Odcinek 066 - 04x07 Strange Attractors
Napisano 13.10.2009 - |10:54|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 27.10.2009 - |11:54|
ogolnie odcinek średni, no ale przynajmniej akcja się nie wlecze jak to się jej zdarzało w tych całych herosach. daje nadzieję na kilka jeszcze naprawdę dobrych chwil z tym serialem.
Napisano 27.10.2009 - |12:07|
Ciekawe czy Sylar też ma zdolności Matt'a teraz.
Co do chłopaka to ja czegoś nie rozumiem. Po jakiego oni go zabili? Zrozumiałbym gdyby to było upozorowane samobójstwo w celiale wleczenie samochodem ?? WTF?
A co do Samuela to on jest takim jakby Herosowym Magneto z lunaparkiem w roli asteroidy M.
W swoim mniemaniu robi dobrze.
Napisano 27.10.2009 - |20:33|
Akcja Samuela na końcu... Rewelacja. Potężna moc - teleportacja, terrakineza. Masakra po prostu
Napisano 27.10.2009 - |21:22|
Napisano 27.10.2009 - |22:24|
Gdzie?! Kiedy?! Jak?! Jeśli to jest moralizowanie, to człowieku - co robi BSG w twoich ulubionych serialach?coś zaczęli strasznie moralizować
Zapewne wszystkim wiadomo, że w ostatnim czasie popularna stała się akcja(?) JP100%. I wiecie co? Jeśli wszyscy policjanci są takimi [beeep]mi jak Parkman, to ja się pod tą akcją całym sercem podpisuję. Jak można być aż tak głupim człowiekiem? Przecież tym pobił nawet Hiro.
Wątek lesbijski oczywiście rozwinąć się nie może, bo to serial dla grzecznych dzieci. Po co więc go w ogóle zaczynać?
No i jeszcze jeden problem - jak u diabła ludzie znajdują się w tym cyrku (i wracają z niego)? Kto to robi?
A Ku Klux Klan to pamiętasz? To działa mniej więcej tak samo - wszystko co inne jest ZŁEEEEE i trzeba wysłać jasny sygnał, że nie będzie tolerowane. Oczywiście jest to zachowanie kretyńskie... ale ludzie kretyńsko się po prostu zachowują. Zastanawia mnie jednak coś innego - skąd pan cyrkowiec wiedział o tym kto zabił.Co do chłopaka to ja czegoś nie rozumiem. Po jakiego oni go zabili? Zrozumiałbym gdyby to było upozorowane samobójstwo w celiale wleczenie samochodem ?? WTF?
3/10
Użytkownik Berith edytował ten post 27.10.2009 - |22:26|
9 House, Ashes To Ashes, Lost Room
8 Life on Mars, Dexter, Mentalist
7 Heroes, The 4400, True Blood, Jericho, Leverage, Fringe
6 Dollhouse, Lie to Me
5 Prison Break, Kyle XY, Harper's Island
Napisano 27.10.2009 - |22:45|
Akcja z bractwem - czułem się, jakbym oglądał durny i niestraszny horror klasy D albo F z amerykańskimi studentami w rolach głównych. Łażenie po jakiejś rzeźni i szukanie bonusów! Co to w ogóle miało być?
Niech zakończą wreszcie ten wątek szkółki dla grzecznych panienek, bo zaczyna robić się 90210!
Motyw chłopaka mordercy-uzdrowiciela też taki sobie. Jednoodcinkowa zapchajdziura.
Małomiasteczkowe gliny w roli samozwańczych "sprawiedliwych" i jednocześnie katów.
Tylko dlaczego tatusiek zadzwonił po pomoc do Tracy zamiast do Haitańczyka?
Który w tej sytuacji zdecydowanie byłby pomocny! To zagadka!
Cały wątek prawdopodobnie posłuży zwerbowaniu Tracy do "domu" Samuela.
Pogadanki między Parkmanem, a Sylarem zaczynają mi się już nudzić.
Już któryś odcinek prowadzą swoje wywody, ale wreszcie coś z tego wynikło.
Lepiej późno niż wcale.
Całe szczęście, że nie było wątku pani, co widzi kolorowe dźwięki!
Najlepsze momenty odcinka to oczywiście sceny w cyrku Samuela.
I tylko to było tu ciekawe. Reszta - zapchajdziury.
Jak na razie to nie bardzo wiadomo o czym właściwie jest ten sezon!
Takie pitolenie bez celu i sensu. Zobaczymy dalej
Użytkownik DanielP edytował ten post 27.10.2009 - |22:50|
Napisano 27.10.2009 - |23:31|
Wątek Sylar Matt jak zwykle na poziomie ale zaczyna już powoli przejadać. Zobaczymy jak to będzie wyglądało po zamianie ról. Nie wiem tylko po co ten telefon do Suresha. Pozbyli się go z serialu i nie powinni robić złudnych nadziei na jego powrót.
Claire i jej szkolne przygody są jak narazie do bani i robią chyba tylko za przecinki dla właściwej akcji.
Napisano 28.10.2009 - |00:38|
szkoda tylko, ze jak Sylar juz zaczal mnie irytowac swoim wszedobylstwem stal sie jedyna postacia ktora utrzymuje na jakims poziomie ten serial
kolejna - blondyneczka + les + przerazona kretynka + invisible woman = bieda
bennet i jego niemoc + tracy + jakas kiczowata smierc Jeremy'ego = bieda
Samuel - intrygujaca postac, jednakze nadal nie widze celu dla tego calego cyrku; ciekawe jest takze zdanie, w ktorym samuel mowi o źródle ich mocy, moze sie czegos na ten temat dowiemy
A co do Sylara w ciele Matta, mysle, ze jesli tworcy by tego chcieli moglby uzywac mocy - byloby to calkiem logiczne, skoro kazdy z Heroesow potencjalnie moglby posiadac kazda moc
Napisano 29.10.2009 - |16:46|
+ Sylar przejął kontrole i teraz tak łatwo jej nie odda dopóki nie odnajdzie swojego ciała i się nie przeniesie
+ Samuel postać dużo dobrego wnosi do tego serialu ciekawa moc, nie wiadomo jakie jest jego nastawienie dobre czy złe i ta moc dzięki której znajdzie prace w każdej firmie rozbiórkowej
+ Claire wreszcie skaleczyli i trochę musiała się nagimnastykować, a nie tylko lesbijskie zabawy w akademiku, wyszło jak horror klasy B ale ciekawie się to oglądało. Niewidzialna jest już spalona, Claire będzie się pilnować ciekawe co dalej.
Co prawda nie było obecnego ciałem Suresha, ale wspomnieli o nim więc mam nadzieje że z czasem się pojawi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »