Skocz do zawartości

Zdjęcie

Akcja "Winchesterowie znowu w TVN!"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 10.12.2008 - |21:54|

Dołączona grafika

Drodzy fani Supernatural jestem pewien, że wielu z was poznało ten jakże genialny serial, dzieki polskiej stacji TVN. Jednak od kilku tygodni w ramówce zamiast braci Winchesterów widnieje powtórka programu Kapitalny pomysł...

Celem akcji Winchesterowie znowu w TVN! jest przywrócenie Supernatural do ramówki naszej polskiej stacji, żeby zwiększyć grono fanów serialu. Aby w tym pomóc nie trzeba wiele, proszę was tylko o wysłanie maila do biura TVN z pytaniem - Czy serial "Nie z tego świata" powróci? bądź Kiedy pojawi się trzeci sezon "Nie z tego świata"? Oczywiście oprócz tych słów dobrze by było umieścić również jakiś wyraz tęsknoty za Supernatural np. bardzo lubię oglądać braci Winchesterów, to mój ulubiony serial, nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.

Pamiętajcie, aby użyć w swoich mailach polskiego tytułu - Nie z tego świata, gdyż nie wszyscy pracownicy znają oryginalne nazwy programów emitowanych przez stację. W ten sposób ułatwicie im pracę!

Gorąco zapraszam do wysyłania maili! Pokażcie, że Supernatural ma potężną rzeszę fanów!

widzowie@tvn.pl

• 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#2 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 14.02.2009 - |11:45|

Supernatural wróciło już do TVN i zakończono emisję 2 sezonu w poniedziałki ok 00.25!

A tu mnie zdziwienie wzięło gdyż TVN7 od 6 marca (piątek) rozpocznie emisję "Nie Z Tego Świata" (1 sezon)
emisja o godzinie. 16.25!!!(aktualnie emitowana jest o tej "Weronika Mars") A więc emisja będzie od poniedziałku do piątku o 16.25 w TVN7 od 6 marca 2009r.

Kto jeszcze nie widział serialu POLECAM!!!
  • 0

#3 Palek21

Palek21

FANKA WSZYSTKIEGO

• Użytkownik
  • 354 postów
  • MiastoMykanów

Napisano 14.02.2009 - |11:49|

Ciekawa jestem czy puszczą trzeci sezon jak się skończy drugi ???
Z tego co pamiętam to pe piewrszym sezonie trzeba było czekać chyba jakieś dwa miesiące na drugi.
  • 0

Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:

KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!

#4 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 14.02.2009 - |13:37|

Zobaczymy co będzie po 2x22, jak nie puszczą trzeciej serii to zrobimy kolejną akcję :D.
  • 0
Dołączona grafika

#5 Palek21

Palek21

FANKA WSZYSTKIEGO

• Użytkownik
  • 354 postów
  • MiastoMykanów

Napisano 15.02.2009 - |12:00|

Zgłaszam się w ciemno.
  • 0

Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:

KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!

#6 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 25.04.2009 - |23:20|

Trzeci sezon Supernatural w TVN7 od 11.05.2009. Odcinki będą emitowane o 16, a powtórki następnego dnia z rana o 6:10
  • 0

#7 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 15.08.2009 - |13:34|

PREMIERA 3 sezonu "Nie z Tego Świata" na TVN już w poniedziałek 17 sierpnia 5 minut po północy (00:05)!!!
  • 0

#8 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 17.11.2009 - |17:45|

Czwarty sezon w TVN! Więcej TUTAJ.

Użytkownik Rydzu_SSJ edytował ten post 17.11.2009 - |17:46|

• 0
Dołączona grafika

#9 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 17.11.2009 - |18:02|

@Rydzu jak już ktoś tam słusznie zauważył masz błąd w swoim info o 4 sezonie.

"....30 listopada zostanie wyemitowany zostanie finałowy odcinek trzeciej serii No Rest for the Wicked, a tydzień później, 7 listopada, TVN pokaże premierę serii czwartej zatytułowaną Lazarus Rising...."

Jak widać coś z datami namieszałeś. ;)

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#10 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 17.11.2009 - |18:24|

No nie ukrywam, że się cieszę na tą czwartą serię; skoro Galapagos olewa DVD (Imperial też pewnie to zrobi), to sam sobie płytki ponagrywam :lol:
  • 0

#11 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 17.11.2009 - |23:26|

@Rydzu jak już ktoś tam słusznie zauważył masz błąd w swoim info o 4 sezonie.

"....30 listopada zostanie wyemitowany zostanie finałowy odcinek trzeciej serii No Rest for the Wicked, a tydzień później, 7 listopada, TVN pokaże premierę serii czwartej zatytułowaną Lazarus Rising...."

Jak widać coś z datami namieszałeś. ;)

Już dawno poprawione, taka literówka możnaby rzec...

A co do emisji tego czwartego sezonu to TVN ogłosił ramówkę i okazuje się, że czwartej serii nie będzie, a po trzecim sezonie będzie emitowany 5 sezon Smallville... Choć moje info też od TVNu pochodzi, więc nie wiadomo jeszcze...
  • 0
Dołączona grafika

#12 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 24.01.2010 - |16:05|

Od 12 lutego stacja TVN7 rozpocznie ponowną emisję serialu "Nie Z Tego Świata". Serial będzie emitowany od 1 odcinka, w piątki po wieczornym filmie (ok 22). Pierwszy odcinek zostanie wyemitowany o 21.45.
  • 0

#13 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 24.01.2010 - |23:24|

Od 12 lutego stacja TVN7 rozpocznie ponowną emisję serialu "Nie Z Tego Świata". Serial będzie emitowany od 1 odcinka, w piątki po wieczornym filmie (ok 22). Pierwszy odcinek zostanie wyemitowany o 21.45.

Dzięki za info!
  • 0
Dołączona grafika

#14 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 27.01.2010 - |14:40|

Niestety Albo stety..., gdyż TVN7 nie będzie emitował serialu Nie Z Tego Świata od 1 odcinka 1 sezonu tylko... rozpocznie emisję 4 sezonu serialu!!! Emisja jak już wcześniej wspominałem od 12 lutego w piątki po wieczornym filmie ok 22, a 1 odcinek zostanie wyemitowany o 21.45!
  • 0

#15 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 27.01.2010 - |17:27|

Z TEGO opisu wynika, żę będzie to jednak pierwszy sezon, znowu <_< Można wiedzieć skąd masz info o tej czwartej serii? Mam nadzieję, że się sprawdzi, bo czekam na sezon czwarty i jakoś nie chce mi się znowu powtórek oglądać.
  • 0

#16 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 27.01.2010 - |17:54|

Choćby z tej tvnowskiej strony wynika, że będzie to sezon 4 ---> Czwarty sezon "Supernatural" w Polsce

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#17 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 27.01.2010 - |18:39|

Choćby z tej tvnowskiej strony wynika, że będzie to sezon 4 ---> Czwarty sezon "Supernatural" w Polsce

Akurat chciałem to zamieścić, bo też znalazłem; może tym razem faktycznie dadzą czwarty sezon? Oby. Chodziaż jeszcze na kilku stronach z programem TV opis jest do pierwszego odcinka pierwszego sezonu. No nic, trzeba czekać do 12 lutego ;)
  • 0

#18 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 05.02.2010 - |16:52|

Śmieszne jest to, że tylko TVN7 wyemitowała 3 sezon serialu (maj 2009 pn-pt o 16), a mało osób o tej godzinie z pewnością widziało ten serial, a TVN przerwał emisję 3 sezonu po chyba 16 odcinkach. Więc dużo widzów 4 sezon nie będzie mieć i po kilku odcinkach może zostać przerzucony na późniejszą godzinę emisji i inny dzień.

Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 11.02.2010 - |15:00|

• 0

#19 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 28.08.2010 - |16:09|

Od 6 września tym razem TVN rozpocznie emisję 4 sezonu "Nie z tego świata" w każdy poniedziałek 10 minut po północy (00:10).
  • 0

#20 Macmax

Macmax

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 696 postów
  • MiastoWrześnia

Napisano 28.08.2010 - |17:36|

Nie pomyliłeś się @zagubiony4? Przecież 4 sezon już miał swoją emisję, podejrzewam że teraz czas na sezon numer 5.
  • 0

6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair,  Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych