Odcinek 072 - S04E12 - Criss Angel Is A Douche Bag
Napisano 23.01.2009 - |15:51|
wróciła ruby. w zasadzie na pół sekundy i od czapy, ale, gawd, zrobiła końcówkę. to już drugi ep, który denerwuje mnie nakręcaniem na kolejne -- a w kolejce czeka jeszcze kilka ;P. niebo średnio radzi sobie w walce, wojna poza ekranem przybiera na intensywności, a sammy wznawia swój jedi trening. będzie mocno i tłusto.
póki co, za samych magików powinno być 6 [nie podeszła mi historia], ale za konsekwentne nawiązywanie do głównego wątku dam 7.5. a co.
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 23.01.2009 - |22:33|
Do pozostałych plusów, to ucieczka magika oraz wyjście najaw faktu fałszywej odznaki
Na minus motyw Sama w odcinku, a raczej jego niemal całkowity brak. :/
Napisano 24.01.2009 - |14:16|
Lekki i komiczny odcinek trochę bardziej niż zawsze. Mina braci jak ich staruszkowie demaskują bezcenna podobnie jak Deana przy spotkaniu z Chifem:P
Teraz tylko czekać na kolejny odcinek.
Napisano 24.01.2009 - |21:17|
A oprócz tego mieliśmy informacje co się dzieje na froncie niebiańsko-piekielnym więc nie można i na to narzekać.
To wszystko wygląda na ciszę przed wielka burzą bo w końcu będą nam musieli pokazać coś z tych zmagań miedzy górą a dołem.
Tekst odcinka to :
- Dostanie ci się, chłopczyku.
- Zaszło pewne nieporozumienie.
ps. hm oprócz mnie tylko 1 osoba dała ocenę, dziwne.
Użytkownik biku1 edytował ten post 24.01.2009 - |21:17|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 24.01.2009 - |23:29|
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 25.01.2009 - |12:38|
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 29.01.2009 - |14:20|
he he he ano wezmę to pod uwagę jak zaraz będę oceniał.Miło się oglądało, duży plus za "Niebieską Ostrygę", aż mi się Akademia Policyjna skojarzyła dawno nigdzie tego motywu nie wykorzystywano
Ano, uwielbiam wątki z iluzjonistami (wiece książek i filmów takich jak Prestiż proszę) i dlatego jestem bardzo zadowolny z tego epka. Ci magicy zrobieni z pomysłem i oczywiście poukrywane aluzje do braci tak jak "zabiłem najlepszego przyjaciela" i t d
z każdym kolejny epem jestem coraz bardziej przekonany, że drogi Deana i Sama mogą się rozejść w bolesny sposób.
Moja ocena to 8.5
Napisano 01.02.2009 - |22:53|
Napisano 29.06.2010 - |20:37|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych