Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 018 - S02E06 - Dex, Lies, and Videotape

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Oceniamy odcinek (0 użytkowników oddało głos)

Oceniamy odcinek

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9,5 (0 głosów [0.00%])

3. 9 (0 głosów [0.00%])

4. 8,5 (0 głosów [0.00%])

5. 8 (0 głosów [0.00%])

6. 7,5 (0 głosów [0.00%])

7. 7 (0 głosów [0.00%])

8. 6,5 (0 głosów [0.00%])

9. 6 (0 głosów [0.00%])

10. 5,5 (0 głosów [0.00%])

11. 5 (0 głosów [0.00%])

12. 4,5 (0 głosów [0.00%])

13. 4 (0 głosów [0.00%])

14. 3,5 (0 głosów [0.00%])

15. 3 (0 głosów [0.00%])

16. 2,5 (0 głosów [0.00%])

17. 2 (0 głosów [0.00%])

18. 1,5 (0 głosów [0.00%])

19. 1 (0 głosów [0.00%])

20. 0,5 (0 głosów [0.00%])

21. 0 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 06.11.2007 - |14:46|

6 odcineczek świetny :P

Fabuła ciągle ładnie brnie do przodu. Romans z Lily musiał się w końcu zdarzyć. ale sądze, że Lily jeszcze skończy w czarnym worku :D

Dexter zmienia się. Jest "nowy" i "stary" Dexter. Myślę, że nowe wcielenie sprawi mu kłopoty i pwróci w końcu taki jakiego poznaliśmy :)

Doaks coraz mocniej naciska. Szykuje się ostry konflikt. Bardzo dobry wątek. Obawiam sie tylko tego czy nie zginie jakos z rąk Dexa, bo lubię tą postać od pierwszego epizodu.

W 6 odcinku pojawił się Patoshik :lol: Na innym forum ktos napisał, że to takie symboliczne Dexter zabija PB (i konkurencję)

Użytkownik Metalfish edytował ten post 06.11.2007 - |14:48|

• 0
...and Justice for All!

#2 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.11.2007 - |19:33|

6 odcinek swietny :) Mamy "Nowego" Dextera i ciekawe co z tego wyniknie. Ciekawe czy wroci do dawnej dziewczyny czy teraz bedzie tylko z Lily.
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#3 Shade

Shade

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów

Napisano 06.11.2007 - |21:22|

No akcja idzie do przodu i to w zawrotnym tempie. Caly czas mam takie wrazenie ze petla wokół gardła Dextera coraz bardziej sie zacieśnia.
Cos czuje że z Lily to moze byc jeszcze jakis przekret, np to ze jest ona tajnym agentem FBI/CIA ktory probuje sie zblizyc do Dextera zeby go podejsc a Lundy tylko dolewa oliwy do ognia.
Szkoda ze nastepny odcinek dopiero w nastepny poniedzialek :)
  • 0

#4 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 06.11.2007 - |21:51|

Cos czuje że z Lily to moze byc jeszcze jakis przekret, np to ze jest ona tajnym agentem FBI/CIA ktory probuje sie zblizyc do Dextera zeby go podejsc a Lundy tylko dolewa oliwy do ognia.
Szkoda ze nastepny odcinek dopiero w nastepny poniedzialek :)

No co ty. Jakby była z fbi to byłoby kompletnie bez sensu... to jest tak jakby od razu wiedzieli, że to Dexter, a po cholere mieliby mu pozwolić chodzić wolnym po świecie.

Lily po prost jest ez jakaś swirnieta :P Mam nadzieje, że szybko sie przekonamy czy i jakie ma odchyły dokładniej oraz mam nadzieje że Dex ją jeszcze spenetruje nożem :lol: :P
  • 0
...and Justice for All!

#5 dexter

dexter

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 08.11.2007 - |15:29|

Romans z Lily musiał się w końcu zdarzyć. ale sądze, że Lily jeszcze skończy w czarnym worku

Ciekawa to była akcja. W sumie wydawało mi się że Dex do Lily nie wróci po kolejnej rozmowie z Ritą. Ciekawy trójkącik się stworzył a Dex ma obsesje na punkcie porządku jak zauważył Laudy i jak się otrząśnie zapewne spróbuje wyprostować sobie życie. Polubiłem Lily ale gdy Dex się zabardzo otworzy to już nie bedzie przebacz.

Ten odcinek był znakomity. Siostrzyczka stale przykręcona i coraz bardziej ją lubię. Relacja z Laudym sympatyczna.

Gdy Dox odpuści Dexowi serial straci troche dramaturgi mam nadzieję żę tego nei zrobi.
Ktoś pisał o pętli zaciskającej się na szyji Dextera. No motyw z wykasowaniem tego widea tak jakoś bez dużego nakładu sił ..

Ale przewrotny był 6sty, zaczeło się od sielanki, później kłamstwa, później dobry Dex dostaje jakby bęcki, a jednocześnie być może pierwszy raz od dawna jest szczęśliwy<wink>.

Dark Defender;]

[ps
najfajniejszy motyw ostatnio był jednak z Panią Komisarz co chciała wrócić na stołek.. już w pierwszej serii była jakas gadka jaka jest bezwzgledna. 10/10
  • 0

#6 k'9999

k'9999

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 10.11.2007 - |15:23|

Ciekawa to była akcja. W sumie wydawało mi się że Dex do Lily nie wróci po kolejnej rozmowie z Ritą. Ciekawy trójkącik się stworzył a Dex ma obsesje na punkcie porządku jak zauważył Laudy i jak się otrząśnie zapewne spróbuje wyprostować sobie życie. Polubiłem Lily ale gdy Dex się zabardzo otworzy to już nie bedzie przebacz.

Ten odcinek był znakomity. Siostrzyczka stale przykręcona i coraz bardziej ją lubię. Relacja z Laudym sympatyczna.

Gdy Dox odpuści Dexowi serial straci troche dramaturgi mam nadzieję żę tego nei zrobi.
Ktoś pisał o pętli zaciskającej się na szyji Dextera. No motyw z wykasowaniem tego widea tak jakoś bez dużego nakładu sił ..

Ale przewrotny był 6sty, zaczeło się od sielanki, później kłamstwa, później dobry Dex dostaje jakby bęcki, a jednocześnie być może pierwszy raz od dawna jest szczęśliwy<wink>.

Dark Defender;]

[ps
najfajniejszy motyw ostatnio był jednak z Panią Komisarz co chciała wrócić na stołek.. już w pierwszej serii była jakas gadka jaka jest bezwzgledna. 10/10

Lily, Laudy, Dox, ja chyba ogladam zupelnie inny serial niz Ty xD
  • 0

#7 mr_gm

mr_gm

Kapral

• Użytkownik
  • 233 postów
  • Miastostolica Polski

Napisano 11.11.2007 - |15:41|

Mam drobną wątpliwość co do 6 odcinka w kwestii skasowania przez Dextera swojego występu w ukrytej kamerze. Wydaje mi się, że pliki były kolejno numerowane i kolesie z FBI powinni się zorientować, że czegoś im brakuje, a wtedy są proste metody na odzyskanie danych, no i Dexter niestety miał by przerąbane :(.
Fajnie, że będzie 3 sezon. Oglądanie tego serialu, to jak sączenie supermarkowego wina w Boże Narodzenie :).
  • 0

#8 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 12.11.2007 - |10:43|

Lily po prost jest ez jakaś swirnieta :P Mam nadzieje, że szybko sie przekonamy czy i jakie ma odchyły dokładniej oraz mam nadzieje że Dex ją jeszcze spenetruje nożem :lol: :P

Po dzisiejszym odcinku dochodzę również do tego samego wniosku.
Zaczyna się kwalifikować "do czarnego worka". <_<

Użytkownik psjodko edytował ten post 25.08.2009 - |08:29|

::. GRUPA TARDIS .::

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych