Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 007 - S01E07 - Circle of Friends

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Oceniamy odcinek (0 użytkowników oddało głos)

Oceniamy odcinek

1. 10 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 9,5 (0 głosów [0.00%])

3. 9 (0 głosów [0.00%])

4. 8,5 (0 głosów [0.00%])

5. 8 (0 głosów [0.00%])

6. 7,5 (0 głosów [0.00%])

7. 7 (0 głosów [0.00%])

8. 6,5 (0 głosów [0.00%])

9. 6 (0 głosów [0.00%])

10. 5,5 (0 głosów [0.00%])

11. 5 (0 głosów [0.00%])

12. 4,5 (0 głosów [0.00%])

13. 4 (0 głosów [0.00%])

14. 3,5 (0 głosów [0.00%])

15. 3 (0 głosów [0.00%])

16. 2,5 (0 głosów [0.00%])

17. 2 (0 głosów [0.00%])

18. 1,5 (0 głosów [0.00%])

19. 1 (0 głosów [0.00%])

20. 0,5 (0 głosów [0.00%])

21. 0 (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Iblis

Iblis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoUNDERWORLD

Napisano 13.11.2006 - |19:05|

Odcinek 7 już za mną no i nadal DEXTER robi wrażenie :) :) :)

polecam
  • 0

#2 doomed22

doomed22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 21.11.2006 - |00:05|

Serial rzeczywiście trzyma poziom. Muszę powiedzieć, że z tym "portretem zabójcy" w 1x06 mnie mile zaskoczyli. Co do ulubieńca Dexa, chyba już wiem, kto nim jest.

UWAGA, dalej nie czytać, kto nie chce wiedzieć.

Moim zdaniem jest nim ten doktorek, który uderza do siostry Dextera. Posłuchajcie, co mówi o sobie.

Pozdro
  • 0

#3 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 21.11.2006 - |20:27|

Serial rzeczywiście trzyma poziom. Muszę powiedzieć, że z tym "portretem zabójcy" w 1x06 mnie mile zaskoczyli. Co do ulubieńca Dexa, chyba już wiem, kto nim jest.
UWAGA, dalej nie czytać, kto nie chce wiedzieć.
Moim zdaniem jest nim ten doktorek, który uderza do siostry Dextera. Posłuchajcie, co mówi o sobie.

Pozdro

hmmm, przyznam szczerze, ze liczylem na to, ze tworcy beda nas wodzic za nos, dajac nam oczywiste wskazowki, ale nie dajac nam pewnosci, ze ten doktorek jest ice truck kilerem. Niestety, koncowka najnowszego episodu nie pozostawia nam wiele do interpretacji. Ale z drugiej strony, robi sie ciekawie, bo ow morderca chyba naprawde uwzial sie na naszego Dextera, skoro postanowil "zaprzyjaznic sie" z jego siotra :D
  • 0

#4 Eugen

Eugen

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.11.2006 - |11:05|

Też mam podejrzenia co do doktorka, ale co z cukierkami? Czyżby zażywał tylko w określonych sytuacjach?
  • 0

#5 Mariusz Saint

Mariusz Saint

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów
  • MiastoNowy Sącz

Napisano 23.11.2006 - |22:51|

hmmm, przyznam szczerze, ze liczylem na to, ze tworcy beda nas wodzic za nos, dajac nam oczywiste wskazowki, ale nie dajac nam pewnosci, ze ten doktorek jest ice truck kilerem. Niestety, koncowka najnowszego episodu nie pozostawia nam wiele do interpretacji. Ale z drugiej strony, robi sie ciekawie, bo ow morderca chyba naprawde uwzial sie na naszego Dextera, skoro postanowil "zaprzyjaznic sie" z jego siotra :D

Też byłem trochę zawiedziony, że sprawa nie rozwiązała się dopiero w ostatnim odcinku, ale mam jeszcze małą nadzieję, że doktor nie działał sam :) Ciągle podejrzewam ice-truck killera o związek z przeszłością Dextera, której mały przebłysk mogliśmy zobaczyć w ósmym odcinku, a doktor jest młody - stąd wniosek, że ma starszego wspólnika... a jeśli wspólnik jest starszy, wtedy i cukierki, i ciężki oddech (jak zeznawał Tucci) są uzasadnione. Chyba, że doktor celowo tworzył taką iluzję, żeby Tucci go nie poznał... ale w takim razie Tucci bardzo dziwnym zbiegiem okoliczności trafił pod opiekę doktora :blink:
  • 0
kaminaclose.jpg

#6 Iblis

Iblis

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów
  • MiastoUNDERWORLD

Napisano 23.11.2006 - |23:10|

Też byłem trochę zawiedziony, że sprawa nie rozwiązała się dopiero w ostatnim odcinku, ale mam jeszcze małą nadzieję, że doktor nie działał sam :) Ciągle podejrzewam ice-truck killera o związek z przeszłością Dextera, której mały przebłysk mogliśmy zobaczyć w ósmym odcinku, a doktor jest młody - stąd wniosek, że ma starszego wspólnika... a jeśli wspólnik jest starszy, wtedy i cukierki, i ciężki oddech (jak zeznawał Tucci) są uzasadnione. Chyba, że doktor celowo tworzył taką iluzję, żeby Tucci go nie poznał... ale w takim razie Tucci bardzo dziwnym zbiegiem okoliczności trafił pod opiekę doktora :blink:

Zgadzam się z tym że to nie jest takie oczywiste że doktorek to: "ice-truck killer" :D
Ten serial nie jest tak przewidywalny do końca jak by nam się zdawało, i przez to jest taki fajny :clap:

pozdrawiam fanów "DEXTERA" :D
  • 0

#7 doomed22

doomed22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 24.11.2006 - |17:03|

... ale w takim razie Tucci bardzo dziwnym zbiegiem okoliczności trafił pod opiekę doktora :blink:

Tucci musiał trafić do naszego doktorka, bo jest "ekspertem" w dziedzinie braku kończyn w tym szpitalu.

Zgadzam się z tym że to nie jest takie oczywiste że doktorek to: "ice-truck killer" :D
Ten serial nie jest tak przewidywalny do końca jak by nam się zdawało, i przez to jest taki fajny :clap:

pozdrawiam fanów "DEXTERA" :D

Być może Ice-T działa ze swoim ojcem lub tym podobnym typem. Coś jak Dex, tylko jego ojciec w pewnym stopniu go ograniczał i kierował na "odpowiedni" tor. Co do gościa z chłodni może być trochę inaczej np. działają razem itp.
  • 0

#8 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 25.12.2006 - |15:26|

odkrylam Dextera calkiem przypadkowo, uslyszalam jak ktos komus zachwalal - a ze akurat taka susza w necie, pomyslalam, a co szkodzi sobie obejrzec -
dzisiaj zalicze juz 7my odcinek i potwierdzam, serial swietny, naprawde.
ten czarny humor, liczne ciekawe watki, swietna gra aktorow,
i chyba przede wszystkim paskudne, drazniace uczucie dyskomfortu moralnego, jaki odczuwa sie ogladajac (no bo ten Dexter, bidoczek, jest dobry, czy zly?? :) ) - wszystko to sprawia, ze Dextera stawiam w moim prywatnym rankingu na rowni z Heroes, jesli chodzi o tegoroczne seriale.
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych