Użytkownik Toudi edytował ten post 23.11.2008 - |16:17|
Sezon pierwszy - podsumowanie
Rozpoczęty przez
_Neoo_
, 23.11.2008 - |16:04|
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.11.2008 - |08:03|
ha, mogę rozpestkować to subforum
najgorszy -- bugs [i nawet nie chce mi się wyjaśniać dlaczego; po prostu to był jedyny ep, który z nudów przewijałam.]
najlepszy -- route 666 [pomimo kretyńskiego tytułu. fajny potwór odcinka, bracia nie odzywają się do siebie, pojawia się meg. jak dla mnie przebił nawet odcinki z końcówki. 10/10]
najgorszy -- bugs [i nawet nie chce mi się wyjaśniać dlaczego; po prostu to był jedyny ep, który z nudów przewijałam.]
najlepszy -- route 666 [pomimo kretyńskiego tytułu. fajny potwór odcinka, bracia nie odzywają się do siebie, pojawia się meg. jak dla mnie przebił nawet odcinki z końcówki. 10/10]
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 24.11.2008 - |10:57|
Dla mnie najgorsze odcinki to Bugs (ogólny debilizm), Route 666 (sorry Katja, ale dla mnie brak w nim klimatu, zupelnie mnie nie straszyl) i Phantom Traveler (jakis taki bzdetny odcinek, hehe).
Najlepsze Scarecrow i The Benders (lubie takie mocne, mroczne klimaty). I oczywiscie koncowe odcinki tez sa swietne!
Szkoda ze forum powstalo tak pozno (mimo licznych prosb), nie pamietam juz dobrze kazdego odcinka, aby teraz prowadzic szczegolowa dyskusje.
Najlepsze Scarecrow i The Benders (lubie takie mocne, mroczne klimaty). I oczywiscie koncowe odcinki tez sa swietne!
Szkoda ze forum powstalo tak pozno (mimo licznych prosb), nie pamietam juz dobrze kazdego odcinka, aby teraz prowadzic szczegolowa dyskusje.
Napisano 24.11.2008 - |11:09|
Sezon dobry, forma jak w innych serialach. Świetne pierwsze odcinki, potem kilka dobrych w środku sezonu i kilka dobrych na koniec.
VeeDee
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych