Skocz do zawartości

Zdjęcie

StarGate RPG Wrocław

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 amator.first

amator.first

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.10.2009 - |13:57|

Witam Serdecznie

Poszukuję dwóch chętnych osób aby zagrać w StarGate RPG. Chcę wraz z kolegą poprowadzić drużynę SG 21 w pełen przygód świat opanowany przez ziejących nienawiścią do Tauri Goa'uld, szpiegowskie gry Tok'Ra oraz pełen niezbadanych dotychczas planet wszechświat.

Na chwilę obecną są 3 chętne osoby - ja w roli Mistrza Gry oraz dwoję chętnych graczy, najbardziej optymalnie by było znaleźć jeszcze dwójkę chętnych aby stworzyć pełny 4 osobowy zespół.

Miejscem rozgrywek planetarnych będzie miasto Wrocław. Grę chcemy zacząć w miarę możliwości z końcem Października a początkiem Listopada, z małą przerwą w okresie sesyjnym. Częstotliwość zależy od możliwości graczy, optymalnie by była jedna sesja na 2 tygodnie i nie rzadziej niż raz na miesiąc.

Chętnych proszę o kontakt.

Pozdrawiam

P.S. Uprzedzając pytania - wyjaśnienie gier RPG - http://en.wikipedia....le-playing_game

Użytkownik amator.first edytował ten post 14.10.2009 - |14:02|

• 0

#2 Mr()()z

Mr()()z

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów
  • MiastoRawicz

Napisano 12.10.2009 - |19:53|

Hmm...
1.Czy Potrzeba czegokolwiek aby wstąpić xD ?? \
2.W jakiej odległości od wrocławia max. można żyć aby w tym uczestniczyć + Wiek minimalny !

Bez tych informacji ani rusz ;)
  • -1
Niema to jak zainteresować się astrofizyką, fizyką teoretyczną, programowaniem i mechaniką kwantową ... przez McKaya
Chyba za dużo czasu spędziłem przy SG:A ...

#3 amator.first

amator.first

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 12.10.2009 - |23:54|

Ad. 1. Wkupne ciastka na pierwszą sesje wystarczą :D

Ad. 2. Nie stawiam żadnych wymogów co do odległości, jak chcesz dojeżdżać to znaczy że masz dobrą motywację do grania a to jest ważne.
Co do wieku to myślę że rozsądnie by było przyjąć 18+.

Pozdrawiam
  • 0

#4 Mr()()z

Mr()()z

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów
  • MiastoRawicz

Napisano 13.10.2009 - |16:57|

No to odpadam ;P 14 xD ps. Skąd broń + ubrania wojskowe itp .. xD
  • -1
Niema to jak zainteresować się astrofizyką, fizyką teoretyczną, programowaniem i mechaniką kwantową ... przez McKaya
Chyba za dużo czasu spędziłem przy SG:A ...

#5 amator.first

amator.first

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.10.2009 - |14:07|

Odpowiadając na twoje pytanie moim hobby jest Airsoft tak więc dysponuję wojskowym szpejem i replikami.

---

Muszę przyznać że liczyłem na trochę większy odzew chętnych widząc ilość tematów i rozmów prowadzonych na forum na różne tematy StarGatowe.

Liczę na to że znajdzie się kilka osób chętnych do wcielenia się w wykreowane przez siebie postacie i przełożenia tych wszystkich dyskusji na temat mechaniku wrót, ulubionych broni itp na realną rozgrywkę RPGową.

Jeżeli macie pytania to piszcie, z chęcią odpowiem.

Pozdrawiam

Użytkownik amator.first edytował ten post 14.10.2009 - |14:10|

• 0

#6 pulsar

pulsar

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 23.01.2010 - |22:50|

Jeśli nadal zamierzacie wcielić w życie ten pomysł(o ile już tego nie zrobiliście) to mógłbym być zainteresowany, ale mi najbardziej pasowałyby sesje w środku tygodnia bo w weekendy z reguły jestem poza Wrocławiem.

PS: A posiadasz może replikę P90? :D
  • 0
"I wore a bomb... A nuclear bomb in a field of flowers." -John

#7 amator.first

amator.first

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.02.2010 - |10:51|

Hej

Pomysł jeszcze nie został zrealizowany z powodu braku graczy. Z moich znajomych mam 2 osoby chętne a przydało by się tak z 4 aby był pełen zespół.
Dobrze że jesteś zainteresowany, jak zacznie się nowy semestr na uczelni to wrócimy do pomysłu i odezwę się czy będziemy ruszać z graniem czy nie.
Znasz kogoś kto jeszcze mógłby być zainteresowany ?

Nie mam P90, dysponuje G36C oraz M16A4. Pistolety maszynowe są mało popularne z uwagi na ograniczony zasięg w terenie a to jednak większość naszych wojen.

Pozdrawiam
  • 0

#8 amator.first

amator.first

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 18.05.2010 - |19:07|

Na chwilę obecną temat pozostawiam zawieszony.
Na wakacje i po nich okaże się czy będę jeszcze we Wrocławiu i pomyślę o wznowieniu inicjatywy. Przygody mam spisane w zeszycie i tylko leżą i czekają aby je rozegrać.

Pozdrawiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych