Użytkownik Xsellos edytował ten post 04.11.2007 - |02:53|
Ulubiony film na podstawie komiksu
Napisano 14.08.2004 - |01:19|
Napisano 14.08.2004 - |07:55|
Cenzura to ograniczenie prawa do wypowiedzi jednej osoby przez inną.
Napisano 14.08.2004 - |17:39|
Podobnie jest chyba z filmami robionymi na podstawie gier komputerowych. Zwykle są słabe. Ciekawe tylko jaki będze Obcy kontra Drapieżca (he,he - jaki to film ?).. No cóż pomysł z gry ale postacie z filmów i to całkiem dobrych.
Rayden
He is my Shield and my Force. "
Napisano 14.08.2004 - |21:08|
Pozostale filmy to poziom sredni (np. Hulk, choc to wyzsze pulapy tegoz sredniactwa), niski i 'nie ma o czym mowic...' (np. Punisher z 2004)...
Wolności oddać nie umiem
~~~~~~~~~~~
Forum serialu 'Third Watch' / 'Brygada ratunkowa'.
~~~~~~~~~~~
Member of SG-21 TEAM (Czestochowa TEAM)
Napisano 14.08.2004 - |21:19|
Pewnie tylko ze mnie taki debil, że nie rozumiem o co tu chodzi?mnie podobaja nie podoba się tylko jeden HULK
fabuła troszku... czegoś jej brakuje, a hulk do bani wygląda jak mam wybierać wole komiks lub bajke.
a teraz wpisywać się
gulus
Napisano 16.08.2004 - |08:18|
Napisano 16.08.2004 - |09:05|
Ja oglądałem jeden i drugi. Blueberry jak dla mnie kiepski:ładne widoczki i nudna akcja.a czy oprocz produkcji na podstawie amerykanskich komiksow ktos z was ogladal "Blueberry" lub "Immortel"?
Immortel jest super: bardz dobrze zrobiona adaptacja trylogii Nikopola Bilala. Film robił sam mstrz Bilal
Cenzura to ograniczenie prawa do wypowiedzi jednej osoby przez inną.
Napisano 16.08.2004 - |14:04|
Daredevila i Hulka podarowałem sobie - ponieważ od znajomego o bardzo zblizonym guście do mojego, słyszałem, że to totalny chłam.
Będąc na Shreku 2 widziałem zajawkę Catwoman, nie powiem wygladała atrakcyjnie (mówię oczywiście o halle Berry ).
Kiedyś mówiło się o animowanej adaptacji Thorgala, ale ten temat jakoś ucichł, podobnie miało być z Kajkiem i Kokoszem. Zrobiona animowana wersja Tytusa była moim zdaniem baaaardzo cienka.
Nie wiem jak wyjdzie Alien versus Predator, ale mylisz się co do jednego Rayden. Po raz pierwszy Alien i Predator spotkali się w komiksie, a nie w grze komputerowej. Komiks był rewelacyjny (nadal najlepsza pozostaje dla mnie 1 część - później jak to zwykle bywa było gorzej), dlatego postanowiono zrobić gry...
T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing
Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...
Napisano 17.08.2004 - |14:14|
Napisano 17.08.2004 - |14:39|
Pomysł na ten film też pochodzi z komiksów, więc dla ciebie też to będzie pewnie kicha .Ciekawe tylko jaki będze Obcy kontra Drapieżca (he,he - jaki to film ?).. No cóż pomysł z gry ale postacie z filmów i to całkiem dobrych.
Ja bardzo lubię oglądać filmy na podstawie komiksów. Najlepsze według mnie to dwie części X-Menów i Spider-Man. Pozostałe takie jak Hulk czy Hellboy też mają swój urok (głównie chodzi o efekty specjalne). No a Daredevila lubię za Jennifer Garner (czekam z niecierpliwością na Elektrę )
Napisano 17.08.2004 - |16:25|
Mój głos wędruje na X-mana
Napisano 17.08.2004 - |17:51|
!!
STANOWCZO NAJLEPSZY !!
jak kolega pisal wyzej chodzi nie tylko o tresc tylk efekty specjalne itd jak film jest zrobiony
a spiderman czy dared devil do bani na mxa
no chyba ze spiderman 2 ?! no juz troszke wiecej efekcikow ale dalej kupa
XMEN i jeszcze raz X-men !! (obie czesci)
Napisano 18.08.2004 - |10:55|
AvP według mnie pochodzi jednak od obu filmów (Alien i Predator). Komiks i gra są w tymn wypadku wtórne, ich jedynym pomysłem jest starcie obu "bohaterów". Na szczęscie nie ma tu latających myszy i facetów w pelerynach. Więc w tym wypadku mówię - trzeba zobaczyć aby ocenić.Pomysł na ten film też pochodzi z komiksów, więc dla ciebie też to będzie pewnie kicha .
Ja bardzo lubię oglądać filmy na podstawie komiksów. Najlepsze według mnie to dwie części X-Menów i Spider-Man. Pozostałe takie jak Hulk czy Hellboy też mają swój urok (głównie chodzi o efekty specjalne). No a Daredevila lubię za Jennifer Garner (czekam z niecierpliwością na Elektrę )
Rayden
He is my Shield and my Force. "
Napisano 19.08.2004 - |12:59|
Ja mam dwa typy Numer 1 - X-MEN( Obie części)
oraz Liga Niezwykłych Dzentelmenów - za ...szybki łatwy i przyjemny + efekty
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nie możesz mieć wszystkiego. Gdzie to położysz?"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nie możesz mieć wszystkiego. Gdzie to położysz?"
Napisano 19.08.2004 - |14:11|
Napisano 20.08.2004 - |09:48|
a wczoraj bylem na przedpremierowym pokazie spidermana 2 i musze przyznac, ze film wyszedl calkiem niezly. na pewno bardziej mi sie podobal od 1.
Napisano 20.08.2004 - |10:24|
Asterix i Obelix misja Kleopatra
I starczy. Naprawdę starczy. :censored:
Miecz jest duszą samuraja.
Jeżeli kto o nim zapomni lub utraci go
nie będzie mu odpuszczone.
Shogun Tokugawa Ieyasu
Napisano 22.08.2004 - |20:50|
W pełni się zgadzam - duża zasługa udanego tłumaczenia (Lepperix,Stereofonix czy Panasonix ). Dorzuciłbym Spidermana gdyby walczył z Venomem a nie z Green Goblinem/Dr Octopusem. A na to raczej nie ma co liczyć...Asterix i Obelix misja Kleopatra
Napisano 23.08.2004 - |06:18|
Miecz jest duszą samuraja.
Jeżeli kto o nim zapomni lub utraci go
nie będzie mu odpuszczone.
Shogun Tokugawa Ieyasu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych