Skocz do zawartości

Zdjęcie

Salò o le 120 giornate di Sodoma (1975)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 27.09.2009 - |02:52|

Czołem. Jestem ciekaw czy ktoś z Was oglądał ten twór ? Film nijakiego Pier Paolo Pasoliniego.
Ja nie umiem nic powiedzieć po obejrzeniu. Najbardziej chory i brutalny film ze wszystkich na Świecie. Przechodzi ludzkie wyobrażenia. Nie mogłem. Zwłaszcza końcówka.. I mówie to ja. Osoba, która na teksańskich masakrach, piłach etc zajada się obiadem kanapkami czy czymkolwiek. I nie to, że po ekranie latają flaki, tylko chodzi o sposób tortur co jest robione w jaki sposób. I sam nie wiem jak oni to zrobili, bo wygląda jakby to było naprawde. Poza tym jakby mi zapłacili za wystąpienie w tym filmie to bym się nie zgodził.

Krótki opis: z filmwebu
Ostatnie miesiące drugiej wojny światowej. Czterej faszystowscy dostojnicy doprowadzają do porwania z ulic miasta grupy młodych chłopców i dziewcząt.Wybrani spośród nich wezmą udział w okrutnej orgii, podczas której będą dręczeni najbardziej wymyślnymi torturami, seksualnymi rytuałami, ze zjadaniem własnych ekskrementów włącznie. Na zakończenie oprawcy zadręczą swoje ofiary na śmierć...

Więcej można poczytać na wikipedi
http://pl.wikipedia...._120_dni_Sodomy
link należy skopiować, a nie kliknąć.

Nie wiem do kogo kierowany jest ta film. Nawet dla wariata będzie to za bardzo chore. Nie potrafie wystawić oceny.

Użytkownik johnass edytował ten post 28.05.2010 - |17:18|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych