Odcinek 001 - S01E01 - Strange Love
Rozpoczęty przez
biku1
, 24.08.2009 - |15:54|
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 24.08.2009 - |15:54|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 10.06.2010 - |22:59|
8/10
Po bardzo uporczywej zachęcie znajomej podjąłem serial. Pilot za pierwszym razem mi się nie spodobał. Za dużo babskiego gadania i za mało akcji. Wydał mi się też zbyt absurdalny z tymi wampirami, wampiriatami itd. Ale sarkazm i poczucie humoru było intrygujące. Przyznam jednak, że oglądałem "kątem oka" zajęty dyskusją o "nawiedzonych" kościołach w USA.
Znajoma nie dała za wygraną, po jakimś czasie dałem się namówić na ponowny seans ale w warunkach teleskupienia. No i łyknąłem. Wątek afroamerykański zapalił moje zielone światełko.
Z perspektywy dalszych odcinków pilot wydaje się jednak nie odkrywać potencjału serialu, który w pełni objawi się z czasem. I chyba bardzo dobrze.
Po bardzo uporczywej zachęcie znajomej podjąłem serial. Pilot za pierwszym razem mi się nie spodobał. Za dużo babskiego gadania i za mało akcji. Wydał mi się też zbyt absurdalny z tymi wampirami, wampiriatami itd. Ale sarkazm i poczucie humoru było intrygujące. Przyznam jednak, że oglądałem "kątem oka" zajęty dyskusją o "nawiedzonych" kościołach w USA.
Znajoma nie dała za wygraną, po jakimś czasie dałem się namówić na ponowny seans ale w warunkach teleskupienia. No i łyknąłem. Wątek afroamerykański zapalił moje zielone światełko.
Z perspektywy dalszych odcinków pilot wydaje się jednak nie odkrywać potencjału serialu, który w pełni objawi się z czasem. I chyba bardzo dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych