Odcinek 067 - S04E10 - The Legend
#1 Gość_martha_*
Napisano 11.11.2008 - |11:01|
Napisano 11.11.2008 - |14:54|
Genesis
Napisano 11.11.2008 - |15:44|
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 11.11.2008 - |20:05|
No odcinek dobry, nie powiem. Jednak jak dla mnie za dużo smutów po Bellicku, przecież i tak go nikt nie lubił
No i niech ten Michael już umiera! :] Smuci mnie jeszcze, że T-Bag ma taką nudną rolę w tym sezonie. Dali by się chłopakowi wykazać, a nie zamykają go w jakimś biurze, gdzie praktycznie nic nie robi i musimy słuchać jeszcze jego wykładów :/
Ehh...może jak Michael umrze będzie ciekawiej
Ocena 4/6
Napisano 11.11.2008 - |21:33|
"wtop". Oprocz tego, ze weszli to pomieszczenia w ktorym w rzedzie byly jakies koleczka i nic im sie podejrzanego w tym nie wydalo... No i wylacznik do nich obok Ale to nie takie straszne bylo jak z ta rura :/
No i ten piekny krecik, do czego ona tam ? Pewnie pozniej sie okaze.
Ten sezon tez ma ponad 20 odcinkow ? Jak ktos wie i bedzie jakiegos posta pisal
to niech odp. bo nie chce mi sie sprawdzac.
6/10
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 12.11.2008 - |20:59|
Dokładnie te dwie rzeczy mi przeszkadzały w tym odcinku.Troche za duzo patosu i bohaterszczyzny Bellika (nawet T-Baga nieco ruszylo) i latynoskiej histerii (Sucre).
Jak Sucre nie chciał zejść z czujnika po wyłączeniu prądu to normalnie komedia się zrobiła.
A jeśli chodzi o Bellicka.
O matko normalnie myślałem, że nad trumną odśpiewają ....Oh, say can you see, by the dawn's early light,..... - "Gwiaździsty sztandar" i przykryją go flagą.
Tak to sztucznie wyszło wspominanie jego postaci bo ..... [dobrze to ujął działacz w cytacie poniżej]
Tyle razy go olewali i zostawiali na pewną śmierć a teraz nagle co głupio im się wszystkim zrobiło bo się dla nich poświęcił.Jednak jak dla mnie za dużo smutów po Bellicku, przecież i tak go nikt nie lubił
Durne to jakieś.
Użytkownik biku1 edytował ten post 12.11.2008 - |21:00|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 18.11.2008 - |13:24|
Zgadzam się z tym i ja. Nie było to zbyt... ładne i strasznie nie pasowało. T-Bag zasmucony jakiś zartTroche za duzo patosu i bohaterszczyzny Bellika (nawet T-Baga nieco ruszylo) i latynoskiej histerii (Sucre).
Napisano 31.03.2010 - |10:37|
I Sucre, kolejny gość, który spędził parę lat w więźniu a tutaj zachowuje się irracjonalnie nie chcąc zejść z rozbrojonej miny.
Ale całość to naprawdę duży pozytyw - 9/10.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych