Użytkownik mathix edytował ten post 28.08.2003 - |14:00|
Komentarze: Przyszłość Przeszłości
Rozpoczęty przez
mathix
, 28.08.2003 - |13:58|
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28.08.2003 - |13:58|
Opowiadanie interesujące i zaskakujące jak zwykle. Zaraz zabieram się do czytania "Kompani Braci" (swoją drogą świetny serial), żeby dowiedzieć się co będzie z Jack'iem. Jeszcze tylko popraw aspekty techniczne...
There are 10 types of people in this world.
Those who understand binary and those who don't.
Napisano 28.08.2003 - |14:22|
Cos o fanficu.Zainspirowało mnie 2 Jacków,znaczy klon i ten prawdziwy i wtedy pomyslałem,że można cos urozmaicić.Oczywiscie moje fanfici są na czasie,czyli po każdym nowym odcinku 7 sezonu,może się wydarzyc kontynuacja w moich fanficach.Tak wiem szkoda prawdziwego Jack'a,ale klon też jest prawdziwy tylko skopiowany :)Miłego czytania
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "
Napisano 28.08.2003 - |18:07|
Zauważyłem pewną zbierzność z odcinkami. Wolę jednak jak piszesz całkowicie od siebie, bez ściągania elementów z konkretnych odcinków.
Napisano 28.08.2003 - |20:53|
W sumie to chyba tylko raz zaciągnąłem.Jak Jack miał klona,i to mi było potrzevbne....na nastepnych odcinkach sie ne zawiedziecie,do końca wakacji skończe Kompanie Braci.Ostatnie będą najlepsze!!!A jeden was totalnie zaskoczy!!
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "
Napisano 29.08.2003 - |08:01|
Ja tam jeszcze nie jestem, ale chodzi mi o to, że fabułka zchodzi się z serialową. I tu Teal'c jest na statku i tam też, i tu walka z Anubisem i tam też.
Napisano 29.08.2003 - |11:21|
W moich Fanficach są wymyslone postacie,ale one muszą się zbiegać z rzeczywistoscią SG-1.Musi byc Anubis i inni bogowie,u mnie żył do czasu Apophis.Replikatory,a nawet pradawny Satur....jak bym wogóle wymyslał co by nie było związane z serialem to nie wiem czy by wypaliło.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych