Odcinek 038 - S03E13 - If You Build It…
Rozpoczęty przez
Toudi
, 04.08.2009 - |21:47|
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.08.2009 - |10:45|
Bardzo dobry odcinek, szczerze niespodziewałem się że 'sygnał' tak szybko dotrze do Eureki, zwłaszcza że na początku była mowa o 5 dniach. Cały koncept drugiej połowy trzeciego sezonu jest niezły, zwłaszcza że każdy odcinek wnosi coś do fabuły.
9/10
9/10
Napisano 08.08.2009 - |14:22|
Wow, swietny odcinek. Podobnie jak kolega nie spodziewalem sie ze "UFO" dotrze do ziemi w tym odcinku a tu zonk, przyspieszylo i akurat zdarzylo na koniec odcinka (kurde ale im sie udalo, miinute pozniej i by byli w nastepnym odcinku ).
To ze ta maszyna byla budowana przez "UFO" wiedzialem juz od polowy odcinka. Myslalem jednak ze obcy buduja dla nas dzialo do obrony zebysmy nie musieli sie ich bac (bo przychodza w pokojowych zamiarach).
Cos mi sie wydaje ze historia tego pojazdu i jego misji bedzie scisle zwiazana z tym dlaczego Henry odszadl z NASA i GD (mowi to w ktoryms z pierwszych odcinkow) i zostal zwyklym mechanikiem.
Mysle takze ze watek "UFO" nie skonczy sie na tym pojezdzie i bedzie dalej kontynuowany, przynajmniej mam taka nadzieje.
Ocena: 9,5/10
To ze ta maszyna byla budowana przez "UFO" wiedzialem juz od polowy odcinka. Myslalem jednak ze obcy buduja dla nas dzialo do obrony zebysmy nie musieli sie ich bac (bo przychodza w pokojowych zamiarach).
Cos mi sie wydaje ze historia tego pojazdu i jego misji bedzie scisle zwiazana z tym dlaczego Henry odszadl z NASA i GD (mowi to w ktoryms z pierwszych odcinkow) i zostal zwyklym mechanikiem.
Mysle takze ze watek "UFO" nie skonczy sie na tym pojezdzie i bedzie dalej kontynuowany, przynajmniej mam taka nadzieje.
Ocena: 9,5/10
Napisano 08.08.2009 - |20:24|
Qrde czekałem na kontynuację Eureki i z odcinka na odcinek jest coraz lepiej...
Odcinek rewelacyjny, W KOŃCU w serialu jest jakiś wątek kosmosu i życia w nim. Moment kiedy Henry odsłonił flagę USA - opadła mi szczęka...
Rzeczywiście Henry w pilocie mówi Jackowi że był mechanikiem w NASA. On WIEDZIAŁ że to ziemski pojazd, od razu podszedł do miejsca gdzie była flaga - znał więc ten statek. Może to on go zbudował w NASA. A potem wystrzelili go w kosmos żeby leciał jak najdalej od ziemi z jakimś posłaniem - jak sonda Voyager.
W końcu Voyagera odesłały na Ziemię inteligentne maszyny (ST ) więc może i tu mamy coś takiego...
Reasumując - CHOLERNIE nie mogę doczekać się następnego odcinka...
Odcinek rewelacyjny, W KOŃCU w serialu jest jakiś wątek kosmosu i życia w nim. Moment kiedy Henry odsłonił flagę USA - opadła mi szczęka...
Rzeczywiście Henry w pilocie mówi Jackowi że był mechanikiem w NASA. On WIEDZIAŁ że to ziemski pojazd, od razu podszedł do miejsca gdzie była flaga - znał więc ten statek. Może to on go zbudował w NASA. A potem wystrzelili go w kosmos żeby leciał jak najdalej od ziemi z jakimś posłaniem - jak sonda Voyager.
W końcu Voyagera odesłały na Ziemię inteligentne maszyny (ST ) więc może i tu mamy coś takiego...
Reasumując - CHOLERNIE nie mogę doczekać się następnego odcinka...
Nie to ładne co mówią ale to co się komu podoba... czyli "de gustibus..."
Napisano 10.08.2009 - |17:15|
Myślałem, że sygnał będzie miał związek z wielkim srebrnym dziwnym czymś które było w Section 5 w pierwszym sezonie, ta flaga amerykańska mnie trochę przygięła.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych