Skocz do zawartości

Miss serialu Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ankieta (51 użytkowników oddało głos)

Najładniejsza aktorka serialu

1. Yvonne Strahovski - Sarah Walker (32 głosów [68.09%])

Procent z głosów: 68.09%

2. Sarah Lancaster - Ellie Bartowski (7 głosów [14.89%])

Procent z głosów: 14.89%

3. Julia Ling - Anna Wu (2 głosów [4.26%])

Procent z głosów: 4.26%

4. Jordana Brewster - Jill (5 głosów [10.64%])

Procent z głosów: 10.64%

5. Bonita Friedericy - Generał Beckman (1 głosów [2.13%])

Procent z głosów: 2.13%

Kogo z aktorek widziałbyś w serialu Chuck

1. Elisha Cuthbert - "Dziewczyna Z Sąsiedztwa" (27 głosów [57.45%])

Procent z głosów: 57.45%

2. Shannon Elizabeth - "American Pie" (2 głosów [4.26%])

Procent z głosów: 4.26%

3. Mena Suvari - "American Pie" (4 głosów [8.51%])

Procent z głosów: 8.51%

4. Morena Baccarin - "Stargate: The Ark of Truth" (9 głosów [19.15%])

Procent z głosów: 19.15%

5. Jodi Lyn O'Keefe - "Prison Break" (4 głosów [8.51%])

Procent z głosów: 8.51%

6. Anna Friel - "Pushing Daisies" (1 głosów [2.13%])

Procent z głosów: 2.13%

Kogo z aktorów widziałbyś w serialu Chuck

1. Rowan Atkinson - "Jaś Fasola" (6 głosów [12.77%])

Procent z głosów: 12.77%

2. Simon Helberg - "The Big Bang Theory" (9 głosów [19.15%])

3. Wade Williams - "Prison Break" (9 głosów [19.15%])

4. Jim Parsons - " The Big Bang Theory" (5 głosów [10.64%])

Procent z głosów: 10.64%

5. Charlie Sheen - "Scary Movie" (12 głosów [25.53%])

Procent z głosów: 25.53%

6. Michael Hogan - "Battlestar Galactica" (6 głosów [12.77%])

Procent z głosów: 12.77%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 26.05.2009 - |21:21|

Postanowiłem iż założe temat/ankiete na najpiekniejszą aktorke serialu Chuck, a także kogo z aktorek/aktorów widzielibyście w Chucku.

Moje głosy powędrowały do...

Sary Lancaster - Ponieważ jest nieziemsko śliczna, a poza tym gustuję w brunetkach:-)

A z aktorek widziałbym najlepiej w trylogi Elishe Cuthbert. Ciekawe jakby się spisała w roli złej agentki coś jak ala Jordana B:-)

A z aktorów dokoptowałbym do Buy More Simona Helberga koleś po prostu wymiata w TBBT:-)

Obsade w ankiecie wybrałem w/g własnego wyboru, może kogoś pominałem, ale na tą chwile, takie o to perełki przyszły mi do głowy.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 27.05.2009 - |10:30|

• 0

#2 jaduwaS

jaduwaS

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 26.05.2009 - |22:25|

Wybrałem Yvonne Strahovski, mimo że Ellie też jest śliczna, to jednak Yvonne to jedna z najlepszych lasek na całym świecie ;) W serialu Chuck nie widziałbym żadnej nowej kobiety, chyba że taką dla Jeffa i Lestera :lol: Elisha Cuthbert pasuje w klimaty Chucka, pogodna i śliczna aktorka.
  • 0
10.0 Supernatural, Lost, Californication, Dexter, Sons Of Anarchy, Chuck
9.0 True Blood
8.0 Prison Break, Kyle XY
7.0 Heroes

#3 Asturas

Asturas

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 95 postów
  • MiastoRovaniemi

Napisano 26.05.2009 - |22:27|

Yvonne Strahovski vel Strzechowski. Nie gustuję w blondynkach, ale Yvonne ma coś w sobie.

