Odcinek 136 - S07E04 - Orpheus
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 20.07.2004 - |15:33|
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20.07.2004 - |15:33|
STRESZCZENIE WKRÓTCE
Master of possimpible
Napisano 05.05.2006 - |10:57|
Odcinek. Dosyć interesujący. Wyszedł nienagannie. Ocena 7/10
Napisano 04.08.2006 - |20:22|
Tak sobie odswiezam epizody z tego sezonu (choca troche z bolem, slaby sezon) i jedna rzecz mnie rozsmieszyla, wczesniej nie zwrocilem uwagi, jak szli na planete Ereb to zdeaktywowali niby przeslone wysylajac jakis sygnal, ktory niby jakos tam odtworzyli, ale szczerze mowiac szli w ciemno, ciekawe czy ktos by podjal takie ryzyko?? Chyba tylko SG-1 OK, najpierw granacik, potem MALP zeby sprawdzic czy pozamiatane (i czy wogole dociera do miejsca przeznaczenia), potem reszta, ale takie cos to bylo conajmniej glupie Nie oceniam.
Napisano 04.09.2006 - |13:01|
no i Teal'c wraca do siebie po utracoie symbionta
Napisano 21.11.2006 - |00:45|
Interesujaca konstrukcja odcinka. Zwlaszcza likwidacja rozterek Tealca zwiazanych z tretonina i brakiem symbiontu, duzo akcji.. Zastanawiam sie tylko, dlaczego nie zorganizowano na ziemi profesjonalnego teamu strzelcow wyborowych. Przeciez z tej gory moznaby wystrzelac caly oboz jak kaczki w kilka minut i moze nawet przejac budowany statek..
8,5/10
8,5/10
Napisano 21.11.2006 - |21:36|
odcinek taki sobie.
Teal'c watpi w swoja sile, Bratak nie potrafi uciec ( - on??? ) , za to Daniel ma wizje
te psychologiczne problemy Teal'ca jakos mnie nudzily. i Ba'ala nie pokazali 6/10
Teal'c watpi w swoja sile, Bratak nie potrafi uciec ( - on??? ) , za to Daniel ma wizje
te psychologiczne problemy Teal'ca jakos mnie nudzily. i Ba'ala nie pokazali 6/10
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum
oh my goddess Me !
Napisano 19.03.2007 - |12:52|
Bardzo dobry odcinek - tak na 8,5. Myślałem, że Teal'c dostanie nowe Goa'uldziątko, a tu nic z tego... Swoją drogą, skoro czuł się tak źle, nie mógł wyciągnąć Juniora z któregoś z tych Jaffa Baala? No i jedna głupota - czyli to co napisał Vesool. Ale nie zepsuło to odcinka - bawiłem się bardzo dobrze ^^
Napisano 11.04.2007 - |01:22|
Świetny odcinek. Daje 9.
Duzo sie dzieje, wiele watkow na raz (brak symbiota u Teal'ca, odkrywanie dziur w pamieci Daniela, rebelia Jaffa i pokaz jak jest budowany hatak i dlaczego idzie to tak wolno), Carter na silowni :clap: wysmiewajaca sceriusz "Znakow".
Była mowa w tym odcinku - Teal'c nie chcial nowego symbiota, tak jak Bryac. Testowali na sobie mozliwosc oduzaleznienia sie od symbiotow. Teal'c mial jednak powaznego stracha czy bez symbiota jest w pelni wojownikiem jakim byl. Taka mentalna impotencja :-D Na szczescie Teal'c sie odrodzil co oznacza ze brak symbiota nie wplywa na umiejestnosci Teal'ca.
Duzo sie dzieje, wiele watkow na raz (brak symbiota u Teal'ca, odkrywanie dziur w pamieci Daniela, rebelia Jaffa i pokaz jak jest budowany hatak i dlaczego idzie to tak wolno), Carter na silowni :clap: wysmiewajaca sceriusz "Znakow".
Swoją drogą, skoro czuł się tak źle, nie mógł wyciągnąć Juniora z któregoś z tych Jaffa Baala?
Była mowa w tym odcinku - Teal'c nie chcial nowego symbiota, tak jak Bryac. Testowali na sobie mozliwosc oduzaleznienia sie od symbiotow. Teal'c mial jednak powaznego stracha czy bez symbiota jest w pelni wojownikiem jakim byl. Taka mentalna impotencja :-D Na szczescie Teal'c sie odrodzil co oznacza ze brak symbiota nie wplywa na umiejestnosci Teal'ca.
..::THE_FOE::..
foe (małpa) cinet (kropa) pl
foe (małpa) cinet (kropa) pl
Napisano 04.09.2007 - |13:29|
Szczerze mówiąc nie zachwycił mnie ten odcinek. Kilka razy zerkałem na pasek postępu patrząc ile do końca.
Moja ocena: 6/10.
Moja ocena: 6/10.
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]
Napisano 20.03.2009 - |02:25|
Jak dla mnie odcinek taki sobie.
Niby coś się dzieje, ale jakoś mnie nie zachwycił.
6.
Niby coś się dzieje, ale jakoś mnie nie zachwycił.
6.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych