1x07 - The Ties That Blind
Sponsorem dzisiejszego odcinka sa literki B i V. B jak Beka, V jak Valentine. Odcinek skoncentrowany na naszej fajniutkiej i cynicznej Pani Pierwszy Oficer. Na poklad Andromedy przybywa braciszek, ktory jest teraz wyznawca Drogi (The Way). Czy wam tez to nie pasuje? Dokladnie, a Beka sie z nami zgadza.
W trakcie odcinka dowiadujemy sie, ze braciszek nie taki swiety, jakim sie maluje. Zwroty akcji nie sa jakies porywajace, ale i tak jest troche wybuchow. Odcinek wazny ze wzgledu na Beke, poza tym to nudy. 6/10.
Odcinek 007 - S01E07 - The Ties That Blind
Rozpoczęty przez
Castor Krieg
, 20.09.2004 - |19:38|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.09.2004 - |19:38|
Napisano 28.09.2004 - |22:23|
Ocena 7.
Odcinek dajacy sie ogladnac,ale nic rewelacyjnego
Pozdrawiam
Odcinek dajacy sie ogladnac,ale nic rewelacyjnego
Pozdrawiam
WISŁA KRAKÓW
NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 28.09.2004 - |22:31|
Na początku można powiedzieć że trochę sie dzieje , atak rastorian na statek z Waystami , odsiecz Andromedy , braciszek Beki ( którego zachownie śmierdzi na kilometr - człowiem tak po prostu się nie zmienia ) , mnich z nanomaszyn itp.
W przypływie dobrego humoru daję 6 .
W przypływie dobrego humoru daję 6 .
Napisano 29.09.2004 - |17:03|
odcinek słaby, do tego jakiś cwaniak Valentine ..... nie no dwoje Valentinów w odcinku to za duzo jak dla mnie ...
Napisano 20.10.2004 - |12:36|
Odcinek taki se, no ale obejrzeć się da jak ktoś jest fanem Beki Naprawdę niezła to tam była tylko scena gdy Tyr i Trance przebijali się przez pokład pod ostrzałem działek, no i samo zakończenie z fajnie wybuchającymi stateczkami hehe Ocena 6/10
Napisano 28.04.2005 - |11:13|
Trance mi się podobała w tym odcinku Jaka się waleczna zrobiła No i rozbroiła mnie mówiąc, że myślała iż ten cały atak Andromedy na nią i Tyra był mistyfikacją. Jak dla mnie odcinek na siódemkę.
Napisano 04.05.2005 - |15:04|
Odcinek niezbyt ciekawy. Najbardziej mi się w nim podobała Trance.
Odcinek oceniam na 6/10
Odcinek oceniam na 6/10
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych