Romans z Lily musiał się w końcu zdarzyć. ale sądze, że Lily jeszcze skończy w czarnym worku
Ciekawa to była akcja. W sumie wydawało mi się że Dex do Lily nie wróci po kolejnej rozmowie z Ritą. Ciekawy trójkącik się stworzył a Dex ma obsesje na punkcie porządku jak zauważył Laudy i jak się otrząśnie zapewne spróbuje wyprostować sobie życie. Polubiłem Lily ale gdy Dex się zabardzo otworzy to już nie bedzie przebacz.
Ten odcinek był znakomity. Siostrzyczka stale przykręcona i coraz bardziej ją lubię. Relacja z Laudym sympatyczna.
Gdy Dox odpuści Dexowi serial straci troche dramaturgi mam nadzieję żę tego nei zrobi.
Ktoś pisał o pętli zaciskającej się na szyji Dextera. No motyw z wykasowaniem tego widea tak jakoś bez dużego nakładu sił ..
Ale przewrotny był 6sty, zaczeło się od sielanki, później kłamstwa, później dobry Dex dostaje jakby bęcki, a jednocześnie być może pierwszy raz od dawna jest szczęśliwy<wink>.
Dark Defender;]
[ps
najfajniejszy motyw ostatnio był jednak z Panią Komisarz co chciała wrócić na stołek.. już w pierwszej serii była jakas gadka jaka jest bezwzgledna. 10/10