Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 23.11.2008 - |16:47|
Odcinek 068 - S04E08 - Wishful Thinking
Rozpoczęty przez
_Neoo_
, 23.11.2008 - |15:42|
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.01.2009 - |14:24|
Dobra, nie ma co się rozwodzić. Daje mocne 9.5 za Misia samobójcę xD i jego problemy egzystencjalne. Ostateczny strzał w głowę i nieśmiertelność zwaliły mnie z krzesła. Epa oglądałem z dziewczyną... żebyście zobaczyli jaką minę miała i jak sie chihotałą kiedy padł tekst o wielkim mocy i odpowiedzialności... cóż... jestem wielkim fanem spider-mana i ona o tym wie ;/
Napisano 13.06.2010 - |12:16|
"Run, Forest, run" mnie rozwaliło jak w każdym odcinku znowu sam się do siebie śmiałem.
Odcinek był niezły, dobrze zrobiony, z dbałością o szczegóły, ale znowu bardziej komediowy niż straszny:
"Jak się ma nazywać pańska książka?"
- Eeeeee... Tytuł roboczy to... "Supernatural". Jeżdżę po całym kraju i zbieram historie takie jak twoja. HAHAHA 8/10.
Odcinek był niezły, dobrze zrobiony, z dbałością o szczegóły, ale znowu bardziej komediowy niż straszny:
"Jak się ma nazywać pańska książka?"
- Eeeeee... Tytuł roboczy to... "Supernatural". Jeżdżę po całym kraju i zbieram historie takie jak twoja. HAHAHA 8/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych