Skocz do zawartości

Zdjęcie

John Sheppard [SGA]

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: John Sheppard (45 użytkowników oddało głos)

Jak go cenicie?

1. 10 (24 głosów [57.14%])

Procent z głosów: 57.14%

2. 9 (10 głosów [23.81%])

Procent z głosów: 23.81%

3. 8 (3 głosów [7.14%])

Procent z głosów: 7.14%

4. 7 (3 głosów [7.14%])

Procent z głosów: 7.14%

5. 6 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

6. 5 (0 głosów [0.00%])

7. 4 (1 głosów [2.38%])

Procent z głosów: 2.38%

8. 3 (0 głosów [0.00%])

9. 2 (0 głosów [0.00%])

10. 1 (0 głosów [0.00%])

11. 0 (1 głosów [2.38%])

Procent z głosów: 2.38%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Adria

Adria

Szeregowy

• Email
  • 9 postów
  • MiastoPiotrków Tryb.

Napisano 30.08.2008 - |13:53|

John Sheppard mój ulubiony bohater i zarazem najprzystojnieszy z SGA. Napiszcie jak go lubie zapraszam do sądy panów i pań.
  • 0

#2 Carson

Carson

Szeregowy

• Email
  • 1 postów
  • MiastoPiotrków Tryb.

Napisano 30.08.2008 - |14:29|

no nieźle założyłaś swoją sonde bravo-clavo moja droga :P Ale nieprzebadam za sheppardem :blink:
  • 0

#3 kozuch

kozuch

Plutonowy

• Użytkownik
  • 394 postów
  • MiastoBydgoszcz

Napisano 30.08.2008 - |16:00|

John to druga najbardziej lubiana postać przeze mnie w Atlantis. Najbardziej w nim lubię jego poczucie humoru ale na uznanie zasługuje tez odwaga i spryt jaką pokazuje w niebezpiecznych momentach i do tego jest inteligentny w końcu należy do Mensy ode mnie dla niego 9\10
  • 0

#4 blazej1992

blazej1992

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoTauri

Napisano 31.08.2008 - |00:20|

nie nalezy tylko MOGL nalezec testy zdal pomyslnie :D
dobre sa jego potyczki slowne z McKayem :D i jego walki z Ronanem :D
szczegolnie ta z chussteczka :D
  • 0

#5 j.constans

j.constans

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 08.09.2008 - |12:41|

Jak dla mnie, średni. Owszem, jest dość przystojny i bywa zabawny. Fajny jest jego stosunek do Rodney'a, ale jest trochę sztampowy i nizgrabny. Czasem zdarzy mu się powiedzieć coś takiego, że nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać a podobno zdał testy do MENSY. I przynudza tym swoim bohaterstwem i ofiarnością. Jest trochę zbyt patetyczny w czynach. Mało mówi, może zbyt mało, ale Rodney'a nie przegada. Ma trochę irytującą barwę głosu i dziwnie intonuje. I może za bardzo przypomina Kirka, chociaż kirk mimo wszystko był ciekawszy.
  • 0

#6 marka_ragnos

marka_ragnos

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 103 postów
  • MiastoLuboń

Napisano 08.10.2008 - |22:12|

Uwielbaiam kolesia.Jego lobuzerski styl i ten fryz, musze taki miec...:P
  • 0

#7 Ann

Ann

Szeregowy

• Email
  • 2 postów
  • MiastoŁDZ :)

Napisano 22.12.2008 - |14:52|

Może trochę odświeżę.

8. Na początku był moim ulubionym bohaterem w SGA, ale po dłuższym czasie oglądania, McKay wybił się przed niego. Na mojej liście postaci z Atlantisa jest drugi.

Użytkownik Ann edytował ten post 22.12.2008 - |14:59|

• 0

#8 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 22.12.2008 - |15:06|

Jak dla mnie świetnie zagrana postać. Nie ma tej sztywności jak niektórzy. Jego sukces polega na tym że dobrano dobrego aktora. Wyobraźcie sobie że na początku Sheppard'a miał zagrać Ben Browder. Jakoś nie widzę go w tej roli.
  • 0
don't try

#9 Spirozea

Spirozea

Starszy kapral

• Grupa Hatak
  • 283 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 22.12.2008 - |17:27|

Jak dla mnie bardzo pozytywna postać, lecz i tak wolę Ronona :]
  • 0

#10 Cahir

Cahir

Szeregowy

• Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 22.12.2008 - |18:17|

.Jego lobuzerski styl i ten fryz

Kiedys ogladałem chyba wywiad z nim na youtube i właśnie o fryzurze gadał. Mówił, że ma taki fryz od zawsze i wychodzi zupełnie naturalnie. Mówił, że jego włosy sa zmorą dla charakteryzatorów. Szczególnie kiedy trzeba zrobić mu ładną, ułożoną fryzurę a'la pan urzednik :D

Generalnie bardzo lubię tego aktora. Swietnie facet zagrał postać. W SGA jedna z moich najbardziej ulubionych postaci.
  • 0

#11 Palek21

Palek21

FANKA WSZYSTKIEGO

• Użytkownik
  • 354 postów
  • MiastoMykanów

Napisano 07.01.2009 - |10:59|

Sheppard jest the best!
Uwielbiam go :rolleyes:
  • 1

Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:

KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!

#12 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 07.01.2009 - |11:49|

@Cahir - pamiętam ten wywiad, to było chyba z jakiejś konwencji, opowiadał, jak usilnie próbowali go ulizać, a i tak po pół godzinie włoski znowu robiły się na jeża... wtedy ktoś z ekipy oznajmił, że Joe jest "very uncooperative"... lol

fryzura pierwszorzędna, postać super... i tak chyba McKay jest geniuszem tego serialu, ale Sheppard jest również genialny... w nieco inny sposób :D
  • 0
Dołączona grafika

#13 Palek21

Palek21

FANKA WSZYSTKIEGO

• Użytkownik
  • 354 postów
  • MiastoMykanów

Napisano 07.01.2009 - |12:59|

zgadzam sie z wami
ten filmik jest świetny, komiczny :lol:
  • 1

Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:

KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!

#14 MateuszS

MateuszS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 22.05.2009 - |22:06|

Dostałem e-mail od Joe Flanigana, nie wiem czy to automatyczny czy jak, w kazdym razie zostawilem emial na stargate chat na axn.pl no i w tym emailu byl kontakt do niego na yahoo ;D Zagadalem gdy byl dostepny, z mety dostalem autograf i nawet ucial sobie ze mna pogawetke ;D nadal nie mam pewnosci czy to on ale pytalem sie go o szczegoly serialu to wiedzial... xD
  • 0

#15 Abisia

Abisia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 3 postów
  • MiastoPoland

Napisano 21.07.2009 - |21:04|

uwielbiam go jest inteligenty i odważny i do tego przystojniak :lol:
  • 0

#16 igut214

igut214

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoKraków

Napisano 19.11.2010 - |11:21|

Uwielbiam Johna i chyba nie będę się o tym rozpisywać, bo się w tym poście nie zmieści :P
  • 0
"Tęsknię za lasem, uświadomił sobie Leiard. Tęsknię za życiem w spokoju. Za sercem i umysłem, których nie drąży zamęt. Za bezpieczeństwem" -- ("Kapłanka w bieli" - str. 363).

#17 Gally

Gally

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 18.02.2011 - |21:14|

John to ciekawa postać.
Na początku widać tylko luzik, poczucie humoru, stawanie okoniem dowódcy, jeżeli zdaniem Johna szefostwo myśli źle. Ot, niby bohater, przy którym można się pośmiać, ale nie wymaga się niczego szczególnego.
A wtedy ukazuje się ta druga, mroczniejsza strona bohatera - bo przyznać trzeba, że John w akcji jest zimny i bezwzględny. Genii przekonali się o tym aż za dobrze.
Sheppard nie ma szczególnie dużych oporów moralnych i jeżeli uzna, że coś powinno być zrobione, to to zrobi - jakoś nie przeszkadzało mu eksperymentowanie na więźniach, bombardowanie planety z już-nie-Wraith z orbity i kilka innych rzeczy w tym stylu. Ba, często to on tłumaczył, dlaczego to słuszna rzecz.
Przez taki dualizm natury mam wrażenie, że jest groźniejszy od Ronona - po wielkim, umięśnionym kolesiu z wielką spluwą widać, że niebezpieczny na pierwszy rzut oka. Po Sheppardzie nie za bardzo.
  • 0

#18 Sagasimon

Sagasimon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 46 postów
  • MiastoBraintree

Napisano 07.10.2011 - |02:33|

John znajduje sie w moim SGA rankingu zaraz pod McKay'em!! I pomyslec, ze na poczatku obu nie cierpialam :P

Podoba mi sie jego humor, jego charakter, historia. Co do intonacji - nawet inni aktorzy sie z niej nabijaja i czesto przedrzezniaja Joe haha!

Tez uwielbiam to nagranie, kiedy opowiada jak to jego wlosy zyja wlasnym zyciem :P Sam Joe Flanigan jest wiernym odzwierciedleniem Shepparda... a raczej powinnam napisac odwrotnie :D Joe poprowadzil ta postac bardzo naturalnie i nie wyobrazam sobie kogos innego w to miejsce!!

Jest to postac inteligentna i logicznie myslaca, a to, ze trzaska czasem glupie teksty to chyba bardziej z checi podtrzymania swojej opini lekkoducha w oczach innych - tudziez zagrania humorystyczne tworcow.
Nie powiem, denerwowaly mnie troche na poczatku ta jego brawura i bezmyslna chec poswiecania sie dla innych ale juz sie chyba przyzwyczailam haha!
Uwielbiam sposob w jaki sie nosi! No i te jego spiczaste uszka!! Jest cholernie przystojny i bardzo milo na niego popatrzec (na zywo wcale nie wyglada na swoje 44 lata!!!) zatem jako niepoprawny fangirl jestem 10x na TAK!
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych