Odcinek 001 - S01E01 - Pilot
Rozpoczęty przez
_Neoo_
, 23.11.2008 - |15:50|
3 odpowiedzi w tym temacie
#2 Gość_Lowrey23_*
Napisano 14.03.2009 - |00:28|
Tak sobie dzisiaj z ciekawości pobrałem pierwszy odcinek serialu Supernatural i chciałem sprawdzić czym się tak publika zachwyca, no i musze przyznać, że po pierwszym odcinku serial zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Mroczne klimaty i nieżle podsysające napięcie z każdą chwilą, to plusy pierwszego odcinka.
Na +
+ Już na początku po zaginięciu matki, która była przypięta do ściany jak z filmu stygmaty zrobiło wrazenie, choć przynam, że trochę z tej sceny się śmiałem:-)
+ Główni bochaterowie Sam i Dean przypadli mi do gustu, a jeśli obsada mi odpowiada, to serial ma już u mnie w połowie dużego plusa.
+ Trochę humoru w serialu dramat/horror sprawia, że nie będziemy zmuszeni do ciągłego bycia w napięciu i oglądania serialu z zaciśniętymi zębami.
+ Pani zjawa/upiór bardzo ładna i kusząca:-)
Na -
- Szczegół bo szczegół, ale Dean i Sam w roli agentów FBI byli bardzo nie przekonywujący i ten gamoń sierżant odrazu powinnien ich zgarnąć.
Ogólnie pozytywnie jak narazie, zobaczymy co bedzie dalej... zielone śwatełko ma u mnie na dalsze epy :-)
Na +
+ Już na początku po zaginięciu matki, która była przypięta do ściany jak z filmu stygmaty zrobiło wrazenie, choć przynam, że trochę z tej sceny się śmiałem:-)
+ Główni bochaterowie Sam i Dean przypadli mi do gustu, a jeśli obsada mi odpowiada, to serial ma już u mnie w połowie dużego plusa.
+ Trochę humoru w serialu dramat/horror sprawia, że nie będziemy zmuszeni do ciągłego bycia w napięciu i oglądania serialu z zaciśniętymi zębami.
+ Pani zjawa/upiór bardzo ładna i kusząca:-)
Na -
- Szczegół bo szczegół, ale Dean i Sam w roli agentów FBI byli bardzo nie przekonywujący i ten gamoń sierżant odrazu powinnien ich zgarnąć.
Ogólnie pozytywnie jak narazie, zobaczymy co bedzie dalej... zielone śwatełko ma u mnie na dalsze epy :-)
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 14.03.2009 - |00:28|
Napisano 14.03.2009 - |01:05|
Im dalej tym lepiej i idę o zakład że podpis w twojej sygnaturce się zmieni...
Napisano 15.03.2009 - |14:09|
Weź pod uwagę jednak to, że pierwszy sezon to praktycznie same standalone'y
drugi już zaczyna zmierzać do wątku głównego, a 3ci i 4ty to wlasciwie watek glowny przeplatajacy sie z kilkoma standami
drugi już zaczyna zmierzać do wątku głównego, a 3ci i 4ty to wlasciwie watek glowny przeplatajacy sie z kilkoma standami
You are what you believe yourself to be
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych