Użytkownik biku1 edytował ten post 31.03.2009 - |04:55|
Odcinek 056 - S03E22 - Turn and Face the Stranger
Napisano 18.02.2009 - |07:49|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 07.04.2009 - |13:53|
nareszcie zaczyna sie cos dziac ciekawego, niesamowita kreacja relacji miedzy bohaterami tego odcinka - Danko i HRG oraz Mattem
zdolnosc Shapeshiftera Sylara jest niesamowicie potezna bronia, mysle ze anwet zbyt potezna szczegolnie jesli spojrzymy na to w ten sposob jakim wachlarzem zdolnosci juz dysponuje Sylar...
HRG powinien sie chwile wczesniej zorientowac, ze Sabrina to nie Sylar
mam nadzieje, ze Matt Jr. odbierze mu w jakis sposob te moc or sth...
mam nadzieje, ze to wlasnie ta jaskolka ktora wiosne czyni i bedzie ich wiecej
Napisano 07.04.2009 - |16:54|
@Pancor kto to jest Sabrina?
Napisano 07.04.2009 - |17:13|
oglądając z zaciekawieniem dochodzę do wniosku ze Piter odzyska swoją moc i spotka wielu uciekinierów którzy wyposaża go w spory zestaw umiejętności
dlaczego ?
w poprzednim sezonie piter z przyszłości miał wszystkie moce nawet wtedy gdy ten normalny został ich pozbawiony przez ojca
zapewne piter spotka Hiro a z nim jego przyjaciela i to cudne dziecko
jak dotknie dziecka to będzie miał jego moc wiec będzie defakto mógł zregenerować swoje utracone moce, tak jak dziecko Parkmana zrobiło to z Hiro,
potem automatycznie wchłonie moc doładowania co zrobi go jeszcze bardziej potężnym
a ciekawostka :
taka że dojdzie do spotkania z Sylarem bo Future Piter również zmieniał wygląd a ponadto potrafił więzić ludzi w innych ciałach
no ale to wszystko dopiero po tym jak odegra sie jakaś bójka, w której Piter dostanie Bliznę ponieważ inaczej by się zregenerowała
kto wie może to z jakichś powodów Hiro go potnie, w końcu wszyscy czekamy na jego transformacje i odzyskani pełni mocy,
może będzie to przypadek w walce z Sylarem a potem Piter mając moc regeneracji mocy i doładowania będzie mógł "naprawić Hiro"
Należy pamietac że Piter widział w przyszłości Sylara który znudził się kolekcjonowaniem i opanował głód,
wątpię aby w serialu zabrakło najpotężniejszego "puki co " Herosa Piter musi mieć swoje przeciwieństwo zatem kto będzie zły Future Piter czy Sylar
no i jak się nazywało to dziecko którym się opiekował Sylar ?????????? czy aby nie tak jak nasz Tropiciel Benet ?
i te jego rogowe okularki to chyba niejest młoda istotka może jakiś Heros z mocą odmładzania ludi aż do pieluchy ???????
Robi się ciekawie ale troszke przeciągają z tym wszystkim
no i jakie moce maja siostra Angeli i 3-cia z bliźniaczek
Użytkownik biku1 edytował ten post 08.04.2009 - |20:42|
klawiatura się zacięła czy jak :/
Napisano 07.04.2009 - |17:25|
Jak by jakiś uczynny admin mógł zmienić tytuł. Wkradł się mały błąd. Powinno być 'Turn and Face the Stranger'.
Napisano 07.04.2009 - |18:33|
niby koniec świata zmienili na inny zapewne dzięki temu pewnie
Hiro niezostanie zabity
Sylar nie będzie Grzeczny z małym dzieckiem
Mat nie będzie miał kochającej szybkiej laski etc
ale Piter musi odzyskać moc
a dziecko mu na pewno by w tym pomogło
a jako dorosły doświadczony z mocami pewnie mógłby wybierać jakie moce przywracać i na ile zatem teoretycznie może uzdrowi Hiro ???
nudne by to było gdyby Sylar nie miał godnego przeciwnika a Piter główny bohater 2 sezonów najpotężniejszy z herosów ponownie był nikim
bo posiadanie 1 mocy przy tym czym dysponował jest niczym
a może spotka kogoś takiego jak jego ojciec ??
a i ciekawe czemu nie wchłoną mocy ojca ?? przecież robił to automatycznie i dopiero pod koniec sezonu co niektórzy
dawali mu rade sie przeciwstawić i nie dzielić mocą
Napisano 07.04.2009 - |19:58|
Nie było powiedziane że nie wchłonął. Zresztą to bez znaczenia tatuś zabrał jego moce i było pozamiatane.ciekawe czemu nie wchłoną mocy ojca ?? przecież robił to automatycznie i dopiero pod koniec sezonu co niektórzy
Takie moje przeczucie że ten wątek z mocą Petra to tak dla podniesienia dramatyzmu. Poza tym jak pisałem wystarczy że złapie Sylara, przejmie jego moce i mamy starego dobrego Petra z prawie tymi samymi mocami co na początku.nudne by to było gdyby Sylar nie miał godnego przeciwnika a Piter główny bohater 2 sezonów najpotężniejszy z herosów ponownie był nikim
bo posiadanie 1 mocy przy tym czym dysponował jest niczym
Napisano 07.04.2009 - |19:59|
chyba slabo ogladasz tens erial, bo wizje przyszlosci juz sie kilka razy zmienialy i przyszlosc z pierwszego sezonu juz ejst dawno nieaktualna, to samo tyczy sie przyszlosci z drugiego sezonu i przyszlosci z poczatku 3ciego sezonu gdzie kazdy mial moce...
a co do Sabriny, zapomnailem jak miala na imie zona Benneta
Napisano 07.04.2009 - |20:04|
Wydaje mi się że w przypadku tego serialu przyszłość zmienia się w momencie kiedy ktoś z teraźniejszości skacze w przyszłość w momencie kiedy wraca rozpoczyna się już nowa historia i wydarzenia układają się inaczej niż wcześniej.
Napisano 08.04.2009 - |14:55|
A ja mam inne pytanie: od kilku odcinków nie widzę narzekaczy, którzy wygrażali się, że nie mam racji pisząc, że sezon się nie skończył i oceny co do sensowności fabuły można dać dopiero po czasie. Nie wspominając o tym, że miałem rację, że Heroes się rozkręcają.
8/10, tajny obóz w masowymi grobami, cały ten styl a'la Archiwum X jest nawet niezły. Gra Sylar vs Bennet->nieźle. Będzie coraz ciekawiej, na to wygląda, pytanie tylko jak szybko wejdzie vol5
Winchell Chung
Napisano 08.04.2009 - |20:41|
A niektórzy jak ja czekają od początku tego serialu aż kretyn Hiro z niego zniknie.kto wie może to z jakichś powodów Hiro go potnie, w końcu wszyscy czekamy na jego transformacje i odzyskani pełni mocy,
może będzie to przypadek w walce z Sylarem a potem Piter mając moc regeneracji mocy i doładowania będzie mógł "naprawić Hiro"
Wszystko co sobą dotąd reprezentuje to megalomański infantylny bełkot z cyklu "...musimy uratować....." i potem następuje cykl kolejnych durnot w jego wykonaniu.
A te sceny z dzieckiem OMG czy mogło być coś bardziej wku... w wykonaniu Hiro i to niby miało być zabawne, ręce idzie załamać.
Poprawiłem.Jak by jakiś uczynny admin mógł zmienić tytuł. Wkradł się mały błąd. Powinno być 'Turn and Face the Stranger'.
Tak samo mi się z X-files skojarzyło to odludzie, odkopane szkielety po jakiś eksperymentach.tajny obóz w masowymi grobami, cały ten styl a'la Archiwum X jest nawet niezły.
Szkoda tylko, że Bennet tak dał się tak szybko wycyckać i teraz stracili przewagę w postaci swojego człowieka wśród łowców.
Użytkownik biku1 edytował ten post 08.04.2009 - |20:41|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 08.04.2009 - |23:52|
co do mocy Alice na heroeswiki piszą, że może opanowywać pogodę-na promo odcinka 1961 widzimy jak noah jest obtoczony przez wichry a angela krzyczy alice
coś musiało się w tym roku złego stać i albo Bennet zrobił coś Alice albo Alice ma uraz do ludzi bez mocy bo to oni ją zabili i dlatego niszczy wszystkich takich(no i nareszczie wiemy kim jest tajemnicza kobieta z plalatu 3 serii)
szkoda, że dopiero teraz się dowiadujemy jak dokładnie się to zaczęło, ale warto było czekać
co do przyszłości petera-było dużo wątków o jej zmienianiu i tego konsekwencjach-musimy poprostu to obejrzeć bo wszystko jest możliwe
czekam z niecierpliwością na 1961
Napisano 09.04.2009 - |12:42|
Końcówka zapowiada się niesamowicie zakładając że:
Peter odzyska moce (o ile do tego dojdzie)
Dowiemy się jak to wszystko się zaczęło
Może dojść do pojedynku Sylar Peter
Czekam z niecierpliwością na ostatnie 3 odcinki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych