Skocz do zawartości

Zdjęcie

CHARMED - COMPLETE SERIES [USA]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 14.01.2009 - |20:47|

• TYTUŁ: Charmed
  • TYTUŁ POLSKI: Czarodziejki
  • SEZON: 1-8 (complete series)
  • REGION: 1
  • ILOŚĆ PŁYT: 49
  • DATA WYDANIA: 18.11.2008
  • DODATKI, BONUSY, EXTRAS: dodatkowy dysk z dodatkami: nieemitowany wcześniej Pilot; The Demons of Charmed, Charmed Effects, The Men of Charmed, The Book of Shadows, The Power of Three, Directing Charmed, The Making of a Monster
  • PRZYKŁAD MENU:
    Posted Image
  • ZDJĘCIA:
    Posted Image Posted Image Posted Image
    Posted Image Posted Image Posted Image
  • DODATKOWE INFO: wydanie prezentuje się okazale, zawiera dokładnie te same dyski, co pojedyncze boksy, oraz dodatkowy dysk z bonusami, zajmuje jednak zdecydowanie mniej miejsca... tradycyjnie płyty umieściłam w koszulkach, żeby chronić je podczas wyjmowania z kieszonek (chociaż w tym przypadku płyty nie siedzą bardzo ciasno i przy wyjmowaniu nie są aż tak bardzo narażone na zarysowania), całość wykonana bardzo solidnie, papier gruby, cała księga ma dodatkowo wiązany grzbiet, więc żadne karty nie wylecą podczas użytkowania... w promocji i przy kursie dolara 3zł wychodzi 310 zł z przesyłką - chyba taniej się już nie da (ja sprzedałam pojedyncze boksy na allegro i dokonałam "upgrejdu" :D)... różne słuchy chodzą o tych wydaniach, ogólnie cała partia nie uchodzi za udane wydanie ze względu na zarysowane i pobrudzone klejem płyty... dokonałam gruntownej inspekcji wszystkich płytek i "awarii" nie stwierdziłam, po raz kolejny miałam farta :)
  • DO KUPIENIA W: www.amazon.com

• 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych