Odcinek 066 - S04E09 - Greatness Achieved
#1 Gość_martha_*
Napisano 04.11.2008 - |14:18|
Napisano 04.11.2008 - |19:06|
Odcinek taki se. Nawet dobry, ale niczym mnie nie zachwycił. Śmierć Bellica tak jakby na siłę wprowadzona i oglądało się ją bez emocji. Na plus jedynie tortury w wykonaniu Mahone'a i ostateczne(?) pozbycie się złego czarnego pana. Michael w coraz gorszym stanie. Może umrze sobie przed końcem sezonu, fajne by było
Cieszy mnie wiadomość, że to ostatni sezon. Może jakoś to skończą porządnie i mam nadzieję, że do końca będzie ciekawie.
Ocena 4/6
Napisano 04.11.2008 - |19:13|
A ten odcinek taki jak reszta czwartego sezonu, może być w sumie. Podobały mi sie tortury Mahone, zmyślny chłop z niego . Od razu przejrzałem plan Selfa z ty nagraniem, także mnie to nie zaskoczyło.
Co do śmierci Bellicka to była potrzebna, jak dla mnie to oni wszyscy powinni zginąć . Przynajmniej wtedy byłbym zaskoczony na miarę 1 serii!
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 05.11.2008 - |15:04|
A Bellick może wylądować np. w oczyszczalni?
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#5
Napisano 06.11.2008 - |21:11|
Wiadomo po co laseczka poszla do generala - dowiedziec sie co i jak z Scyla...
I znowu [beeep]a szrama na odcinku - ta nieszczesna rura :/
Lezala obok, akurat cos bylo u gory zeby ja zaczepic, to przepchniecie ja przez ten kanal, bellick ktory ja sam podnosi... Wiem wiem, atrybut pewnie byl ze steropianu no ale bez przesady...
A i jeszcze mnie ciekawi na ktorym pietrze t-bag ma to swoje pietro....
Fakt, ze te niescislosci sa na porzadku dziennym w PB ale tak denerwuja czlowieka...
p.s. szkoda jeszcze, ze jej ten general nie "obskoczyl"
4/10 z przyzwyczajenia
Użytkownik Soul_of_Warrior edytował ten post 06.11.2008 - |21:12|
You're not afraid of the dark, are you?
Napisano 09.11.2008 - |21:54|
Śmierć Bellicka była wg mnie idiotycznie pokazana i w ogóle cała scena bez sensu.
Doskanała za to była akcja u generała z naszą gretchen.
Ogółem 5/10.
Napisano 11.11.2008 - |01:32|
*
*
*
*
*
SPOILER ALERT
uwaga spoiler
http://eztv.it/index...&show_news=2931
Moim zdaniem totalne przegięcie niech kończą tą farsę jak najszybciej
Napisano 30.03.2010 - |09:07|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych