Odcinek 019 - S02E07 - That Night, A Forest Grew
Napisano 12.11.2007 - |18:44|
Odcinek to po prostu majstersztyk ;D Dawno tak dobrego odcinka nie widziałem. 10/10 Z tą żarówką to rozumiem, że Dexterowi coś świta na temat pożaru (bo takie dziwne ujęcie)
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#2
Napisano 12.11.2007 - |23:02|
2x07
Z tą żarówką to rozumiem, że Dexterowi coś świta na temat pożaru (bo takie dziwne ujęcie)
Mi to bardziej pasuje, ze Lily dostaje zawsze co chce...
Napisano 13.11.2007 - |11:24|
Piekielnie wysoki poziom ma ten serial, niech tak trzyma
Napisano 13.11.2007 - |13:31|
A na spotkania ANarkomanow chodzi zeby znalezc sobie ofiare, osobe ktora moze kontrolowac i staje sie jej wlasnoscia. Widac ze chce Dextera i nie spocznie az go sobie przywlaszczy. Pewnie skonczy w worku. Cholera nie moge sie doczekac sceny kiedy Dexter pozbawia ja glowy )
PS. Alez ona ma seksowny akcent brrrrrrrrrrrr:D
Napisano 13.11.2007 - |14:20|
A nie moze byc tak ze Lila zabila swojego bylego chlopaka bo ten chcial od niej odejsc. Spalila go po prostu
A na spotkania ANarkomanow chodzi zeby znalezc sobie ofiare, osobe ktora moze kontrolowac i staje sie jej wlasnoscia. Widac ze chce Dextera i nie spocznie az go sobie przywlaszczy. Pewnie skonczy w worku. Cholera nie moge sie doczekac sceny kiedy Dexter pozbawia ja glowy )
Bardzo możliwe
PS. Alez ona ma seksowny akcent brrrrrrrrrrrr:D
Angielka, córka znanego aktora Billa Murray.
Jest dooobra...
Użytkownik psjodko edytował ten post 25.08.2009 - |08:30|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 13.11.2007 - |17:33|
Piękna scenka z Doaksem (jak zobaczyłem ten strzał z partyzanta i odejście jak gdyby nigdy nic to puszczałam sobie to 3 razy) , z jednej strony niby Dexter wygrał, ale z drugiej upewnił go, że jest osobą bezwzględną, niebezpieczną i przebiegłą. Doaks nie ma już nic do stracenia i ma pewność, że miał rację.
Rita i Lily - widać że tu jest coraz goręcej, Dexter rozdarty, zobaczymy jak to się potoczy.
Napisano 13.11.2007 - |21:25|
Doaks staje się dużym problemem. Niby wywalił go z policji, ale teraz już nic nie zatrzyma Doaksa. Nie będzie miał skrupułów.
Lundy wreszcie dobrze kombinuje. Jeszcze kilka odcinków do finału, a już powoli dochodzą do prawdy. Będzie ostro
Napisano 13.11.2007 - |21:50|
Jeszcze go nie wywalili.Doaks staje się dużym problemem. Niby wywalił go z policji, ale teraz już nic nie zatrzyma Doaksa. Nie będzie miał skrupułów.
Na razie zajmie sie nim Wydział wewnętrzny i Dex może mieć przez jakiś czas spokój.
Lundy wreszcie dobrze kombinuje. Jeszcze kilka odcinków do finału, a już powoli dochodzą do prawdy. Będzie ostro
A może zwalą wszystko na Doaksa?
Może zacząć pasować do układanki Lundyego
Użytkownik psjodko edytował ten post 13.11.2007 - |21:50|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 13.11.2007 - |21:51|
Albo Dexter postara się, żeby klocek o nazwie Doakes zaczął pasowaćJeszcze go nie wywalili.
Na razie zajmie sie nim Wydział wewnętrzny i Dex może mieć przez jakiś czas spokój.
A może zwalą wszystko na Doaksa?
Może zacząć pasować do układanki Lundyego
do posta niżej: Myślę, że Dexter zrozumie, że wdepnął w minę, wszystko sie dla niego powoli wali. Tak jak już pisaliście, też obstawiam, że to glowa pani-z-seksownym-akcentem skończy w worku ;D
Użytkownik garus edytował ten post 13.11.2007 - |21:58|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#10
Napisano 13.11.2007 - |21:55|
Jeszcze go nie wywalili.
Oglądałem bez napisów i trochę źle zrozumiałem, ale tak czy siak Dexter tylko utwierdził Doaksa w jego przekonaniach...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych