Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obsada serialu Universe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
44 odpowiedzi w tym temacie

#1 luka

luka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów
  • Miastolublin

Napisano 20.10.2008 - |19:41|

napiszcie kogo chetnie zobaczyli byscie w nowej serii SG?
  • 0

#2 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 20.10.2008 - |21:56|

Michael Shanks i David Hewlett a co do reszty to jacyś mniej znani aktorzy żeby za dużo pieniędzy nie poszło na płace.
  • 0

#3 Gibol

Gibol

Plutonowy

• Użytkownik
  • 461 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.10.2008 - |17:03|

Co do starych aktorów to któryś z tych grających Sam/Rodneya/Daniela
Raczej więcej niż 1 starą twarz nie ma się co spodziewać.
Z nowcyh twarzy chętnie zobaczyłbym Petera Outerbridge albo Mayko Nguen z Regenesis w roli jakiegoś naukowca.
  • 0

R.I.P. StarGate :(

TauriCon still alive :)

#4 loky

loky

Kapral

• Użytkownik
  • 183 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 21.10.2008 - |17:56|

Michael Shanks i Grace Park :rolleyes: .
  • 0
Mam najstarszego warna na OT JUPPI!

#5 Lukassuss

Lukassuss

Kapral

• Użytkownik
  • 215 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 22.10.2008 - |07:35|

Hewlett zdecydowanie, Shanks zdecydowanie, Flanigan też może być bo lubię tą postać, McGillion (Beckett) też jest ok - te postacie chętnie bym widział w SGU. No i może Picardo bo choć jego postać w SGA mnie lekko irytuje to mam do niego słabość za rolę Awaryjnego Hologramu Medycznego... :lol:

Tapping - oby nie, oby nie ! Ale i tak w rankingu na "nie" nikt nie przebije Luttrell - aktoreczki grającej Teyle !
  • 0
Nie to ładne co mówią ale to co się komu podoba... czyli "de gustibus..."

#6 Cree!

Cree!

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów
  • MiastoWągrowiec

Napisano 09.11.2008 - |14:43|

Liczyłem, że postacią wiodąca SG:U będzie Daniel Jackson - serial mógłby wrócić do źródeł, poszukiwań atefaktów, zaginionych cywilizacji i mitologii :) Może wróciłby wątek ascendentów... chyba się rozmarzyłem :) ale może być tylko jeden albo Daniel albo Rodney - wolę Daniela, choć jeśli ma być to serial młodzieżowy, to pewnie scenarzystom bliższy byłby Rodney.
Woosley? uwolniony od wpływów z Ziemii, to mogłoby być ciekawe. Ale nie byłby dobrym liderem, więc niestety muszę mu podziękować.
Sam? zmarnowali ją w Atlantis, nie dziękuję
Tealc, Ronan, Teyla - z obcych wziąłbym tylko Jonasa...
Cameron M. czy John S. - jednak John :)
Może na pokład zabrałbym jeszcze Lornea, Becketta, Valę i Baal'a (a co! musiałby współpracować, bo nie ma jak wrócić, a pewnie wciaż by kombinował, zrobiłoby się niebezpiecznie)
  • 0

#7 lovelypl

lovelypl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 19.01.2009 - |21:12|

Najważniejsze, że załoga jest poprawna politycznie - murzyn jest? Jest - odfajkować. Biały jest? Jest - ok. Kobieta jest? Jest - no to może jeszcze jakiś Azjata i mamy komplet, do którego nikt się nie przyczepi.
Wkurza mnie, że w takiej drużynie musi być Murzyn i kobieta, żeby nie posądzono nikogo o rasizm i seksizm. Jakby kręcili we Francji, to musieliby dokooptować araba.
  • 0

#8 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 19.01.2009 - |22:18|

Jest w tym trochę prawdy. Ale z drugiej strony jakby ekipa składała się z samych białych facetów to aż nie chciałoby się tego oglądać więc chyba lepiej jest jak jest.

Rozbiję się tylko jak w głównym zespole będzie jakiś alien planet man. Był już Teal'c i Jonas, Ronon i Teyla. Ciekawe czy dopełnią rytuału ;) bo to już się zaczyna robić rodzinna tradycja ;)
  • 0
don't try

#9 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 20.01.2009 - |09:17|

Wkurza mnie, że w takiej drużynie musi być Murzyn i kobieta, żeby nie posądzono nikogo o rasizm i seksizm.

Wolałbyś, żeby byli sami faceci i wszyscy byli biali? :blink:
Te seriale nie dzieją się w Polsce, gdzie wszyscy są "pinkskin" jak to określał w Enterprise Shran.

Użytkownik Magnes edytował ten post 20.01.2009 - |09:19|

• 0
http://magory.net - moja strona

#10 lovelypl

lovelypl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 21.01.2009 - |08:22|

Wolałbyś, żeby byli sami faceci i wszyscy byli biali? :blink:
Te seriale nie dzieją się w Polsce, gdzie wszyscy są "pinkskin" jak to określał w Enterprise Shran.

Niech będzie 5 czarnych, mnie tam wszystko jedno, ale tu chodzi o poprawność polityczną serialu (nie tylko tego).
Dodatkowo murzyn nie może być postacią jednoznacznie negatywną, bo to też jest podpadające.

Jak dla mnie obsada powinna być po prostu dobra, bez szukania na siłę rudego azjaty, bo trzeba podlizać się mniejszościom :)
  • 0

#11 Sakramentos

Sakramentos

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 821 postów

Napisano 23.01.2009 - |23:24|

No i jest większa część obsady obsadzona za wyjątkiem panienek. Głównie dlatego, bo w wymaganiach jest napisane "sexy", a w Ameryce o to trudno (same anglosaskie kloce). I ogólnie nie jest źle,choć pewnie jak dodadzą cukiereczki to już źle będzie. Póki co może być. Zastanawiające jest, że chyba główny doktorek, który rozgryzie tajemnicę 9 chevronu będzie nie do końca postacią pozytywną-nie tak jak Rodney, który miał tylko denerwować inne postacie, tutaj otrzymamy jakiegoś małego drania. Ponoć. Wnioskuję, że reszta będzie go obwiniać za ugrzęźniecie na Destiny i nie bez powodu. To ciekawy ruch.
  • 0
"If you watch NASA backwards, it's about a space agency that has no spaceflight capability, then does low-orbit flights, then lands on moon."
Winchell Chung

#12 Lolo77

Lolo77

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 25.01.2009 - |10:06|

Główny aktor to mi sie kojarzy z Adolfem Hitlerem w sumie to była jego najlepsza rola w moim odczuciu do roli dowódcy się nie nadaje,jeżeli ma to byc serial o odkrywaniu i badaniu to tak jak ktoś tu zauważył powinien tam zagrać Shanks,a dowódca to powinien być taki jak Tapping w Atlantis jak trzeba to sie wychylić,a jak nie to tylko mamy wiedzieć że jest.
  • 0

#13 Joker-Mag

Joker-Mag

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów
  • MiastoChełm

Napisano 15.02.2009 - |12:46|

Myślę ,że w tym serialu będą całkiem nowe twarze i całkiem nie znani aktorzy.
  • 0
CZYTAJ REGULAMIN

#14 Palek21

Palek21

FANKA WSZYSTKIEGO

• Użytkownik
  • 354 postów
  • MiastoMykanów

Napisano 18.02.2009 - |08:56|

Znalazłam takie zdjecie z podpisem"Męska obsada StarGate Uniwers " i się dzielę.

Załączone miniatury

• 3bc8a53da1_1_.jpg

• 0

Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:

KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!

#15 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 18.02.2009 - |12:48|

To już wszyscy wiedzą. Mogli by w końcu ujawnić panie ;)
  • 0
don't try

#16 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 591 postów
  • MiastoLublin

Napisano 19.02.2009 - |18:46|

Znalazłam takie zdjecie z podpisem"Męska obsada StarGate Uniwers " i się dzielę.

To ma byc zart :D
Pierwszy gosciu z naszynikiem..zakldam ze bedzie gral plk. :lol: smiech na sali.. toc on sie nadaje na conajwyzej fryzjera.
Druga postac, to jest ten czlowiek w tle z palma, on moze odpowiadac za sprzatanie.. albo kucharza.
Trzecia osoba. ta posrodku w ubraniu lekarza.... lekarz :lol:
Czwarta osoba sympatycznie wygladajaca.. moze byc ala McKayem.. :) pasuje jakos.
i Najlepsze na koniec.. 5 osoba... pedal..panienka taka w stylu.. o boze ubrudzilem sobie reke, lub czy oby napewno wzialem szampon albo olejek do opalania. :lol:

Z nieciepliwoscia czekam na Panie :)

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 19.02.2009 - |18:48|

• 0

#17 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 19.02.2009 - |18:58|

Gość z naszyjnikiem [Robert Carlyle] to będzie dr Nicholas Rush. Gość z palemką [Justin Louis] i to jest pułkownik Everett ;) O reszcie nie chce mi się pisać bo średnio mi się podoba ta obsada. Zobaczymy co z tego wyjdzie w praniu.
  • 0
don't try

#18 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 591 postów
  • MiastoLublin

Napisano 19.02.2009 - |19:14|

Taki mlody i plk... obawiam sie wielkiej kaszany co do SGU zwlaszcza ze caly czas przesuwaja premiere byl lipiec, teraz wrzesien.. Zalezy jak rozumiec "dla mlodszej widowni" moze ktos wie konkretnie w jakim przedziale wiekowym bo nie powiem troche by to pomoglo. Bo jezeli bedzie to "zielone koleczko".. to biada biada. Np biore sobie teraz doreki opakowanie z filmiem GhosBusters.. i jest PG.. czyli za zgoda rodzicow, a kazdy wie jak wyglada ten film.

Użytkownik Zetnktel edytował ten post 19.02.2009 - |19:17|

• 0

#19 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 19.02.2009 - |19:33|

Obawiam się że premiera jeszcze się przesunie. Na Gateworld pisali ostatnio że nie mają jeszcze pań do obsady więc można założyć że rozpoczęcie zdjęć tez się przesunęło.

A Louis nie jest taki młody. Ma już pięćdziesiątkę i na pułkownika się nadaje. W zasadzie to jedyny aktor do którego nie mam zastrzeżeń w tej obsadzie którą już poznaliśmy.

A całość zamiast dla młodszej widowni powinna być dla stałych fanów. Rozumiem że chcą zachęcić młodsze pokolenie ale chyba nie zrobią tego kosztem utraty obecnych fanów.
  • 0
don't try

#20 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 591 postów
  • MiastoLublin

Napisano 19.02.2009 - |20:26|

I pewno wcale nie pozyskaja nowych i serial nie doczeka sie konca pierwszego sezonu..
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych