Odcinek 064 - S04E07 - Five the Hard Way
#1 Gość_martha_*
Napisano 06.10.2008 - |20:01|
Napisano 07.10.2008 - |12:12|
Zdecydowanie mocnym punktem byla misja Sucre, najslabszym wyjasnienei przyczym krwotoku Mickaela.
Genesis
Napisano 07.10.2008 - |12:36|
Napisano 07.10.2008 - |14:37|
Drugi z rzędu odcinek, który mnie w miarę zaciekawił.
"+"
- Sucre i jego misja zaspokojenia pewnej pani :-)
- gra Kneeper'a, znów zobaczyłem tego psychola T-Baga, którego chcę oglądać,
- Azjata, ogólnie jakoś go lubię - dobrze docinał momentami.
"-"
- drewniana Sara ... znów,
- drewniana Gretchen,
- rak mózgu Michaela? Bez jaj.
Gdzie Sara "zgubiła" blizny na plecach?
Opis odcinka 4x07 - Five The Hard Way
Użytkownik michelangelo edytował ten post 07.10.2008 - |17:15|
Napisano 07.10.2008 - |15:39|
Napisano 07.10.2008 - |16:36|
Świetny cały wątek z T-Bagiem i jeszcze lepszy z Sucre ;] Takiego zakończenia tej sprawy się nie spodziewałem :]
Ktoś musiał coś zepsuć oczywiście i tym razem był to Azjata...głupie to było i niepotrzebne :/
Odcinek zdecydowanie na plus. Oby tak dalej.
Ocena 5/6
Napisano 07.10.2008 - |18:08|
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 07.10.2008 - |19:27|
Napisano 08.10.2008 - |14:23|
Natomiast Azjata jak zwykle musiał coś zwalić, ale to w sumie spoko bo za szybko im szlo
Czekam na następne na równie dobrym poziomie.
Napisano 14.10.2008 - |18:49|
Napisano 23.10.2008 - |11:10|
Ocena: 9
PLUSY:
+ dobre zagranie ze strony Selfa odnośnie Firmy, posłuchał Mahone'a i przestał uciekać, zamiast tego stanął naprzeciwko Firmy i zagrał na całego. Ostro, bez strachu i mam nadzieję skutecznie
+ bardzo interesująca wycieczka do Vegas:) Zdobycie kolejnego dysku jak widac tym razem musiało być inne niż poprzednie sytuacje. Nie włamanie i kradzież, ale subtelna gra. Wpierw Sara próbowała, nagle okazuje się, że fecet od dysku jest gejem, namawianie Sucre do grania roli pana do towarzystwa, a potem nagłe wyzwanie Scudariego i "poświęcenie" ze strony Sucre, polegające na spotkaniu z piękną i seksowną żoną staruszka:) Dobry wątek
+ w tym czasie gdy połowa drużyny buszuje po Las Vegas, druga połowa ma rownie zajęte ręce w konfrontacji z T-Bagiem. Bardzo dobry i ciekawy wątek, w którym dowiadujemy się co nieco o planach dotarcia do Scylli wziętych wprost z kartek przewodnika ornitologicznego.
+ dobrze, że tym razem rola bezwzględnego zabójcy wysłanego przez Firmę została zminimalizowana. Coś ostatnio było go za dużo
+ tak jak się spodziewałem, powrót Gretchen do gry spowoduje niezłe zamieszanie i podkręcenie i tak już napietej atmosfery. KObieta ostro gra, ale cieszę się że wróciła, bo serial nabrał troszkę kolorków dzięki niej.
MINUSY:
- głupota i jeszcze raz głupota informatyka Azjaty, który w zasadzie pogrzebał teraz przyszłość dalszego odzyskiwania danych z dysków. Po tylu kłopotach jakie przeszła ekipa, teraz na końcu drogi jeden gość zachowuje sie małe dziecko i pieprzy całą akcję. Przecież wiedział, ze ma zakaz gry, wiedział że w kasynach są kamery i ochroniarze.
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 19.03.2010 - |08:53|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych