Pierwsza część przygód Neo (Keanu Reeves), Morfeusza (Laurence Fishburne), Triniti (Carrie-Anne Moss) oraz Agenta Kowalskiego (Agent Smith - Hugo Weaving).
Zapraszam do dyskusji i do oceniania.
The Matrix (1999)
Rozpoczęty przez
Toudi
, 27.02.2009 - |18:06|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27.02.2009 - |18:24|
Jak dla mnie film fenomenalny jak na tamte czasy, nic dodać nic ująć
Napisano 27.02.2009 - |21:26|
Jak dobrze pamiętam to był wtedy naprawdę innowacyjny pomysł. Rzadko się zdarza żeby powstało coś naprawdę indywidualnego a tu proszę. Sceny walki połączone z naginaniem praw fizyki stworzyły nowe i bardzo ciekawe kino akcji.
Nigdy nie łapałem tylko tego twierdzenia że trzeba Matrixa obejrzeć dwa razy żeby go zrozumieć. Obejrzałem go raz i to nie w całości bo spóźniłem się na seans i nie miałem problemu ze zrozumieniem chyba że to był tylko taki chwyt reklamowy.
Nigdy nie łapałem tylko tego twierdzenia że trzeba Matrixa obejrzeć dwa razy żeby go zrozumieć. Obejrzałem go raz i to nie w całości bo spóźniłem się na seans i nie miałem problemu ze zrozumieniem chyba że to był tylko taki chwyt reklamowy.
don't try
Napisano 01.02.2011 - |16:55|
Witam!
Jestem tu nowy i wpadłem na to forum przypadkiem ze względu na ten temat.
Mówisz kozuch, że jak na tamte czasy film fenomenalny..dla mnie on taki będzie chyba wiecznie ponieważ czy by wyszedł teraz czy za 10 lat i tak by zrobił niesamowite wrażenie..
Korzystając z okazji chciałem wam zaprezentować coś związanego z tą właśnie częścią filmu. Mianowicie amatorskie wykonanie walki jaka miała miejsce w metrze.
Zapraszam
FANMADE : We love "The Matrix" - The Amateur Subway Fight HD 1080p
Jestem tu nowy i wpadłem na to forum przypadkiem ze względu na ten temat.
Mówisz kozuch, że jak na tamte czasy film fenomenalny..dla mnie on taki będzie chyba wiecznie ponieważ czy by wyszedł teraz czy za 10 lat i tak by zrobił niesamowite wrażenie..
Korzystając z okazji chciałem wam zaprezentować coś związanego z tą właśnie częścią filmu. Mianowicie amatorskie wykonanie walki jaka miała miejsce w metrze.
Zapraszam
FANMADE : We love "The Matrix" - The Amateur Subway Fight HD 1080p
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych