Jestem po pierwszym odcinku s2 i musze powiedzieć, że zapowiada się 'interesującą', Dex w rozsypce i to zakończenie... f*, czyżby to miałby być temat przewodni? łapanie Dexa?
Odcinek 013 - S02E01 - It's Alive!
Rozpoczęty przez
Luizjana
, 18.07.2007 - |18:27|
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.07.2007 - |18:27|
Napisano 18.07.2007 - |20:51|
Dex trzyma poziom, oby tak dalej; a pomysł Dex w opałach może być całkiem niezły jako główny wątek; IMHO to najlepszy serial ostatniego sezonu i ma duże szanse, żeby być najlepszy w nadchodzącym sezonie;
Użytkownik inwe edytował ten post 18.07.2007 - |20:52|
Najciemniej jest pod jabłonią.
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 09.10.2007 - |21:36|
2x1
Dexter powrócił jak zawsze uroczy we wspaniałym stylu. Nie ma się co rozpisywać to trzeba obejrzeć Najbardziej mnie rozwaliła scena z kurczakami w samochodzie i gdy łapie się za serce w końcówce- nareszcie coś poczuł!
ajajaj to już był wczoraj drugi odc...
Dexter powrócił jak zawsze uroczy we wspaniałym stylu. Nie ma się co rozpisywać to trzeba obejrzeć Najbardziej mnie rozwaliła scena z kurczakami w samochodzie i gdy łapie się za serce w końcówce- nareszcie coś poczuł!
ajajaj to już był wczoraj drugi odc...
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych