Odcinek 073 - S04E13 - After School Special
Napisano 30.01.2009 - |17:54|
+ szkola, mlodzi Winchsterowie
+ casanova Dean
+ zajefajna nutka, kiedy bracia przyjezdzaja do truman high (?)
+ jak napisalem wczesniej, Dean w stroju trenera
8/10
O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed
- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!
nie bedzie znakow diakrytycznych
ON - LINE again
Napisano 30.01.2009 - |19:56|
A odcinek całkiem spoko, myślałem, że będzie gorszy.
Podobała mi się muzyczka (w końcu!!!), sceny z Impalą i efekty specjalne... Jak ten duch ciało opusczał albo na koncu został zniszczony... Miodzio .
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 30.01.2009 - |20:51|
Co do odcinka , to spodziewałem się jakiś szkolnych smutów a tu pozytywne zaskoczenie.
No i poznaliśmy kolejną historię z dzieciństwa chłopaków.
Swoją drogą mocna ta scena z mikserem.
Ok a teraz by się przydało powrócić do głównego wątku czyli spraw niebiańsko-piekielnych.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 31.01.2009 - |00:06|
a tymczasem 8.5 -- ładna historia z morałem. ciekawe, co też odpowiedział sam ;-)
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 31.01.2009 - |15:24|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 31.01.2009 - |16:06|
było trochę humoru ( Dean jako trener )
były też fajne efekty specjalne właśnie jak Sam wypędził tego ducha .
+ Scena z mikserem mi się najbardziej podobała
brakuje mi jednego w tym serialu a mianowicie chodzi mi o to że wszystkie te "złe rzeczy " dzieją się w USA mam nadzieje ze w związku z tymi 66 pieczęciami wybiorą się gdzieś po za granice kraju bo jak sie okaże ze wszystkie 66 pieczęci jest w stanach to to będzie trochę płytko ...mógł by być jakiś Meksyk chociaż o europie nie wspomne
Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/
Napisano 31.01.2009 - |21:55|
Pogłębiają postaci, fajnie szkoda że nie pojawił się ich ojciec.
Ocena 7/10.
Napisano 31.01.2009 - |23:28|
Napisano 01.02.2009 - |00:18|
Osobiście jakoś sobie nie wyobrażam jazdy chłopaków do europy, azji czy afryki.brakuje mi jednego w tym serialu a mianowicie chodzi mi o to że wszystkie te "złe rzeczy " dzieją się w USA mam nadzieje ze w związku z tymi 66 pieczęciami wybiorą się gdzieś po za granice kraju bo jak sie okaże ze wszystkie 66 pieczęci jest w stanach to to będzie trochę płytko ...mógł by być jakiś Meksyk chociaż o europie nie wspomne
Druga sprawa to jak zostało powiedziane 34 pieczęcie już zostały złamane, nic nie ma o tym gdzie to sie stało.
Napisano 01.02.2009 - |00:52|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 01.02.2009 - |01:57|
Jedna rzecz, która mnie raziła to zbyt duża różnica wieku między braćmi w tym odcinku. Chyba, że Dean tak wyrósł. Kiedyś w jak pokazano jak Winchesterowie byli mali to takiej przewagi na rzecz starszego brata nie było.
mnie też to raziło, ale wykombinowałam, że chodziło o podkreślenie kontrastu między samem a dzieciakami z jego klasy. wszystkie są większe -- rozmiarami przypomina go tylko ten typek w okularach.
wiesz, że niby dopiero później zrobił się z niego taki dryblas, a w dzieciństwie wcale nie miał lekko ;P
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 01.02.2009 - |13:00|
Napisano 01.02.2009 - |18:59|
Na SN.com.pl doszliśmy do wniosku, że po prostu Sam był tuż przed okresem dojrzewania a Dean już po . Jak wiadomo wtedy w ciagu roku człowiek się może zmienić nie do poznania .Jedna rzecz, która mnie raziła to zbyt duża różnica wieku między braćmi w tym odcinku.
Napisano 03.02.2009 - |15:49|
Moze troche za duzo fillerow (ostatnie 3 odcinki), ale indykuja one jedna rzecz - ze Sam podejmie jakąś krytyczna decyzje w tym sezonie, zobaczymy jakie ona bedzie miala skutki
mam andzieje ze zmasteruje przynajmniej czesc swoich umiejetnosci, telekineza, albo cos...
Napisano 03.02.2009 - |19:12|
Ja lubię tajemnicze, mroczne i krwiste odcinki
Młody Sam był całkiem OK, za to Dean fatalny.
Ode mnie 8/10, a to i tak na wyrost.
Napisano 04.02.2009 - |11:39|
Z czystym sercem mogę przyznać 9,5/10.
Napisano 07.03.2009 - |00:16|
Napisano 02.07.2010 - |09:07|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych