
albo lepiej cofa się do małego Sylara, zabija go i mamy całkowicie zmienioną linie czasu i można od nowa napisać historię a nie ciągnąć tego co jest
ale może i wątek Suresha będzie dość ciekawy ...
cofa się na moment gdzieś zaraz po uratowaniu jej przez Sylara i w niewiadome miejsce teleportuje.
albo lepiej cofa się do małego Sylara, zabija go i mamy całkowicie zmienioną linie czasu i można od nowa napisać historię a nie ciągnąć tego co jest
ale może i wątek Suresha będzie dość ciekawy ...
Napisano 10.11.2009 - |21:06|
Odcinek dobry 8/10
+ Hiro w tym odcinku po prostu świetny ta jego zabawa z Sylarem, pomoc Charlie wszystko było fajnie pokazane i to zdanie o Sylarze "on jest lekarzem" świetne.
+ Wstawki z Noah trochę nie potrzebne, ale tez wniosły kilka ciekawych rzeczy np: że z HRG taki podrywacz tyle gadał o rodzinie o ich bezpieczeństwu a o mało sam nie rozbił rodziny.
+ No i ta końcówka Samuel popełnił błąd najazd kamery i co stary dobry Suresh leży prawdopodobnie nie żywy szok, ale najważniejsze że wrócił (mam nadzieje, że jakoś go ożywią), i powrócą te jego gadki na początku i końcu odcinka które tworzyły niezły klimat w 1 sezonie.
Podsumowując jest dobrze Herosi nabierają tempa oby tak dalej.
+ Hiro w tym odcinku po prostu świetny ta jego zabawa z Sylarem, pomoc Charlie wszystko było fajnie pokazane i to zdanie o Sylarze "on jest lekarzem" świetne.
+ Wstawki z Noah trochę nie potrzebne, ale tez wniosły kilka ciekawych rzeczy np: że z HRG taki podrywacz tyle gadał o rodzinie o ich bezpieczeństwu a o mało sam nie rozbił rodziny.
+ No i ta końcówka Samuel popełnił błąd najazd kamery i co stary dobry Suresh leży prawdopodobnie nie żywy szok, ale najważniejsze że wrócił (mam nadzieje, że jakoś go ożywią), i powrócą te jego gadki na początku i końcu odcinka które tworzyły niezły klimat w 1 sezonie.
Podsumowując jest dobrze Herosi nabierają tempa oby tak dalej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych