Odcinek 060 - S04E03 - Shut down
Napisano 09.09.2008 - |10:33|
Co do T-Baga, to gość ma tyle szczęścia, że w realnym świecie zgarniałby pewnie wszystkie kumulacje w lotka ;] ciekawe, kiedy drogi jego i Scofielda znów się zejdą...
Sojusz Linc - Alex trochę naciągany, za łatwo puścił w niepamięć zabojstwo ojca.
Ogólnie daję 7/10
Napisano 09.09.2008 - |14:17|
Ale ogolnie serial jest ciekawy i podoba mi sie, mimo wielu niedociagniec. Zawsze to te 42 min w tyg jakiegos relaxsu swego rodzaju odprezenia.
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 09.09.2008 - |14:21|
Napisano 09.09.2008 - |15:20|
Użytkownik Jonasz edytował ten post 10.09.2008 - |16:50|
Genesis
Napisano 09.09.2008 - |16:07|
Mnie tez zastanowiło, ze Linc bierze toporek i tak sobie wchodzi jakby był u siebie w domu
Zabójca dowiedział się gdzie mogą przebywać wiec miejmy nadzieje, że zrobi się ciekawie w następnych odcinkach.
Napisano 09.09.2008 - |19:23|
Napisano 10.09.2008 - |15:22|
A poza tym, to jak zwykle, naciagane, zbyt chaotyczne miejscami, ale jedno trzeba przyznac - wciaz sie to diabelnie dobrze oglada.
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 10.09.2008 - |16:19|
Byle nie przesadzili. Narazie jakoś przełknąłem te pierwsze 2 niepowodzenia....
Napisano 04.10.2008 - |12:08|
Ocena: 7,5
PLUSY:
+ rozwinięcie historii Alexa, a dokładniej jego załamanie psychiczne po śmierci syna, które najlepiej ukazano pod koniec odcinka
+ odcinek bardzo szybki, dynamiczny, dużo się działo, brak spowolnień akcji czy jakiejkolwiek nudy
+ podobało mi się zagranie agenta Selfa, który ominął w hierarchii swojego szefa i uratował misję zdobycia Sculli u senatora. W tym odcinku było wyraźnie widać, że Self jest bardzo zdeterminowany, aby wykonać swoją robotę i bardzo mu na tym zależy
+ plus za coraz bardziej ciekawe losy T-Baga. Podoba mi się to, że to co robi jest owiane swoistą mgiełką tajemnicy, i zarówno on jak i widzowie powolutku krok za kroczkiem budują z puzzli większy obraz, który mam nadzieję pod koniec sezonu będzie świetnym obrazkiem;)
MINUSY:
- pościg prowadzony przez Selfa pod koniec odcinka niewiem czemu ale wydał mi się naciągany i nieprzekonywujący. Jakaś sztuczność przez to przebijała...
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 06.10.2008 - |14:48|
Niestety naciągane te rozwiązania, przez szybką akcję spłycone, bez dramaturgii. Jednak bardziej mi się podobało w sezonie pierwszym, gdzie jedna śrubka z ławeczki potrafiła "zagrać" w kilku odcinkach
Ale i tak chyba jedna z lepszych jesiennych produkcji.
Napisano 07.03.2010 - |15:15|
Naciagane to bylo jak Linc wzial sobie siekiere wszedl sobie do budynku znalazl serwerownie w 2min i wybil niezbijalna szybe
To faktycznie był najsłabszy moment tego odcinka, poza tym dużo akcji, brak nudy to duże plusy tego odcinka i cały czas pozostaje sentyment... 7/10
Użytkownik Macmax edytował ten post 07.03.2010 - |15:16|
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych