Odcinek 173 - S08E21 - Injustice
Rozpoczęty przez
biku1
, 08.05.2009 - |05:01|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.05.2009 - |05:01|
Chloe prosi Clarka by jednak pomógł Davis'owi "zakończyć" [?] jego życie skoro nie może kontrolować bestii która w nim jest.
Tess i jej zespół meteor freaks pomagają Clarkowi pojmać/wytropić Davisa.
na podstawie zapowiedzi
Tess i jej zespół meteor freaks pomagają Clarkowi pojmać/wytropić Davisa.
na podstawie zapowiedzi
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 08.05.2009 - |10:59|
Dalem 1 tak jak i caly sezon ten i poprzedni.
Dno.I te smieszne przejmowanie mocy Clarka , wszyscy wiedza nagle kim jest clark kent , nawet nowo poznany profesorek ktory pozycza mu lamborgini.
Nigdy nie powinno sie cos takiego zdazyc ze przejmuja mu moce.Wszystkie zagrywki byly tak zalosne...i do tego koncowka tez totalnie z d*** i bezsensu.
Niech zakoncza juz ten serial blagam...od 2 sezonow...
Dno.I te smieszne przejmowanie mocy Clarka , wszyscy wiedza nagle kim jest clark kent , nawet nowo poznany profesorek ktory pozycza mu lamborgini.
Nigdy nie powinno sie cos takiego zdazyc ze przejmuja mu moce.Wszystkie zagrywki byly tak zalosne...i do tego koncowka tez totalnie z d*** i bezsensu.
Niech zakoncza juz ten serial blagam...od 2 sezonow...
Użytkownik Dellirium edytował ten post 08.05.2009 - |11:01|
Napisano 08.05.2009 - |18:01|
Profesorek wie bo należy do niemilitarnej części Ligi.
W poprzedniej części, też sie pojawił i wyglądał na dobrze poinformowanego.
A Lamborgini też na 100% należy do ligi.
Ja sie do tej pory dziwie czemu tak mało ludzi wie kim jest Klakier, nadziwić sie nie mogłem głupocie Leksa, regularnie bywającego w tym instytucie którego większość członków to mutki pokonane przez naszego herosa.
Parasite był w komiksie, był różowym (albo fioletowym) potworkiem który wysysał siły od innych. Z tym tylko że wysysanie jedynie osłabiało (iekiedy śmiertelnie) ofiare, nie odbierało mocy.
Swoją drogą możnaby go użyć na Doomka.
Nie rozumiem tylko działania kryptonitu w serialu.
Jak to jest że raz stoi tuż obok i siły supka powoli opadają, a innym razem jest kilka metrów dalej i z miejsca jest w stanie agonalnym.
W poprzedniej części, też sie pojawił i wyglądał na dobrze poinformowanego.
A Lamborgini też na 100% należy do ligi.
Ja sie do tej pory dziwie czemu tak mało ludzi wie kim jest Klakier, nadziwić sie nie mogłem głupocie Leksa, regularnie bywającego w tym instytucie którego większość członków to mutki pokonane przez naszego herosa.
Parasite był w komiksie, był różowym (albo fioletowym) potworkiem który wysysał siły od innych. Z tym tylko że wysysanie jedynie osłabiało (iekiedy śmiertelnie) ofiare, nie odbierało mocy.
Swoją drogą możnaby go użyć na Doomka.
Nie rozumiem tylko działania kryptonitu w serialu.
Jak to jest że raz stoi tuż obok i siły supka powoli opadają, a innym razem jest kilka metrów dalej i z miejsca jest w stanie agonalnym.
Użytkownik LunatiK edytował ten post 08.05.2009 - |18:05|
Napisano 08.05.2009 - |23:03|
No niestety serial już od jakiegoś czasu jest robiony pod fanów komiksu i stąd te narzekania oraz ew dezinformacja. Pojawienie się Parasite'a mocno mnie zdziwiło, szkoda tylko że to jakis dzieciak a nie potwór jak w komiksie. Clark dal sie podejść (po raz enty) ale w sumie w komiksie a nawet w serialu Justice League Parasite czesto wysysał mu moce.
Wiedziałem że z Chloe coś nie gra od razu. Nie przewidziałem tylko że to nie ona. No i końcówka w ktorej Tess jest sterowana przez Jor-ela (?). W sumie logiczne, bo do tej pory ci źli ktorzy wiedzieli o Clarku, byli przez niego sterowani. W końcu ktos musial przejąć pałeczkę po Lionelu.
8/10
Wiedziałem że z Chloe coś nie gra od razu. Nie przewidziałem tylko że to nie ona. No i końcówka w ktorej Tess jest sterowana przez Jor-ela (?). W sumie logiczne, bo do tej pory ci źli ktorzy wiedzieli o Clarku, byli przez niego sterowani. W końcu ktos musial przejąć pałeczkę po Lionelu.
8/10
Gość_Aslan1984_*
Napisano 09.05.2009 - |00:10|
Sterowana przez Jor-Ela?
To zdaje się nie był jego głos... W dodatku była mowa o Kandorze, więc chyba Tess padnie ofiarą jakiegoś podstępu,
zważywszy że Kandor (stolica Kryptonu) został w komiksie zminiaturyzowany i skradziony przez Brainiaca na lata przed eksplozją Kryptonu.
A jak wiadomo, w serialu Brainiac ma koneksje z Doomsdayem... więc panowie scenarzyści znów coś kombinują.
To zdaje się nie był jego głos... W dodatku była mowa o Kandorze, więc chyba Tess padnie ofiarą jakiegoś podstępu,
zważywszy że Kandor (stolica Kryptonu) został w komiksie zminiaturyzowany i skradziony przez Brainiaca na lata przed eksplozją Kryptonu.
A jak wiadomo, w serialu Brainiac ma koneksje z Doomsdayem... więc panowie scenarzyści znów coś kombinują.
Użytkownik Aslan1984 edytował ten post 09.05.2009 - |00:10|
Napisano 11.05.2009 - |22:38|
Nie bylo tak zle jak tutaj coponiektorzy opisuja. Odcinek wporzadku, a ta cukierkowatosc i komiksowatosc chyba stala sie nieodlaczna czescia fabuly. Ciekawe czym jest ta kula na koncu, kto z niej mowi? I co sie stalo lub stanie z Tess. Rozsmieszylo mnie to Lamborghini stalo sobie w ciemnej ulicy w jakies nie sympatycznej czesci miasta, juz samo to jest absurdalne, a druga sprawa na widok normalnego czlowieka wlaczyly sie swiatla silnik. Chodz mozna to usprawiedliwic tym ze to Gejta go wlaczyl.
Tak na 6/10.
Tak na 6/10.
Napisano 12.05.2009 - |22:31|
Parasite w SV to jedna wielka pomyłka... Wszystkich (super)bohaterów z DC przeboleje, niektórzy gorsi, niektórzy bardzo fajni (Flash!), ale tą postać to masakrycznie popsuli... Mogli nie używać tego imienia, byłby to zwykły freak i nikt by się nie obraził, a tak? ...

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »