Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 177 - S09E03 - Rabid

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ocena odcinka (13 użytkowników oddało głos)

Ocena odcinka

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9 (1 głosów [11.11%])

Procent z głosów: 11.11%

3. 8 (3 głosów [33.33%])

Procent z głosów: 33.33%

4. 7 (1 głosów [11.11%])

5. 6 (1 głosów [11.11%])

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (1 głosów [11.11%])

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. Głosowano 1 (2 głosów [22.22%])

Procent z głosów: 22.22%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 09.10.2009 - |21:32|

Hmm, tym razem obstawiam taką treść :
Zod i jego żołnierze rozpylają w powietrzu wirusa który zamienia wszystkich w zombie.
Jedynym antidotum na tę zarazę jest krew osoby pochodzącej z Kryptonu.
Kiedy Lois zostaje zarażona, Chloe prosi Clarka o pomoc by podarował swoją krew, nawet mimo ryzyka ujawnienia jego samego przed Zodem.
:D

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#2 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 10.10.2009 - |22:37|

Hmm a ja się niedawno zastanawiałem jaką to jeszcze głupotą nas uraczą scenarzyści. No i proszę mamy zombie.
Cały odcinek bez polotu , a jak już zobaczyłem ten niedorobiony komputerowo samolot z Chloe na pokładzie to normalnie :blink: :( .
Co to się stało z tym serialem, kiedyś miał takie całkiem porządne efekciory robione a teraz ...... i do tego LOL uratowanie mieszkańców przez deszcz.
A antidotum wymyślone po części przez Chloe, to nawet nie wiedziałem, że zna się tak doskonale na genetyce i biologi.
Do tego wszystkiego mamy jeszcze denne dylematy i rozterki moralne Oliviera.
Jednym słowem nędza. :wacko:

Użytkownik biku1 edytował ten post 10.10.2009 - |22:38|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#3 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 591 postów
  • MiastoLublin

Napisano 11.10.2009 - |01:35|

A ja daje 9 :lol:
Smallville to świetny serial widziany w zielonych barwach, a zwlaszcza taki odcinek. No Git majonez.

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 11.10.2009 - |01:35|

• 0

#4 rexus

rexus

Starszy sierżant

• W tr. aktywacji
  • 885 postów

Napisano 11.10.2009 - |17:29|

Przy samolocie to i ja wymiękłem - fabuła dobra tylko nie na 1 odcinek, a tak wszystko na szybko i po łebkach załatwili.

poprzednie odcinki były dobre ale ten strasznie nierówny - wahnięcia od dobrego do kiepskiego - sam nie wiem jak go ocenić bo dobry nie był ale dno to też nie było (w końcu to smallville a przy nim mam skale rozregulowaną)
  • 0

#5 Idanow

Idanow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 11.10.2009 - |22:06|

Cały ten sezon oglądam z rosnącym niesmakiem. Cali ci Kandorianie i badziewny Zod, Tess jest żeby co odcinek dostać po buzi, Chloe będąca coraz większą parodią, ech. :( Ostatni odcinek to już w ogóle było dno i metr mułu. Zombie? Really? Gdyby zrobili to jeszcze puszczając oko do widza a'la fantastyczny Supernatural (czy "Shawn of the Dead") to jeszcze by uszło, ale poszli w stronę agresorów z "28 dni później" i od razu powiem, że Small nie ma talentu aktorskiego ani scenarzystów na takie wyskoki.

Jedynym dobrym (fajnym?) punktem była Tess ciachająca Sealsów kataną (choć ciekawym jest, może mi unknęło, jak oni dostali sie do rezydencji stamtąd gdzie byli :huh: ). Oprócz tego mieliśmy Clarka, który w sumie nic nie robił, paranoidalną Chloe wciąż patrzącą na Gaetę wilkiem, emo Olivera (Jordan by go od razu ustawił do pionu ;)) oraz Lois Lane, prawdopodobnie najpłodniejszą autorkę slashfików z Blurem w roli głównej. Wiem, że CW to stacja dla nastolatków, ale LL ma raczej bliżej niż dalej do trzydziechy, grow the hell up, woman. :blink: Jak to trafnie określił biku "nędza". Brak dobrze zarysowanego, i co najważniejsze dobrze zagranego, "złego" boli i to bardzo.
  • 1
I wake up in the morning and piss excellence.

#6 Gidi

Gidi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 11.10.2009 - |23:40|

Hmm wg mnie scenarzyści musieli się nieźle postarać żeby nakręcić tak nędzny odcinek. Dla mnie to jest najgorszy ep w całej historii smallville :/ niestety po początku tego sezonu myslałem że Smallville wróci w końcu do poziomu, a tu coraz gorzej...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych