Jakie macie swoje ulubione postacie w serialu SGU? Wiem, że dopiero był pilotowy odcinek ale można już powoli wyróżniać niektórych bohaterów.
Mi najbardziej przypadły go gustu dwie postacie:
Pierwsza postać to Dr. Rush (w porządku postać i bardzo tajemnicza - aktor odgrywający jego rolę też przyczynia aby ta postać się wyróżniała w tle w sensie pozytywnym oczywiście)
Druga postać to oczywiście Chloe Armstrong - bardzo sympatyczna i słodka dziewczyna oraz zarazem ładniutka . Od razu przypadła mi go gustu jak Wallace z nią rozmawiał na stołówce. Jeśli ktoś ją też polubił to polecam obejrzeć dokumentalny film Stargate Universe S01.Access All Areas - w którym zobaczymy wywiady z aktorami. Aktorka grająca rolę Chloe pokazała niezwykle okazale i jeszcze ją bardziej polubiłem .
Pozostałe postacie też są ok Eli Wallace, Young i Greek. Muszę więcej odcinków obejrzeć i dopiero wtedy będę mógł o reszcie bohaterów powiedzieć.
Oczywiście O`Neill nie doliczam bo to raczej nie ma sensu z wiadomych przyczyn i mam nadzieję, że będzie częściej występował.
Użytkownik biku1 edytował ten post 24.10.2009 - |13:31|
przeróbki związane z dodaniem ankiety i obrazka