1x10 - All the Great Neptune's Ocean
Tym razem czas na intryge i gry polityczne. No wiec Dylanowi udaje sie przylaczyc do Commonwealthu swiat (nie pamietam, czy byl to pierwszy...). Mamy planetke, a na niej ludzi oddychajach powietrzem i woda, wszyscy pod wodza prezydenta Lee, ktory to jako dzielny rebeliant zjednoczyl wszystkich. Wybil cala mase ludzi w trakcie, ale kogo to obchodzi? Ano najwyrazniej kogos obchodzi, bo oto prezydent zostaje zamordowany. A wszystkie poszlaki prowadza do Tyra...
Oczywiscie wiemy, ze nasz Nietzcheanin nie jest winny poniewaz:
-jest on jedna z glownych postaci, a posiadanie w skladzie mordercy obniza ogladalnosc
-jak powiedzial sam Tyr, glupota byloby go zabic, zeby potem dac sie zlapac
Wiec przez caly odcinek szukamy sprawcy, a pomoca sluzy nam egzotyczna szef ochrony prezydenta. Harper jak zwykle bezskutecznie probuje pokazac swoja boska strone...
Odcinek pewnie ciekawy dla niektorych, mnie sie jednak umiarkowanie podobal. Za malo akcji, odcinek do jednorazowego ogladania. 6/10.
Odcinek 010 - S01E10 - All Great Neptune's Ocean
Rozpoczęty przez
Castor Krieg
, 23.09.2004 - |17:12|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23.09.2004 - |17:12|
Napisano 29.09.2004 - |17:14|
Jejku Castor twoje opisy odcinków mnie miaźdźą ... Oby tak dalej... Oczekujemy więcej !-jjest on jedna z glownych postaci, a posiadanie w skladzie mordercy obniza ogladalnosc
-jak powiedzial sam Tyr, glupota byloby go zabic, zeby potem dac sie zlapac
Powracajac do tematu, odcinek przeciętny aczkolwiek nutka kryminału i zagadki podnosi ocene odcinka w moich oczach ....
Napisano 04.10.2004 - |11:33|
Obserwujemy pierwsze poważniejsze kroki Dylana w organizacji Wspólnoty , tylko Tyr niebardzo chce współpracować , ponieważ troszeczkę jest obrażony za masakrę Nietzchean i w momecie kiedy udaję się na prywatną rozmowę z Prezydentem systemu .....
Sympatyczny epizod - 6 .
Sympatyczny epizod - 6 .
Napisano 04.05.2005 - |18:09|
Lubię kryminały, chociaż niekoniecznie wątki kryminalne w serialach sci-fi. Od początku wiedziałam, kto zabił, tylko motywu nie znałam. Mimo to odcinek całkiem miło się oglądało. Daję 6.
Napisano 07.05.2005 - |09:40|
Mi najbardziej się podobało jak Tyr wymieniał w jaki sposób on by zabił prezydenta, żeby nie zostawić śladów. W sumie od razu było wiadomo że to nie on zabił. Ogólnie odcinek dosyć ciekawy.
Moja ocena to 8/10
Moja ocena to 8/10
Napisano 01.12.2005 - |18:58|
Ten odcinek był bardzo ciekawy. Trochękryminału chyba rzadnemu serialowi sci-fi nie zaszkodziło. Daję 9/10
Myślę, wiec jestem ( i zniknął )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych