Skocz do zawartości

Zdjęcie

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 17.09.2008 - |20:10|

Dobra i ŚMIESZNA komedia o naszych dwóch poczciwych rozrywkowych kolesiach, którzy tym razem zostali posądzeni o terroryzm i uciekając z Guantanamo próbują się z tego jakoś wyplątać.

Kolejne sceny są nieźle pomyślane. Dużo w tym nabijania się z Ameryki i amerykanów.
Wszystko zaprawione lekkim absurdem lecz w rozsądnych dawkach.
Komedia jedzie równo po wojnie z terroryzmem, W Bush, południowcach, KKK itd nie zapominając po drodze pokazać dość dużej ilości gołych dup,c*pek i cycuszków :rolleyes:

Nie można też zapomnieć że obaj bohaterowie walczą o swoją miłość.

Podsumowując dobra komedia nie będąca N-ty komediowo-romantycznym gniotem.

Użytkownik Quendi edytował ten post 17.09.2008 - |20:11|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#2 Wodzu

Wodzu

Sierżant

• VIP
  • 722 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 17.09.2008 - |20:45|

Nawet, nawet ta komedia. Taki odmóżdżacz :) z "cock meet sandwich" śmieje się do dzisiaj :)
  • 0

...:::Son of Anarchy:::...

#3 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 18.09.2008 - |13:06|

Spoko filmik, wszystko fajne, śmieszne itd., tylko nie mogę przeboleć, że potencjał NPH został zmarnowany... Jakoś nie podobał mi się motyw z tym burdelem... A jego śmierć, zupełnie niepotrzebna...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#4 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 18.09.2008 - |14:37|

Jedna z moich ulubionych komedii, do których po jakimś czasie, lubię wracać. Jedynka była super, ale dwójka w moim przekonaniu jest jeszcze lepsza, kupa gagów, które idealnie wpasowują się w mój gust. Polecam każdemu, kto lubi zwijać się ze śmiechu.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych