Użytkownik Spearhawk edytował ten post 19.07.2008 - |21:01|
WALL·E (2008)
Rozpoczęty przez
Spearhawk
, 19.07.2008 - |20:31|
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.07.2008 - |20:31|
Właśnie niedawno wróciłem z kina i animacja Pixar`a zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Fabuła całej animacji jest fajnie prowadzono, w kinie bawiłem się świetnie. Jakie są Wasze opinie na ten temat. Największy sentyment po wyjściu z kina miałem do naszego głównego bohatera jak i dla karalucha (chyba to jest ten owad
, choć etymologiem nie jestem) za jego nastawienie do Wall-e`go. Jedynie co troszkę rozczarowuje to końcówka, spodziewałem się czegoś bardziej smutnego.
Napisano 20.07.2008 - |17:28|
Jak dla mnie koniec był bardzo smutny. Trzeba było widzieć moją córkę po seansie.
Ale sam film cudowny. Od strony realizatorskiej majstersztyk.
Ale sam film cudowny. Od strony realizatorskiej majstersztyk.
Napisano 21.07.2008 - |21:30|
Sama końcówka to w zasadzie ratowanie Walliego. Stąd te 20-30 minut dla siedmiolatka to stres nie mały.
Napisano 29.07.2008 - |18:09|
Film super. Mocna, druga pozycja w rankingu animacji. Zaraz po Ratatouille. Gorąco polecami małym i dużym.
Napisano 30.11.2008 - |16:48|
Animacja dla inteligentnych, dzieci którzy choć trochę używają mózgu.
Świetny motyw z praktycznym brakiem dialogów, wszystko na poziomie emocji, przekazie werbalnym.
Takie bajki powinno się pokazywać własnym dzieciom, zwłaszcza młodszym.
Świetny motyw z praktycznym brakiem dialogów, wszystko na poziomie emocji, przekazie werbalnym.
Takie bajki powinno się pokazywać własnym dzieciom, zwłaszcza młodszym.
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 01.12.2008 - |10:32|
Zgadzam się w zupełności - ten film jest świetny, doskonały żeby sobie poprawić humor po złym dniu...
Zgadzam się, fakt, iż dwoje głównych bohaterów praktycznie nic nie mówi, ograniczając się do gestów i prostych dźwięków zdecydowanie wychodzi filmowi na plus...
Stwierdziłem, że muszę go mieć na DVD (już jest). Tak BTW stwierdziłem, że ja chyba to ciut dziwny jestem - 30-tka dawno na karku a ją ciągle uwielbiam takie kreskówki. No ale dopóki żona nie puka się w czoło i nie wysyła mnie na leczenie to chyba jest ok...
Zgadzam się, fakt, iż dwoje głównych bohaterów praktycznie nic nie mówi, ograniczając się do gestów i prostych dźwięków zdecydowanie wychodzi filmowi na plus...
Stwierdziłem, że muszę go mieć na DVD (już jest). Tak BTW stwierdziłem, że ja chyba to ciut dziwny jestem - 30-tka dawno na karku a ją ciągle uwielbiam takie kreskówki. No ale dopóki żona nie puka się w czoło i nie wysyła mnie na leczenie to chyba jest ok...
Nie to ładne co mówią ale to co się komu podoba... czyli "de gustibus..."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »