Podsumowanie, wrażenia po sezonie 7.
Ocena sezonu
Rozpoczęty przez
biku1
, 21.05.2009 - |05:11|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21.05.2009 - |05:11|
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 21.05.2009 - |08:52|
Sezon 7 , ocena 7.
Minusy :
-Smierc Billa Dukenen , moim zdaniem jest on NIEZBEDNA czescia 24h , tak samo jak Chloe , Tony , Odrii , Mike etc etc etc...
-Aktorka grajaca olivie
-Jack przez 3/4 serialu biega niby ledwo na nogach , chuck noriss would be proud
Minusy :
-Smierc Billa Dukenen , moim zdaniem jest on NIEZBEDNA czescia 24h , tak samo jak Chloe , Tony , Odrii , Mike etc etc etc...
-Aktorka grajaca olivie
-Jack przez 3/4 serialu biega niby ledwo na nogach , chuck noriss would be proud
Użytkownik Dellirium edytował ten post 21.05.2009 - |10:00|
Napisano 22.05.2009 - |22:04|
Żenujące... Bo robią z widza durnia.
Napisano 01.06.2009 - |22:21|
W porównaniu z sezonem 6 duży skok jakościowy. Brak tłumu postaci z którymi nie wiadomo co zrobić w związku z czym wałęsają się bez sensu po ekranie.
Ogromna ilość spisków w spisku. Przestałem liczyć w okolicy 12 odcinka. Zaskakuje mała zawartość w sezonie Jacka Bauera w Jacku Bauerze. Podobało mi się również to że Jack był momentami wyraźnie zagubiony w nowych realiach.
Ogromny minus to zarażenie Jacka wirusem i zamknięcie go na kilka odcinków w czterech ścianach. Autor tego pomysłu powinien być za karę wysłany do telewizji albańskiej. Jack jest motorem napędzającym serial. Przez zamknięcie go i izolację od otoczenia fabuła i akcja siadły na twarz. Dopiero całość dostaje kopa w odcinkach 19-20 gdy Bauer rusza w teren. Dlaczego tak późno?
Ale największym plusem całego sezonu były dwa pytania natury moralnej: być matką czy Panią Prezydent i czy rodzina jest ważniejsza od narodu.
I oby sezon 8 był ostatni. Niech FOX nie zabija 24 tak jak PB.
Ogromna ilość spisków w spisku. Przestałem liczyć w okolicy 12 odcinka. Zaskakuje mała zawartość w sezonie Jacka Bauera w Jacku Bauerze. Podobało mi się również to że Jack był momentami wyraźnie zagubiony w nowych realiach.
Ogromny minus to zarażenie Jacka wirusem i zamknięcie go na kilka odcinków w czterech ścianach. Autor tego pomysłu powinien być za karę wysłany do telewizji albańskiej. Jack jest motorem napędzającym serial. Przez zamknięcie go i izolację od otoczenia fabuła i akcja siadły na twarz. Dopiero całość dostaje kopa w odcinkach 19-20 gdy Bauer rusza w teren. Dlaczego tak późno?
Ale największym plusem całego sezonu były dwa pytania natury moralnej: być matką czy Panią Prezydent i czy rodzina jest ważniejsza od narodu.
I oby sezon 8 był ostatni. Niech FOX nie zabija 24 tak jak PB.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych