Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gmod10 + Stargate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 bolek

bolek

Kapral

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 08.03.2009 - |09:54|

Witam,

widziałem, ,że na 2 ostatnich stronach nikt nie wspomniał o tym modzie (no tak, właściwie jest to mod do Half Life, ale samodzielny), i do niego jest także mod Stargate (mamy wrota sg1, atlantis, zpm, drony i pełno innych ciekawych rzeczy), sam GMod kosztuje 10 dollarów, ale myślę, że warto go kupić, nie tylko do Stargate (na platformie STEAM jest dostępny)

Tutaj dam 2 zdjęcie odemnie które wykonałem na mapie z Half Life Episode Two (las).

Posted Image

Posted Image
  • 0

#2 Elaks

Elaks

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2009 - |07:58|

Jestem wielkim fanem tego dodatku i muszę powiedzieć, że wszystko wykonane jest z najwyższą dbałością o szczegóły. Lada dzień wyjdzie 45 wersja, w której będzie sporo nowości (sprawne superwrota, skoczek, prawdopodobnie Ha'Tak, osłony dla ludzi, sieci wrót i wiele wiele więcej.) Tak jak wspomniał bolek, addon już na ten moment zawiera sporo rzeczy tzn. rampy, przesłony (SGA i SG1), broń jak staff, zat, pistolet Ronona czy nawet urządzenie maskujące, które mieli Sodanie. Jest tego sporo więcej. Dodatek znajdziecie tu http://www.facepunch...ad.php?t=651309

Z podobnych rzeczy polecić mogę "Stargate Extras" dodający urządzenia takie jak broń z Dakary, overloader wrót, bomby typu gatebuster czy główną broń statków ORI. http://www.facepunch...ad.php?t=483223

To wszystko w połączeniu z potężnymi możliwościami Gmoda i WireModa gwarantuje zabawę na całe tygodnie ;P

Użytkownik Elaks edytował ten post 13.03.2009 - |08:00|

• 0

#3 Gibol

Gibol

Plutonowy

• Użytkownik
  • 461 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2009 - |15:03|

Próbował ktoś to z 9? da radę w ogóle?
  • 0

R.I.P. StarGate :(

TauriCon still alive :)

#4 Elaks

Elaks

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.03.2009 - |19:02|

Nope, ta wersja kompatybilna jest tylko z 10. Dawno temu była wersja pod 9 ale sam model wrót był o połowę mniejszy i generalnie nic innego poza nimi nie było.

Użytkownik Elaks edytował ten post 13.03.2009 - |19:03|

• 0

#5 bolek

bolek

Kapral

• Użytkownik
  • 193 postów

Napisano 13.03.2009 - |19:45|

Przecież 10 dolców to nie jest dużo za takie niesamowite możliwości gmod10.

Użytkownik bolek edytował ten post 13.03.2009 - |19:45|

• 0

#6 Pawel(pl){BD}

Pawel(pl){BD}

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07.04.2009 - |18:30|

10 dolców za garrysmoda to nie dużo teraz juz jest 11 :D

Gram w garrysmoda oferuje dobre możliwości ze stargate i innymi rzeczami gorąco polecam. stargate pracuje z 11 ,tylko teraz są ulepszone wrota które nie wybuchają bo nałożeniu na siebie):

Jak chcecie wiedzieć więcej piszcie bo w garrysmodzie robię dużo rzeczy ze stargate :D
wszystko jest co opisał elaks i bolek jest skoczek i jest siec wrót ,bronie w tym sodan cloaking, cloaking(tool),taka lanca (tool) mpz :D i inne można teraz ściągnąć f302 prometeusza modele playerow i wiele innych :D
dużo, dużo, więcej

Gram non stop w garrysmoda ze stargatem bo jestem wielkim fanem :D

Nie dawno zrobili kilka poprawek :D nie tylko nadaje się do stargate np świetnie wychodzi zombie mod i rp :D no to tyle
Info piszcie do mnie lub do kogo kto zna Garrysmoda i stargate tak dobrze jak ja lub lepiej :D

i aktualizacja garrysmoda jest za darmo z wersji niższej do wyższej np 10 do 11 bo sam miałem 10 :D

Użytkownik Pawel(pl){BD} edytował ten post 07.04.2009 - |18:31|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych