Odcinek 149 - S07E17 - Heroes
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 20.07.2004 - |16:44|
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.07.2004 - |16:44|
STRESZCZENIE WKRÓTCE
Master of possimpible
Napisano 11.09.2006 - |22:34|
Pierwszy odcinek SG1, który niezbyt mi się podobał (dałem 4)-jak dla mnie brak akcji, do której przyzwyczaiły mnie wszystie poprzednie odcinki...sytuację wyratowała druga część odcinka.
Napisano 27.12.2006 - |21:05|
zgodze sie z przedmowca (malo oryginalna, kurcze, jestem)
odcinek slaby i wlasciwie nieciekawy taki... bez kontynuacji bylby nawet denny.
ekipa telewizyjna drazni, nie wnosi nic nowego, nic ciekawego, nawet jakis flashbackow interesujacych nie ma, laza po bazie, przeszkadzaja, za przeproszeniem d** truja i tyle.
trudno wlasciwie wystawic ocene. ten epizod jest nierozerwalnie polaczony z kolejnym, ktoremu nalezy sie dosc duzo punktow. wyciagnac srednia? hmm.
nie, chyba nie.
daje 3/10 i nastepny, prosze !
odcinek slaby i wlasciwie nieciekawy taki... bez kontynuacji bylby nawet denny.
ekipa telewizyjna drazni, nie wnosi nic nowego, nic ciekawego, nawet jakis flashbackow interesujacych nie ma, laza po bazie, przeszkadzaja, za przeproszeniem d** truja i tyle.
trudno wlasciwie wystawic ocene. ten epizod jest nierozerwalnie polaczony z kolejnym, ktoremu nalezy sie dosc duzo punktow. wyciagnac srednia? hmm.
nie, chyba nie.
daje 3/10 i nastepny, prosze !
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 22.03.2007 - |00:40|
Oj, tak źle to nie było. Dałem 6, a o odcinku mogę powiedzieć tylko, że był bardzo... dziwny. Zero akcji, fabuła też jakaś... mówiąc szczerze to brak jakiejkolwiek fabuły No, może poza wydarzeniami na tamtej planecie, chociaż one też zdawały się być wciśnięte na siłę. Za to ile humoru Teal'c i O'Neill przed kamerami, zakłady SG-13, teksty tego gościa od filmu... Uśmiałem się konkretnie i dlatego ocena dla tego epa jest tak wysoka ^^
Napisano 29.04.2007 - |16:10|
Niesamowicie nuuuudny odcinek. Daje 5, wylacznie za Mary Steenburgen i wywiad z Teal'cem
..::THE_FOE::..
foe (małpa) cinet (kropa) pl
foe (małpa) cinet (kropa) pl
Napisano 31.05.2007 - |13:10|
Odcinek w ogóle ie powinien powstać, nawet jeśli 2. część jest ciekawa, to wydarzenia z części pierwszej można upakować w 2-3 minutach. Nuuuuuuda!!
Napisano 12.11.2007 - |16:29|
Słabiutki odcinek i do tego jeszcze dwuczęściowy. Może ciąg dalszy będzie przynajmniej ciekawy.
Tutaj jedynym plusem jest kilka śmiesznych sytuacji w bazie no i to że tym razem na obcej planecie oglądamy w akcji inna drużynę, a nie tylko ciągle te SG-1 .
Ocena: 4/10.
Tutaj jedynym plusem jest kilka śmiesznych sytuacji w bazie no i to że tym razem na obcej planecie oglądamy w akcji inna drużynę, a nie tylko ciągle te SG-1 .
Ocena: 4/10.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 04.12.2008 - |18:10|
Kiepski odcinek, choć sam pomysł z wprowadzeniem ekipy filmującej do SGC dobry, jednak generalnie wypada nudno, a szef tej ekipy wybitnie denerwujący (przynajmniej w tej części) jedynie wesołe teksty i wywiady z Jackiem i Teal'ciem ratują trochę sytuację. Dlatego aż 3/10.
P.S. Po obejrzeniu o niebo lepszej kontynuacji tego odcinka stwierdziłem, że najlepiej byłoby wyciąć większość pierwszej części a to co potrzebne połączyć z częścią drugą i zrobić z tego jeden porządny odcinek.
P.S. Po obejrzeniu o niebo lepszej kontynuacji tego odcinka stwierdziłem, że najlepiej byłoby wyciąć większość pierwszej części a to co potrzebne połączyć z częścią drugą i zrobić z tego jeden porządny odcinek.
Napisano 04.12.2008 - |21:38|
Tu masz trochę racji. Niby kręcili film o SGC ale co z tego jak nikomu go nigdy nie pokażą. Można by to zrobić dużo lepiej i pokazać SGC bardziej od środka bez ekipy tv. Prowadzący faktycznie nie przypada do gustu.
don't try
Napisano 06.04.2009 - |00:24|
Jak dla mnie odcinek nie zasługuje na wyższą notę niż 6.
Taki sobie.
Taki sobie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych