Użytkownik Toudi edytował ten post 28.09.2009 - |21:07|
Odcinek 083 - S05E01 - Sympathy for the Devil
Napisano 07.09.2009 - |17:32|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 11.09.2009 - |07:28|
Nie mam pojęcia kto jest dobrym, komu kibicować. Nie jestem pewien, czy chcę by Lucyfer przegrał, biorąc pod uwagę co robią Aniołowie...
Poza tym, genialny początek, dobra muzyka, i ciekawie poskręcane sceny.
Potem Meg wróciła
I wreszcie zaczął się właściwy sezon serialowy. Oby Kripke utrzymał poziom do końca.
Napisano 11.09.2009 - |08:09|
Użytkownik Dellirium edytował ten post 11.09.2009 - |08:14|
Napisano 11.09.2009 - |09:17|
Odcinek miał w sumie wszystko - dramat, groza i momentami humor (prorok Chuck zawsze mnie rozwala).
Zachariasz i Castiel wymiatali w tym odcinku, nie wiadomo, której stronie kibicować. Chyba Bóg zaczął się interesować sprawą :.
A do tego jak dla mnie Mark Pellegrino bardzo dobrze zagrał, ciekawe jaki będzie Lucek.
Napisano 11.09.2009 - |10:11|
No i nowe intro... ach, majstersztyk.
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 11.09.2009 - |10:47|
Użytkownik Dellirium edytował ten post 11.09.2009 - |10:47|
Napisano 11.09.2009 - |16:45|
Napisano 11.09.2009 - |16:50|
Użytkownik Siera edytował ten post 07.10.2009 - |15:00|
Napisano 11.09.2009 - |17:59|
Czwarty sezon mi sie nie podobał i jak na razie nic sie nie zmieniło
Napisano 11.09.2009 - |19:08|
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.
Napisano 11.09.2009 - |19:25|
Normalnie jakby gościu miał coś na żołądku i niezbyt się angażował w całą fabułę i przez większość odcinka miał jeden wyraz twarzy.
Owszem Meg wróciła ale ja bym chciał aby to była Nicki Aycox.
No nic poczekamy zobaczymy jak to się wszystko teraz rozkręci.
Troszkę rozwaliła mnie ta pieczęć od Castiela co to ma ukrywać braci przed wszystkimi nadnaturalnymi. Mogli im dać jeszcze i kolejne power-upy typu lasery z oczu itp. Wiem, wiem czepiam się ale jakoś teraz niezbyt widzę ich te całe polowanie na demony skoro będą mieli odrazu taką przewagę zaskoczenia.
Chyba, że w tym sezonie w ogóle odłożymy te stare polowania i skupią się tylko na zabawie w kotka i myszkę pomiędzy Bogiem, Luckiem i braćmi.
Trzeba też wspomnieć, że odcinek zobaczyło ponad 3,4 mln widzów ---> http://ausiellofiles...they-dont-suck/
ps. ups, trochę namieszałem z tą pieczęcią od Castiela bo on powiedział, że ma ich ukrywać przed aniołami nie wszystkimi.
Użytkownik biku1 edytował ten post 11.09.2009 - |20:44|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 11.09.2009 - |20:52|
ps. ups, trochę namieszałem z tą pieczęcią od Castiela bo on powiedział, że ma ich ukrywać przed aniołami nie wszystkimi.
Aniolami i demonami i wszystkim co istnieje na swiecie => "It will hide u from any angel and creation including Lucifer"
Użytkownik Dellirium edytował ten post 11.09.2009 - |20:53|
Napisano 11.09.2009 - |21:01|
Napisano 11.09.2009 - |21:14|
Ha czyli jednak dobrze za pierwszym razem to pamiętałem bo za drugim razem obejrzałem z pl napisami i to one mnie wprowadziły w błąd bo już się niezbyt uważnie przysłuchiwałem co mówią.ps. ups, trochę namieszałem z tą pieczęcią od Castiela bo on powiedział, że ma ich ukrywać przed aniołami nie wszystkimi.
Aniolami i demonami i wszystkim co istnieje na swiecie => "It will hide u from any angel and creation including Lucifer"
A to w związku z czym mamy nie zapominać ?Tylko nie zapominajcie, że on ją im wyciął na żebrach....
Użytkownik biku1 edytował ten post 11.09.2009 - |21:15|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 11.09.2009 - |21:19|
Napisano 11.09.2009 - |21:27|
Poza tym dużo mrocznego klimatu ale też wielce rozweselający wątek humorystyczny z fanką Sama.
Brawa dla scenarzystów, widać że chłopaki myślą nad tym co piszą i nie próbują wciskać widzom ugrzecznionej papki dla nastolatków jak inne produkcje w zbliżonych klimatach.
Bardzo ucieszył mnie też rozpoczynający epizod kawałek AC/DC.
Mam wielką nadzieję że jest to powrót do czasów gdy w serialu gościł rock/metal.
Osobiście właśnie takiej muzyki słucham i to w gigantycznych ilościach.
Nie można też nagrodzić twórców za efekty.
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 11.09.2009 - |21:59|
Osobiscie to jestem tym odcinkiem rozczarowany.
W sumie to... nic sie nie dzialo... no bo o czym to byl odcinek?
Spodziewalem sie czegos "łał!" i wogole "ołłł!", a zobaczylem gadki miedzy
bracmi i demonami oraz gadki miedzy bracmi i aniołami... brakowalo tylko zeby
wszyscy zasiedli do stolu i zagrali partyjke bgydża!
Mnie juz chyba tez serial sie nudzi, ale ze to ma byc ostatni sezon to z
pewnoscia go zalicze. Przesyt aniolow mam, serial potrzebuje czegos świeżego, bo
wałkowanie znowu tego samego przez kolejny sezon jest mało fajne.
Znowu Dean jest jedyną nadzieją świata i znowu bracią będą probowali niedopuścić do apokalipsy (zupelna analogia niedopuszczenia do łamania pieczęci). Dokładnie to samo było w poprzednim sezonie!
Odnosze wrazenie, ze Kripke wprowadzajac postacie aniołów strzelił serialowi samobuja. Bo w tej sytuacji powstanie wiecej niz 5 sezonow wydaje sie wrecz niemozliwe. Nie dziwia wiec zapowiedzi ze ten sezon jest ostatnim.
Napisano 12.09.2009 - |08:47|
Napisano 12.09.2009 - |09:59|
Co mialo byc takiego 'łał' ? Chcieliscie zeby wielki czerwony diabel wyszedl z piekla i zjadl braci?
No i najwazniejsze o czym chyba nikt nie wspomnial to interwencja pewnej osoby, ktora uratowala braci poprzez teleportacje do samolotu (bo gdyby tam zostali pewnie by zgineli) + ozywienie Cassa... ktoz to mogl byc? Ja zrozumialem to z gadki Cassa ze to zapewne Bóg
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych