O jakoś zapomniałem się tu wypowiedzieć. Tak drugi odcinek nadal w porządku.
Scena na zakupach świetna, Eric w tych dresach niesamowity tak samo jak wcześniej pytając się Lafayette czy ma ubrudzone włosy po tym jak rozerwał gościa na strzępy. ROTFL
Facet zaczyna mi się coraz bardziej podobać, no i zapowiada się niezły wypad do Dallas czy gdzie to tam zaginął ten Szeryf. Mocny był tekst Erica o tym Szeryfie, że był 10x starszy i potężniejszy niż on.
Widać chyba jakaś niezła szycha z niego była , choć "tylko" Szeryf.
Lafayette nadal ma pecha, choć myślałem, że jak wydłubał z tych zwłok tę protezę stawu biodrowego to załatwi nią jakiegoś wampira i ucieknie z tego klubu.
Tara mimo, że zaświergolona w swoim nowym chłoptasiu przestępcy zaczyna tak jak mówiła Sooki coraz bardziej dostrzegać ,że coś z Maryann jest nie tak i bardzo dobrze.
Maryann jak mogliśmy się przekonać w barze Sama może nieźle oddziaływać na innych i sprawiła pewnie za pomocą jakiś feromonów jak dotykała wszystkich, że zachowywali się jak zwierzęta podczas rui.
A biedny Sam nie mógł nic na to poradzić, oj wkopałeś się chłopie i to niewąsko.
Jason też sobie nieźle wybrał nowych przyjaciół z sekty religijnej a do tego ma nowego porypanego współlokatora. Ciekawe czy po tym jak nabluzgał Jasona nie okaże się ,że jest jakimś agentem fanem wampirów.
A na koniec jak zwykle głupiutka naiwna Sooki wywinęła Billowi taki numer ze swoją nową kumpelką świeżą wampirzą nastolatką. Bardzo podobała mi się ostatnia scena jak Bill wpadł do tego domu , rzucił na wszystkich urok i zamykając drzwi warknął do kamery a teraz my przez tydzień nie wiemy co będzie dalej.
True Blood Season 2, Episode 3 Promo ---> http://www.youtube.c...re=channel_page
Użytkownik biku1 edytował ten post 24.08.2009 - |21:12|