Elisha Cuthbert. Wybór poczynony na zasadzie eliminacji. Mena Suvari zdecydowanie mi się nie podoba. Jodi Lyn O'Keefe grała w Prison Break i to jest wystarczający powód żeby już nigdy nigdzie nie zagrała! Shannon Elizabeth poza American Pie kojarzy mi sie z bardzo, bardzo, bardzo słabymi fimami USA. Morena Baccarin zagrała dobrze tylko w SGA, w HIMYM jako guest star była raczej drętwa, a w Firefly mnie nie zachwyciła. I tak oto zostaje mi Elisha Cuthbert o której za dużo nie wiem.

Bezapelacyjnie Simon Helberg. Bardzo bym chciał zobaczyć go podrywającego Elli i w związku z tym jego konfrontację z Morganem i Cpt. Awesome'm :P

-----
Kto wybiram aktorów do tej ankiety? Na ja dodałbym do na pewno kogoś z HIMYM (np. Barney Stinson :D )
  • 0
Najlepszy serial? Chyba nie da się udzielić odpowiedzi.
-------
Mój blog
z33k.com

#4 Spirozea

Spirozea

Starszy kapral

• Grupa Hatak
  • 283 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 26.05.2009 - |23:26|

Yvonne Strahovski, Morena Baccarin (ach ta Adria/Orici ze Stargate), Charlie Sheen.
Tak to wygląda.
  • 0

#5 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 27.05.2009 - |08:19|

Jedyna kategoria w której wiem na kogo zagłosować i tak naprawdę mogło by to być pytanie z jedną opcją to pierwsze i odpowiedz to Yvonne Strahovski:)

Ja na razie wstrzymam się od głosu, co do opcji to dodał bym Summer Glau, Stana Katic, Anna Friel (i to był by mój głos gdybym miał taką opcję)

Z aktorów brakuje Nathan Fillion, Michael Shanks, Lee Pace, Michael Hogan (tu bym oddał swój głos)
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#6 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 27.05.2009 - |10:27|

Kto wybiram aktorów do tej ankiety? Na ja dodałbym do na pewno kogoś z HIMYM (np. Barney Stinson :D )

Patrz pierwszy post.

Ja na razie wstrzymam się od głosu, co do opcji to dodał bym Summer Glau, Stana Katic, Anna Friel (i to był by mój głos gdybym miał taką opcję)

Z trójki wymienionych przez ciebie aktorek znam tylko Summer Glau i uważam, że to nie najlepszy wybór, co do reszty... niestety nie znam.

Z aktorów brakuje Nathan Fillion, Michael Shanks, Lee Pace, Michael Hogan (tu bym oddał swój głos)

N.Fillion - To dobry wybór, mógły pasować do roli agenta i myśle, że zbyt dużych wymagań finansowych by nie miał.

M.Shanks - Odpada. Nie wiem kogo miałby zagrać w/g mnie nie pasuję do roli agenta ani do BM.

L. Pace - Nie znam.

M. Hogan - Jak najbardziej widziałbym go jako szefa nowej agencji z którą zmierzą się w nowym sezonie:-) pasuję jak ulał :-)

EDIT:

Dodałem M.Hogana i A.Friel.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 27.05.2009 - |10:31|

• 0

#7 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 27.05.2009 - |10:42|

M.Shanks zagrał bardzo dobrą rolę w Burn Notice. Grał tam agenta będącego w podobnej sytuacji do Michaela.

Wiesz problem polega że ty zamieściłeś w ankiecie aktorów gdzieś już grających, a np. CBS blokuje występy aktorów w serialach innych stacji.

Moje typy to po części aktorzy których seriale się zakończył/skasowano (poza Stana Katic i Nathan Fillion).
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#8 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 27.05.2009 - |10:46|

M.Shanks zagrał bardzo dobrą rolę w Burn Notice. Grał tam agenta będącego w podobnej sytuacji do Michaela.

Nie wypowiem się ponieważ nie oglądałem BN, ale i tak M.Shanks nie pasuję do tego serialu w/g mnie.

Wiesz problem polega że ty zamieściłeś w ankiecie aktorów gdzieś już grających, a np. CBS blokuje występy aktorów w serialach innych stacji.

Moje typy to po części aktorzy których seriale się zakończył/skasowano (poza Stana Katic i Nathan Fillion).

Potraktowałem tą całą ankiete jako zabawe, nie brałem pod uwagę tego, że np dana stacja blokuje występy gościnne w innych serialach innych stacji.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 27.05.2009 - |10:48|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych