Skocz do zawartości

Zdjęcie

Błędy co do Replikatorów.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 RoboX

RoboX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 20.05.2009 - |21:16|

Nie wiem czy to zauważyliście ale Replikatory te z Pegaza nie uolepszały możliwości swoich statków tak jak te z naszej galaktyki (albo galaktyki Asgardu). Np, kiedy replikatory przejęły Ha'tak'a to w kilka godzin (chyba) przeleciały do naszej galaktyki, w Reckoning part.1 i 2 mają ulepszone osłony i broń. Więc dlaczego statki Replikatorów z SGA padały bardzo szybko w bitwie nad Asurią?? Jeżeli taki temat już był to przepraszam i prosze go usunąć.
  • 0

#2 Mr()()z

Mr()()z

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów
  • MiastoRawicz

Napisano 21.05.2009 - |13:42|

Padały bo to była tech. pradawnych ... Niewiedziały jak ulepszać + pradawni = największa rasa we wszechświecie , więc replikatory myślały że nic im niegrozi xD Next = czytaj tematy i używaj Q = lupka = szukaj !!
  • 0
Niema to jak zainteresować się astrofizyką, fizyką teoretyczną, programowaniem i mechaniką kwantową ... przez McKaya
Chyba za dużo czasu spędziłem przy SG:A ...

#3 reyden

reyden

Plutonowy

• Email
  • 410 postów
  • MiastoUSS Excalibur (Gliwice)

Napisano 24.05.2009 - |20:39|

Nie ulepszały tych statków i siebie bo mogły tego nie mieć w programie .

Po prostu Pradawni nie widzieli celu w tym aby Asuranie się ulepszali .

To kompletnie inna wersja replikatorów , te z SG-1 były dziełem Reese która była stworzona na podobieństwo człowieka i sama dała im możliwość ulepszania siebie .
  • 0

We are Rangers
We walk in the dark places no others will enter
We do not break way from combat
We stand on the bridge and no one may pass
We do not retreat whateaver the reason
We live for the One
We die for the One

#4 Mr()()z

Mr()()z

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów
  • MiastoRawicz

Napisano 26.05.2009 - |16:03|

To też bo w sumie reesse czy jakoś tak miała za cel zrobić zabawki "one ożyły" zaczęły dochodzic "do ulebszen" chciaćy być najlepsze , np. jak już doszły do formy ludzkiej to już tak się nie polepszały jak wcześniej ... WIĘC WIDZISZ PATCH LUPKA I www.google.pl - przyda się !!
  • 0
Niema to jak zainteresować się astrofizyką, fizyką teoretyczną, programowaniem i mechaniką kwantową ... przez McKaya
Chyba za dużo czasu spędziłem przy SG:A ...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych