Odcinek 034 - S03E09 - Welcome Back Carter
Napisano 11.07.2009 - |00:40|
Napisano 11.07.2009 - |17:54|
Nowy szeryf mówiący po holendersku i zawsze akurat na niego padało - zabawne. Jak zwykle Sarah maczała swoje wirtualne paluszki w próbach zatrzymania szeryfa Cartera.
Już się nie mogę doczekać co dalej, tym bardziej, że okazuje się, że to nie oni tylko coś innego naprawiło/zepsuło
Napisano 12.07.2009 - |21:11|
Ze co? Ze jak? Mozna prosic o przepisanie tego tak, by sie dalo bez umiejetnosci jasnowidzenia zrozumiec o co chodzi autorce?Już się nie mogę doczekać co dalej, tym bardziej, że okazuje się, że to nie oni tylko coś innego naprawiło/zepsuło
A ja mam tylko jeden komentarz do odcinka ... "hehehehhehehe obcy nadlatuja, heheheh"
UFO w Eurece, to bedzie dopiero cos Zapewne to beda zli obcy ... Carter i tak wszystkiemu zaradzi .
Napisano 13.07.2009 - |07:55|
Napisano 13.07.2009 - |11:03|
Ze co? Ze jak? Mozna prosic o przepisanie tego tak, by sie dalo bez umiejetnosci jasnowidzenia zrozumiec o co chodzi autorce?Już się nie mogę doczekać co dalej, tym bardziej, że okazuje się, że to nie oni tylko coś innego naprawiło/zepsuło
A ja mam tylko jeden komentarz do odcinka ... "hehehehhehehe obcy nadlatuja, heheheh"
UFO w Eurece, to bedzie dopiero cos Zapewne to beda zli obcy ... Carter i tak wszystkiemu zaradzi .
Chodziło mi o to, że sami powiedzieli, że wydarzenia, które nastąpiły w Eurece to nie ich sprawka tylko kogoś innego - ot tyle
Napisano 14.07.2009 - |21:35|
Niedokladnie tak.Chodziło mi o to, że sami powiedzieli, że wydarzenia, które nastąpiły w Eurece to nie ich sprawka tylko kogoś innego - ot tyle
GD mialo problem z antena (w skrocie) i mysleli ze to ktos ingeruje w ich sprzet jednak przed zniszczeniem anteny nie mogli okreslic lokalizacji zrodla tego sygnalu. Henry powiedzial ze to byl sygnal radiowy i ze nie jest on pochodzenia ludzkiego.
A wydarzenia w Eurece byly spowodowane przez Sarah ktora nie chciala by Carter wyjechal (zostac sama).
Użytkownik Modes edytował ten post 14.07.2009 - |21:36|
Napisano 15.07.2009 - |12:14|
Niedokladnie tak.
GD mialo problem z antena (w skrocie) i mysleli ze to ktos ingeruje w ich sprzet jednak przed zniszczeniem anteny nie mogli okreslic lokalizacji zrodla tego sygnalu. Henry powiedzial ze to byl sygnal radiowy i ze nie jest on pochodzenia ludzkiego.
A wydarzenia w Eurece byly spowodowane przez Sarah ktora nie chciala by Carter wyjechal (zostac sama).
Najwyraźniej coś źle zrozumiałam - zdarza się.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych