Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dlaczego Weir i Ford odeszli?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 bolek

bolek

Kapral

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 27.09.2009 - |20:19|

Witam,

tak jak w temacie, te pytanie mnie dręczy cały czas gdy przypominam sobie o Atlantis albo oglądam ponownie, nie mogę potem przestać o tym myśleć ;d Po prostu, szkoda, że ich nie ma bo bardzo lubiałem ich, może coś w realu coś stało? Czy zrezygnowali z roli?
  • 0

#2 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 08.10.2009 - |20:14|

Ford wyleciał - wina scenarzystów, nie potrafili poprowadzić jego roli. Co do Weir to cholera wie.
  • 0

#3 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 08.10.2009 - |20:57|

Z tego co pamiętam to Torri Higginson sama chciała zrezygnować z roli i dlatego scenarzyści powoli usunęli jej postać z serialu.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#4 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 08.10.2009 - |21:56|

I bardzo dobrze, że akurat te postacie odeszły, bo były nudne, jak flaki z olejem.
  • 2

#5 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 10.10.2009 - |18:48|

I bardzo dobrze, że akurat te postacie odeszły, bo były nudne, jak flaki z olejem.

Co do Torri Higginson, to nie mogla dogadac sie z tworcami serialu, dlatego postanowila odejsc.Chyba sytuacja byla ekstremalna, bo z tego co wiem chciano by ta pojawila sie chociaz na moment w 5 sezonie.Podobnie mamy z Michelle Forbes( MarysiaAnna albo jak kto woli chorazy Ro Laren).Miala byc glowna postacia w DS9 a potem w Voyager.Ta za kazdym razem odmawiala, bo ponac nie mogla rowniez sie porozumiec.Dzieki temu role dostaly Nana Visitor oraz Roxanne Dawson. :lol:

Użytkownik seven of nine edytował ten post 10.10.2009 - |18:50|

• 0

#6 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 11.10.2009 - |20:30|

a btw forda, były jeszcze plotki, że aktor straszliwie dezorganizował pracę na planie -- notoryczne spóźnienia, niechęć do uczenia się tekstu scenariusza, masa powtórek i ogólne spowolnianie produkcji ;)
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych