Odcinek 159 - S07E15 - 10:00 p.m. - 11:00 p.m.
Napisano 23.03.2009 - |22:46|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 24.03.2009 - |19:01|
1)prawdopodobnym zakażeniem Jacka(chociaz on ma pewnie niesmietelnosć on);
2)wzięciem Tony'ego na zakładnika;
3)zdobyciem broni przez bad guys;
trochę mniej serca panie Bauer;
odcinek w porządku; ładny cliffhanger(mimo nieśmiertelności Jacka);
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 24.03.2009 - |19:06|
Jack chyba się lekko po śmierci Bila przewartościował że uratował tamtego ochroniarza. No i ma 7 godzin na zdobycie antidotum
Napisano 24.03.2009 - |21:10|
Ta ma "on" i do tego na nieskończoność włączone plus pewnie kilka power upów.1)prawdopodobnym zakażeniem Jacka(chociaz on ma pewnie niesmietelnosć on);
W każdym razie ciekawe jak teraz z tego jego zakażenia wybrną. Pewnie go miłość Reene uleczy.
To samo pomyślałem o Billu i przewartościowaniu.Jack chyba się lekko po śmierci Bila przewartościował że uratował tamtego ochroniarza. No i ma 7 godzin na zdobycie antidotum
Jeszcze niedawno Jack pruł do przodu jak maszyna bez względu na nic , tylko cel przed oczami a teraz pozwolił sobie na ludzki odruch no i proszę jak na tym wyszedł.
Powinien wrócić do sprawdzonego modelu działania.
Coś mało w tym odcinku mieliśmy zabaw z komputerami [brak tej z FBI i Chloe] a więcej pif paf w terenie, zobaczymy co nam podadzą w następnym odcinku.
Użytkownik biku1 edytował ten post 24.03.2009 - |21:12|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 24.03.2009 - |21:15|
Pewnie go miłość Reene uleczy.
nie prowokuj, biku
Coś mało w tym odcinku mieliśmy zabaw z komputerami [brak tej z FBI i Chloe] a więcej pif paf w terenie, zobaczymy co nam podadzą w następnym odcinku.
ja to liczę odcinkowi na plus;
Użytkownik inwe edytował ten post 24.03.2009 - |21:15|
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 24.03.2009 - |21:24|
Ja tam też się nie gniewam bo różnorodności nigdy dość i przynajmniej człowiek się nie nudzi.ja to liczę odcinkowi na plus;
Użytkownik biku1 edytował ten post 24.03.2009 - |21:36|
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
Napisano 24.03.2009 - |23:46|
Jeśli już przeczytaliście spoiler, teraz wiecie dlaczego ten odcinek był tak istotny. Zasłonię resztę dla osób, które nie chciałby przypadkiem wpaść na moją teorię dotyczącą kolejnych odcinków oraz s8.
Brzmi ciekawie?
Jeśli macie jakieś teorie na ten temat, zapraszam do dyskusji
Napisano 25.03.2009 - |22:20|
Odcinek 7x15 fajny. Jak zwykle chwila słabości wraca rykoszetem z podwójną siłą. Chociaż ta żona w ciąży z bliźniakami i motyw strażnika który zawsze chciał mieć rodzinę mogli by sobie darować.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych